Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 11 08, 18:54)
bigsmile.gif  4u.gif
As cia, ale kazkaip nebera noro rasyt i SM  ax.gif
Nebereikejo jokiu HCG, sestadieni vakare kai parjojo mano raudonoji armija, tai nakti is sestadienio i sekmadieni 5 kartus keliausi keist iklotu, o paryciais jau dejausi .... nezinau kas ten per daiktas, bet kokiu 5 cm storio, o prasideda ir baigias ties triusiku gumele  lotuliukas.gif  Kitaip buvo neimanoma, vare kaip is krano. Mane buvo perspeje, kad taip bus, bet pirma menesi viskas buvo gerai, ramu, tai antra karta net minties nebuvo, kad gali but tokia baisuma. Buvo sokas tikraja to zodzio prasme. Bet dabar jau mmm baiges, startavo naujas ciklas, nors.... si menesi praleisime planavimuose. Kvailas jausmas- nenoreciau pastoti lapkricio menesi  unsure.gif  pirmasis nesivystantis ir gimdymo data turejo buti rugpjucio 3 diena, pastojimas buvo lapkricio men....  Dabar pagimdziau rugpjucio 11.... Juodas menuo man rugpjutis likes  verysad.gif

ax.gif man kazkaip greit pasimirso manoji nelaime. Net datos nefiksavau. Buvo, prazuvo, o gyvenimas tesiasi... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien išsiaiškinau, kad valdiškoj ginė man gali padaryti tik gonorėjos ir trichomonozės tyrimą, o visus kitus liepė važiuot į Sorpo, tai va reiks planuotis ir drožt darytis tyrimų. Ji pritarė, kad visos tos zarazos gali įtakoti pastojimą.
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2012 11 09, 14:10)
Šiandien išsiaiškinau, kad valdiškoj ginė man gali padaryti tik gonorėjos ir trichomonozės tyrimą, o visus kitus liepė važiuot į Sorpo, tai va reiks planuotis ir drožt darytis tyrimų. Ji pritarė, kad visos tos zarazos gali įtakoti pastojimą.

4u.gif Vis judejimas i prieki mirksiukas.gif

leli - labai teisingas poziuris 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodoji_Venera: 09 lapkričio 2012 - 13:17
Sveikutės smile.gif

Maniškės irgi parėjo šiandien.. dar gerai kad dieną, tai dar spėjau šiandien vakar užsirašyt pas S, nes liepė ateit 1-3CD. Tai va jau šiandien prasideda naujas ciklas, naujos viltys blush2.gif Žiūrėsim kaip šįkart stimuliuosim, manau jau kitus vaistukus turėtų skirt rolleyes.gif
Atsakyti
As jau po aziuros-derlius stebetinai puikus! viso 3 rimti foliai po 17, 18 mm, gleivine 8mm bigsmile.gif kas pas mane neitiketina, tad gavau dar dvi dozes Gonalio, sekmadieni Ovitrelis, pirmadieni po pietu IUI ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 09, 13:16)
4u.gif Vis judejimas i  prieki  mirksiukas.gif
leli - labai teisingas poziuris  4u.gif

4u.gif ax.gif jei tiket, kad nelaime nesa metai, ar menuo, tai mano atveju neturejau tada tuoktis antra karta su vyru, kuris gimes tais paciais metais, kaip mano ex vyras:)
kur sakiau naksciau ir niekad jaunesnio, niekad mazo ugio blush2.gif tongue.gif sakiau tik vyresnis ir aukstas blush2.gif
o va gavos kaip gavos, ir tikrai nesigailiu kol kas lotuliukas.gif
tik maniskis pasierzina ir pasijuokia is tos istorijos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 09, 18:08)
As jau po aziuros-derlius stebetinai puikus! viso 3 rimti foliai po 17, 18 mm, gleivine 8mm  bigsmile.gif  kas pas mane neitiketina, tad gavau dar dvi dozes Gonalio, sekmadieni Ovitrelis, pirmadieni po pietu IUI  ax.gif

Planas skamba puikiai mirksiukas.gif 4u.gif Kuo didžiausios sėkmės!!!
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 09, 17:08)
As jau po aziuros-derlius stebetinai puikus! viso 3 rimti foliai po 17, 18 mm, gleivine 8mm  bigsmile.gif  kas pas mane neitiketina, tad gavau dar dvi dozes Gonalio, sekmadieni Ovitrelis, pirmadieni po pietu IUI  ax.gif

mirksiukas.gif kvepia trynukais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DamaMama @ 2012 11 09, 18:21)
Planas skamba puikiai mirksiukas.gif  4u.gif  Kuo didžiausios sėkmės!!!

dekui! tikesimes geriausio rolleyes.gif
O tu dar tik eisi pas S ar jau buvai? idomu, kokia schema tau skyre/skirs.
Papildyta:
QUOTE(lêli @ 2012 11 09, 18:23)
mirksiukas.gif kvepia trynukais mirksiukas.gif

Praeita cikla irgi "kvepejo" o pasibaige viskas gausiom mmm verysad.gif
taip kad geriau nesvaicioti ir nefantazuoti..
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 09, 17:08)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gal sis ciklas bus sekmingas
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 09, 19:08)

Super derlius bigsmile.gif Linkiu kuo dideliausios sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elaela @ 2012 11 08, 14:48)
bet sia procedura skiria jau tada, kai nepadeda ovuliacijos stimuliacija, sprogtukai jokie, ane? ar cia nuo gydytojo priklauso?

Nebutinai. Man si cikla pirma stimuliacija ir tuo paciu bus pirmas IUI. Cia ir nuo gydytojo, ir nuo paciu noro priklauso gal smile.gif

QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 09, 18:08)

thumbup.gif Sekmes didziausios!!!
Atsakyti