Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Sunflowers @ 2012 10 31, 11:48)
koki leidai g.gif

ax.gif Gonadotropino cloridas 5000
Atsakyti
QUOTE(lêli @ 2012 10 31, 13:50)
ax.gif Gonadotropino cloridas 5000

kiek zinau reikejo leisti pilva smile.gif neklausei savo gines kur leisti ?
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 10 31, 11:52)
kiek zinau reikejo leisti pilva  smile.gif neklausei savo gines kur leisti ?

blush2.gif na ginius sake kad i raumenis. Na ir parasyta, kad intramusculaire. O pilve tai lasinukai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lêli @ 2012 10 31, 13:56)
blush2.gif na ginius sake kad i raumenis. Na ir parasyta, kad intramusculaire. O pilve tai lasinukai...  g.gif

na jeigu sake tai gerai thumbup.gif
mano ir pirma sake i raumenis, bet veliau paskambino ir pasake, kad pilva ax.gif Kai leidi i pilva tai i oda o ne i lasinukus biggrin.gif
Atsakyti
as visad i pilva leidausi.. man taip ginius liepdavo.. sake suimti lasinuka ir leisti
Atsakyti
Ir nieko pasirodo baisaus, tik man mb suleido blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 10 31, 12:06)
Ir nieko pasirodo baisaus, tik man mb suleido  blush2.gif

ax.gif nemegstu adatu... Kitam galiu suleist ir net su malonumu darbe badydavau liaudi. O va sau sunkiai pakyla ranka.
O ir i uzpakaliuka maziau skauda. Vaistas juk visviena pareis i krauja g.gif
Atsakyti
sveikutes,

sunflowers, spaudziu kumstukus mirksiukas.gif

del sprogduku: pregnyl leidziamas i raumenis, o ovitrelle - i pilvuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(panduliuke 2in1 @ 2012 10 31, 12:13)
sveikutes,

sunflowers, spaudziu kumstukus  mirksiukas.gif

del sprogduku: pregnyl leidziamas i raumenis, o ovitrelle - i pilvuka  ax.gif

ax.gif o gonadotropina leidos kas?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lêli @ 2012 10 31, 12:18)
ax.gif o gonadotropina leidos kas?smile.gif

thumbup.gif doh.gif radau info, Pregnyl ir Gonadotropinas - vienas ir tas pats.
Tad isgelbeta mano kaip mediko reputacija mirksiukas.gif O tai jau sakau, gal skaityt nebemoku, ar ne taip gyd nurodyma supratau g.gif
Atsakyti
ax.gif beje, gal kam teko vartot hormoninius pleistrus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2012 10 30, 17:09)
blink.gif  blink.gif  blink.gif tikiuos bus tik pienligės bakterijos kokios
Papildyta:
Orchiduke, Juodoji Venera, o jums S tas mykoplazma,ueroplazma,chlamidijos visas tyrė, man tik vieną tą kažkokią ištyrė ir viskas

Mane klimas per padidinamaji stikla matyt norejo istirti visa smile.gif,tai skyre issitirt nuo visko,radotik ueroplazma,issigydziau. Ir vyruireikejo tirtis,ir pas ji ta pati rado,ji gyde. Tik paskui buvo miklo flora potu vaistu pakrikus,taiva ja pasigydziau. Tik nespejau tepinrlio pasidaryt ir susirgau. Baigsis menesines,norim su vyru jau pradet leliuka. Vat su nekantrumu laukiu,kada praeis 2-3 dienos ir tada jau ... smile.gif o gal pavyks.
Klimas sake reiks stimuliuot kiausides,o kaip tas vyks?
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2012 10 31, 12:51)
Mane klimas per padidinamaji stikla matyt norejo istirti visa smile.gif,tai skyre issitirt nuo visko,radotik ueroplazma,issigydziau. Ir vyruireikejo tirtis,ir pas ji ta pati rado,ji gyde. Tik paskui buvo miklo flora potu vaistu pakrikus,taiva ja pasigydziau. Tik nespejau tepinrlio pasidaryt ir susirgau. Baigsis menesines,norim su vyru jau pradet leliuka. Vat su nekantrumu laukiu,kada praeis 2-3 dienos ir tada jau ... smile.gif o gal pavyks.
Klimas sake reiks stimuliuot kiausides,o kaip tas vyks?

O gal pameni kokias butent zarazas tyrė, kad žinočiau jų pavadinimus ir galėčiau išsitrt, žinočiau ko reikalaut?
Stimuliuojant per mm pradedi gerti stimuliuojančiu vaistus, kad kuo daugiau užaugtų folikulų, paskui juos susprogdinti skiriamas vaistas, o paskui Duphastonas ir visa tai prižiūri gydytojas
Atsakyti