Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Laba diena smile.gif

Čia ewwute24, pasikeičiau nicką...

Šiandien man 9DPO. Neištvėriau ryte pasidariau NT, nieko gero. Jei ir buvo vaiduoklis, tai nebent toks kurį labai laba nori pamatyt, tai gal biški ir vaidenasi. Bet greičiausiai nieko nebuvo..
Žodžiu, stimuliavausi Femara, leidausi Ovitrelį, nuo pirmadienio geriu dufą. Nu ir mane žiaaauriai pykina šiandien ir vakar. Ar gali būt nuo dufo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DamaMama @ 2012 10 31, 14:24)
Laba diena  smile.gif

Šiandien man 9DPO. Neištvėriau ryte pasidariau NT, nieko gero. Jei ir buvo vaiduoklis, tai nebent toks kurį labai laba nori pamatyt, tai gal biški ir vaidenasi. Bet greičiausiai nieko nebuvo..
Žodžiu, stimuliavausi Femara, leidausi Ovitrelį, nuo pirmadienio geriu dufą. Nu ir mane žiaaauriai pykina šiandien ir vakar. Ar gali būt nuo dufo? g.gif

Tikesimes, kad ne siaip sau tas testas "durniavo" ax.gif
O bloginti gali nuo Dupho - kaip supratau nuo jo visokiu nesamoniu gali buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 10 31, 14:35)
Tikesimes, kad ne siaip sau tas testas "durniavo"  ax.gif
O bloginti gali nuo Dupho - kaip supratau nuo jo visokiu nesamoniu gali buti  biggrin.gif

Aš net nesu įsitikinus, kad ten buvo vaiduoklis.. Net nežinau, net vaiduokliu gal negalima pavadint, tiesiog kai tos juostelės labai nori tai ir bandai įžiūrėt doh.gif biggrin.gif Bandysiu poryt daryt dar, jau manau turėtų rodyt, ane? g.gif
Bet pykina tai siaubingai.. darbe sėdžiu po darbo į mokslus eit.. o aš beveik už burnos susiėmus kad neptratrūkt.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2012 10 31, 14:17)
O gal pameni kokias butent zarazas tyrė, kad žinočiau jų pavadinimus ir galėčiau išsitrt, žinočiau ko reikalaut?
Stimuliuojant per mm pradedi gerti stimuliuojančiu vaistus, kad kuo daugiau užaugtų folikulų, paskui juos susprogdinti skiriamas vaistas, o paskui Duphastonas ir visa tai prižiūri gydytojas

Man skyre pasidaryti, bendra tepineli,ureaplasma,mykoplazma,chlamidijos,citomegalas,toksoplazmoze,raudoniuke.
Duphastona geriau,kad issauktu menesines. O dabar jau baigineju sirgt,na sakau pabandysim,nesigaus,tai nesigaus. As niekada nesu turejus normalaus ciklo,net nezinau kada mano vaisingos dienos... bet kiek skaiciau daugiausia pastoja,po menesiniu?
Atsakyti
QUOTE(DamaMama @ 2012 10 31, 15:24)
Laba diena  smile.gif

manes niekad nuo dufo nepykino schmoll.gif
labai tikiuosi, kad ten vaiduoklis ir jis tikras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DamaMama @ 2012 10 31, 14:48)
Aš net nesu įsitikinus, kad ten buvo vaiduoklis.. Net nežinau, net vaiduokliu gal negalima pavadint, tiesiog kai tos juostelės labai nori tai ir bandai įžiūrėt doh.gif  biggrin.gif  Bandysiu poryt daryt dar, jau manau turėtų rodyt, ane? g.gif
Bet pykina tai siaubingai.. darbe sėdžiu po darbo į mokslus eit.. o aš beveik už burnos susiėmus kad neptratrūkt.. schmoll.gif

Mane tai pykino nuo dupho...
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 10 31, 14:52)
manes niekad nuo dufo nepykino  schmoll.gif
labai tikiuosi, kad ten vaiduoklis ir jis tikras  bigsmile.gif

pažiūrėjau dabar vėl tą rytinį testą (dar neišmečiau..) nu blyn, visaip žiūriu žiūriu, nu tikrai yra juostelė antra, bet labai neryški.. reikia labai prieš šviesą žiūrėt. Na sakau, darysiu poryt. jei man vis gi pavyko, poryt tikrai turėtų būt ryškiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2012 10 31, 15:02)
Mane tai pykino nuo dupho...

Tegu pykina mane nuo dufo, nuo nėštumo, nuo bet ko.. neesmė, kad tik būtų tos II biggrin.gif Viską iškentėsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DamaMama @ 2012 10 31, 16:07)
pažiūrėjau dabar vėl tą rytinį testą (dar neišmečiau..) nu blyn, visaip žiūriu žiūriu, nu tikrai yra juostelė antra, bet labai neryški.. reikia labai prieš šviesą žiūrėt. Na sakau, darysiu poryt. jei man vis gi pavyko, poryt tikrai turėtų būt ryškiau ax.gif
Papildyta:

Tegu pykina mane nuo dufo, nuo nėštumo, nuo bet ko.. neesmė, kad tik būtų tos II  biggrin.gif  Viską iškentėsiu doh.gif

Pas mane ir siandien rodo antra neryskia, bet as matau ir be sviesos, labai neryski bet rodo ax.gif
Pakartok testa, manau tau nesivaidena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DamaMama @ 2012 10 31, 15:07)
Papildyta:

Tegu pykina mane nuo dufo, nuo nėštumo, nuo bet ko.. neesmė, kad tik būtų tos II  biggrin.gif  Viską iškentėsiu doh.gif

Labai tau to linkiu 4u.gif
Atsakyti
Nugi pasidziaukit su visom, ikelkit parodyt NT bigsmile.gif
Atsakyti
As ikelsiu kai bus ryskesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 10 31, 15:19)
As ikelsiu kai bus ryskesnis  ax.gif

Tavo berods jau maciau prie BT, ale as akla, tai neispitriju nieko doh.gif
Savaite laiko akinius padejus i spinta su linzem lakstau ir dar 3 sav lakstysiu ju neissiemus, matyt ir nedazlibinu tu II doh.gif doh.gif
Atsakyti