Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(lêli @ 2012 10 31, 19:24)
blush2.gif ar gali but, kad po to sprogduko pykintu ir butu silpna? Po keliu valandu, cia momenta galvojau kad apsivemsiu.. g.gif

man taip buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 10 31, 17:30)
man taip buvo  ax.gif

ax.gif tikiuosi, kad cia ne ilgam tas blogumas. Geriu gazuotus gerimus, kad biski geriau but blush2.gif blink.gif
Atsakyti
labas rytas,
na ka nepavyko ir man 13dpo testas visiskai neigiamas...o taip tikejau verysad.gif
Papildyta:
o testo jautrumas 20miu tai cia jautrus skaitos???
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2012 11 01, 08:03)
labas rytas,
na ka nepavyko ir man 13dpo testas visiskai neigiamas...o taip tikejau verysad.gif
Papildyta:

Dar lukterkim wink.gif as tik kai sulaukiu mmm arba hcg patikiu , NT na jie nuliudina, bet visada turiu vilties dar wink.gif 20 jautrus bet zinai slapime hcg ne taip sparciai auga, nei kraujyje. Tad dar lukterkim 4u.gif
Atsakyti
na dar lauksiu,rytoj turi buti mmm
Atsakyti

Labas rytas

QUOTE(Bryana @ 2012 11 01, 07:03)
labas rytas,
Papildyta:

kol mmm nera laukim ir tikekimes geriausio mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

As dar irgi vis laukiu, bet kol kas nera, svaru, pilvo nemaudzia, pozymiu nerasta, o ju ir neieskau biggrin.gif
Buciau turejus NT, buciau tikrai sugadinus ji lotuliukas.gif Siandien jau 14-15 DPO.

Oras baisuoklinis, o reiks per visas 3-ejas Plunges kapines pervaziuot ir sudegiot zvakeles. Reioks siltai apsirengt, soksiu i guminius Crocsus, kad kojos sausos butu, bijau tokiu oru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 11 01, 09:29)
Labas rytas  4u.gif

As dar irgi vis laukiu, bet kol kas nera, svaru, pilvo nemaudzia, pozymiu nerasta, o ju ir neieskau  biggrin.gif
Buciau turejus NT, buciau tikrai sugadinus ji  lotuliukas.gif Siandien jau 14-15 DPO.
Oras baisuoklinis, o reiks per visas 3-ejas Plunges kapines pervaziuot  ir sudegiot zvakeles. Reioks siltai apsirengt, soksiu i guminius Crocsus, kad kojos sausos butu, bijau tokiu oru  doh.gif

nujauciu geras zinias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 11 01, 10:30)
nujauciu geras zinias  wub.gif

Kad tik tas is auksciau isgirstu tas nuojautas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(lêli @ 2012 10 31, 18:24)
blush2.gif ar gali but, kad po to sprogduko pykintu ir butu silpna? Po keliu valandu, cia momenta galvojau kad apsivemsiu.. g.gif

man tai buvo ziauriai silpna, ta ryta susileidau ovitrele ir plaukem plaustu tai maniau kad sirdis man issoks liepiau vis stot ir ieskojau pavesio,kai atsimenu tai baisu,durna buvau dabar niekad taip nepasielgciau bet tada nepagalvojau apie poveiki toki smile.gif

orchiduke,oi bus balius bus baliukas jauciu thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 11 01, 09:39)
Kad tik tas is auksciau isgirstu tas nuojautas hihihi.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 11 01, 10:29)
Labas rytas  4u.gif

As dar irgi vis laukiu, bet kol kas nera, svaru, pilvo nemaudzia, pozymiu nerasta, o ju ir neieskau  biggrin.gif
Buciau turejus NT, buciau tikrai sugadinus ji  lotuliukas.gif Siandien jau 14-15 DPO.
Oras baisuoklinis, o reiks per visas 3-ejas Plunges kapines pervaziuot  ir sudegiot zvakeles. Reioks siltai apsirengt, soksiu i guminius Crocsus, kad kojos sausos butu, bijau tokiu oru  doh.gif

Oi kaip tikiuosi, jog ir nesulauksi tu nelemtuju mmm ax.gif
O KLP oras puikus, saulyte sviecia, nezinau kokia temperatura bet nepanasu, kad labai salta butu cool.gif
Atsakyti