Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(TrioSSS @ 2012 10 31, 11:19)
wub.gif
o kelinta siandien DPO? o ko pas gine? Ji nieko nematys dar, geriau jau HCG pasidaryti..

11DPO , na as geriu tokius vaistus kuriu nestumo metu nerekomenduojama gerti, o ji man sake, jei pamatysi II ateik, tuo labiau man tiroksino normas reik nustatyti ir t.t.t.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 10 31, 11:14)
as siandien testa dariau ir pamaciau vaiduokli, pirmadieni eisiu pas savo ginekologe, galvoju ar daryt ta hcg ar ne  unsure.gif

as tai HCG daryciau butinai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 10 31, 09:23)
11DPO , na as geriu tokius vaistus kuriu nestumo metu nerekomenduojama gerti, o ji man sake, jei pamatysi II ateik, tuo labiau man tiroksino normas reik nustatyti ir t.t.t.

kaip faina.. 11 DPO vaiduokliukas labai gerai thumbup.gif
aisku, tada butinai keliauk pas gine, o tuo paciu ir HCG pasidaryk
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sunflowers> linkiiu rysketi ir sekmingai augti bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif

Man siandien 13-14 DPO jau doh.gif Kol kas nieko, nei pilva skauda, nei teplioja.

Savaitgali atvaro draugai is Vilniaus, visa savaite pas mus gyvens, nes vyrai nauja projekta ruosia, dar viena parduotuve zada atidaryt MB Skandinavijoje, tai praktiskai i foruma net neateisiu verysad.gif

SI ryta juokiaus saviskiui, sakau gal NT? Tas net prunkst pradejo doh.gif Sako galiu nuvezt vampyriuke savo, nusileisk krauja, juk heloweenas siandien lotuliukas.gif
Praejo noras bet kam, tai einam kibinu gamintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 10 31, 10:14)
as siandien testa dariau ir pamaciau vaiduokli, pirmadieni eisiu pas savo ginekologe, galvoju ar daryt ta hcg ar ne  unsure.gif

Kaip faina wub.gif
Butinai darykis HCG, kad isitikintum 100 proc. nestuke.gif

Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 10 31, 11:41)
Kaip faina  wub.gif 
Butinai darykis HCG, kad isitikintum 100 proc.  nestuke.gif

pirma dar pakartosiu testa ryt arba poryt ir tada ziuresiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 10 31, 10:44)
pirma dar pakartosiu testa ryt arba poryt ir tada ziuresiu  blush2.gif

Na ir kantrios jus biggrin.gif As jau buciau nulekus kraujo nusileist lotuliukas.gif Ir tylus tylus sveikinimai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 10 31, 11:48)
Na ir kantrios jus biggrin.gif As jau buciau nulekus kraujo nusileist lotuliukas.gif  Ir tylus tylus sveikinimai 4u.gif  wub.gif

tai kad as nelinkus taip viska extra daryti, pasidariau testa parode vaiduokli, pakartosiu dar viena ir jei vel parodys tada darysiu visa kita ax.gif
Atsakyti
ax.gif blink.gif labas rytas. Atlikau pagaliau rytines apeigas; uzpakaliukas subadytas, hormoninis pleistras uzlipdytas, ND pradzia padaryta blush2.gif
Lieka dabar test ND ir laukt rezultatu. Gin atostogauja, tad paskyre tik po geru poros savaiciu krauja nusileist, jei mmm nepasirodys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lêli @ 2012 10 31, 13:39)
ax.gif  blink.gif labas rytas. Atlikau pagaliau rytines apeigas; uzpakaliukas subadytas, hormoninis pleistras uzlipdytas, ND pradzia padaryta blush2.gif
Lieka dabar test ND ir laukt rezultatu. Gin atostogauja, tad paskyre tik po geru poros savaiciu krauja nusileist, jei mmm nepasirodys ax.gif

I uzpakali leidai sprodkuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 10 31, 11:41)
I uzpakali leidai sprodkuka  g.gif

blush2.gif o ka, negerai i uzpakali? Juk parasyta, kad i raumenis leidziamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(lêli @ 2012 10 31, 13:46)
blush2.gif o ka, negerai i uzpakali? Juk parasyta, kad i raumenis leidziamas g.gif

koki leidai g.gif
Atsakyti