Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(meskute102 @ 2012 10 30, 22:07)

JV man ir taip pasake bet as labai ikiri ir uzklausiau apie tas uroplazmas ar jos atsinaujina ir pan, tai tada ir pasake kad dabar ju niekas nebetiria. Bet kaip ir tu galvoju jau geriau issigydyti ir bus ramu wink.gif

Na va kiek zmoniu - tiek nuomoniu, man pvz Klimas liepe issitirti unsure.gif
Ir kaip jos gali naedaryti itakos unsure.gif jei yra blogosios bakterijos, tai jos suardo naturalia terpe( as cia mastau garsiai biggrin.gif ) O tai mano manymu kenkia buozgalviukams, ne? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 10 31, 08:03)
Na va kiek zmoniu - tiek nuomoniu, man pvz Klimas liepe issitirti unsure.gif
Ir kaip jos gali naedaryti itakos unsure.gif jei yra blogosios bakterijos, tai jos suardo naturalia terpe( as cia mastau garsiai biggrin.gif  ) O tai mano manymu kenkia buozgalviukams, ne? blink.gif

Taip pritariu, kam vaikščiot su tom zarazom, ir gal pavyzdžiui aš esu išimtis visų tyrimų ir man ta bakterija kenkia doh.gif
O aš šįryt pasidariau NT ir pamačiau vieną riebų I verysad.gif verysad.gif verysad.gif nesuprantu kas čia kiša koja, bet labai liūdna. Matyt kažkas yra negerei, vien tas, kad tas ciklas nereguliarus paskutinius 2 mėn mmm prasidėdavo 26-28 bent jau patepliojimai, o dabar 31 ir nieko, o gal dar ir tas kažkoks uždegimas čia prisideda, kuris išlindo visai atsitktinai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2012 10 31, 09:25)
Taip pritariu, kam vaikščiot su tom zarazom, ir gal pavyzdžiui aš esu išimtis visų tyrimų ir man ta bakterija kenkia  doh.gif
O aš šįryt pasidariau NT ir pamačiau vieną riebų I  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif nesuprantu kas čia kiša koja, bet labai liūdna. Matyt kažkas yra negerei, vien tas, kad tas ciklas nereguliarus paskutinius 2 mėn mmm prasidėdavo 26-28 bent jau patepliojimai, o dabar 31 ir nieko, o gal dar ir tas kažkoks uždegimas čia prisideda, kuris išlindo visai atsitktinai  doh.gif

As manau,kad uzdegimas tikrai gali kenkti, imk 4u.gif 4u.gif ir labai suprantu tave, bet pala pala - o mmm dar neatkeliavo?
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 10 31, 08:32)
As manau,kad uzdegimas tikrai gali kenkti, imk 4u.gif  4u.gif ir labai suprantu tave, bet pala pala - o mmm dar neatkeliavo?

Ne neatkeliavo, bet vilties tikrai nebėra, nes man NT rodo teisybę, jau teko tuo isitikinti... o dar kažkoks sušiktas uždegimas, o vėl tikrintis galėsiu eiti tik po mmm verysad.gif isivaizduojat kiek laukt
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2012 10 31, 09:25)
Taip pritariu, kam vaikščiot su tom zarazom, ir gal pavyzdžiui aš esu išimtis visų tyrimų ir man ta bakterija kenkia  doh.gif
O aš šįryt pasidariau NT ir pamačiau vieną riebų I  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif nesuprantu kas čia kiša koja, bet labai liūdna. Matyt kažkas yra negerei, vien tas, kad tas ciklas nereguliarus paskutinius 2 mėn mmm prasidėdavo 26-28 bent jau patepliojimai, o dabar 31 ir nieko, o gal dar ir tas kažkoks uždegimas čia prisideda, kuris išlindo visai atsitktinai  doh.gif

Vajei verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif 4u.gif
Na bet as laikysiuos vilties iki HCG, o GAL visgi NT melagis pasitaike...
Zinok tu klausimu : "KODEL???" as jau nebezinau kiek esu uzdavusi, tik deja niekas negali atsakymo duoti.. Visokiu durnu minciu i galva lenda.. verysad.gif

Man tai vakar vakare mmm su trenksmu prasiverze, tai gerai kad ir uzsirasiau penktadieni pas S... bandysiu eilini karta uzduoti ta nelemta "KODEL?"
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 10 31, 08:47)
Vajei  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  4u.gif
Na bet as laikysiuos vilties iki HCG, o GAL visgi NT melagis pasitaike...
Zinok tu klausimu : "KODEL???" as jau nebezinau kiek esu uzdavusi, tik deja niekas negali atsakymo duoti.. Visokiu durnu minciu i galva lenda..  verysad.gif

Man tai vakar vakare mmm su trenksmu prasiverze, tai gerai kad ir uzsirasiau penktadieni pas S... bandysiu eilini karta uzduoti ta nelemta "KODEL?"

Ačiū JV.
Tai va va, man ir kai duos, tai net gaudyt turbūt nespėsiu, ir turbūt susitiksim pas S penktadienį
Atsakyti
Kur kaune galima pasidaryti hcg tyrima ?
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2012 10 31, 09:50)
Ačiū JV.
Tai va va, man ir kai duos, tai net gaudyt turbūt nespėsiu, ir turbūt susitiksim pas S penktadienį

Zinau, kad ne vienas zodis nepaguos, bet vis tiek laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif console.gif
Atsakyti
Eibarte, laikykis
Atsakyti
QUOTE(iSunflowers @ 2012 10 31, 10:52)
Kur kaune galima pasidaryti hcg tyrima ?
Labas rytas  4u.gif

sveika, manau galima kiekvienoj didesnej seimos klinikelej, as dariausi Via Medicoj. sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2012 10 31, 11:09)
sveika, manau galima kiekvienoj didesnej seimos klinikelej, as dariausi Via Medicoj. sekmes mirksiukas.gif

as siandien testa dariau ir pamaciau vaiduokli, pirmadieni eisiu pas savo ginekologe, galvoju ar daryt ta hcg ar ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 10 31, 09:14)
as siandien testa dariau ir pamaciau vaiduokli, pirmadieni eisiu pas savo ginekologe, galvoju ar daryt ta hcg ar ne  unsure.gif

wub.gif
o kelinta siandien DPO? o ko pas gine? Ji nieko nematys dar, geriau jau HCG pasidaryti..
Atsakyti