Nu aš pabanžiau nufotografuot, bet nieko nesimato nuotraukose.. Jei sulauksiu bent kažkiek ryškesnio, tada būtinai įkelsiu

QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 10 31, 16:29)
Tavo berods jau maciau prie BT, ale as akla, tai neispitriju nieko
Savaite laiko akinius padejus i spinta su linzem lakstau ir dar 3 sav lakstysiu ju neissiemus, matyt ir nedazlibinu tu II

Savaite laiko akinius padejus i spinta su linzem lakstau ir dar 3 sav lakstysiu ju neissiemus, matyt ir nedazlibinu tu II

esu idejus kitoj temoj

na istiesu tai nesvarbu kas mato o kas ne, svarbu as ir mano mb mato

nors aisku nt gali ir meluoti

QUOTE(joolita @ 2012 10 31, 13:50)
Man skyre pasidaryti, bendra tepineli,ureaplasma,mykoplazma,chlamidijos,citomegalas,toksoplazmoze,raudoniuke.
Duphastona geriau,kad issauktu menesines. O dabar jau baigineju sirgt,na sakau pabandysim,nesigaus,tai nesigaus. As niekada nesu turejus normalaus ciklo,net nezinau kada mano vaisingos dienos... bet kiek skaiciau daugiausia pastoja,po menesiniu?
Duphastona geriau,kad issauktu menesines. O dabar jau baigineju sirgt,na sakau pabandysim,nesigaus,tai nesigaus. As niekada nesu turejus normalaus ciklo,net nezinau kada mano vaisingos dienos... bet kiek skaiciau daugiausia pastoja,po menesiniu?
Ačiu tau

QUOTE(DamaMama @ 2012 10 31, 15:39)
Nu aš pabanžiau nufotografuot, bet nieko nesimato nuotraukose.. Jei sulauksiu bent kažkiek ryškesnio, tada būtinai įkelsiu 

Lauksim ryskaus

QUOTE(Sunflowers @ 2012 10 31, 15:44)

esu idejus kitoj temoj

na istiesu tai nesvarbu kas mato o kas ne, svarbu as ir mano mb mato

nors aisku nt gali ir meluoti

Jo jo, kitoj temoj, as tas 2 temas permetu kartais akimis

Kai fotkini- isjunk lauk blica ir ijunk makro funkcija, tada matysis viskas kuo puikiausiai, neliks seseliu, neliks jokiu susiliejimu ir bus galima is labai arti nufotkinti. Tada buna pats geriausias vaizdas

Bet kokiu atveju, spausiu kumscius uz tik kasdien vis labiau ryskejancius NT

Paskambinau savo daktarei, kad pakomentuotų pirmadienio progesterono rezultatus.. Sakė,kad mažoki, bet į didesnę pusę.. atseit nėra labai blogai, bet neaišku ar įvyko O ar ne. Žodžiu aišku kad nieks neaišku
liepė sumažint dufo dozę, bet šiaip sakė nuo jo neturėtų pykint

QUOTE(Sunflowers @ 2012 10 31, 15:55)
o bandei isjungti blica ir ijungti macro funkcija? Buna tokia gelyte nupiesta pries tos funkcijos

QUOTE(eibarte @ 2012 10 31, 15:45)
Ačiu tau
, dabar esu nusiteikus ir aš visus tuos tyrimus pasidaryt. Taip dažniausiai man O vyksta apie 16 CD, bet čia kiekvienai savaip, žiūrint koks ciklas

Man pasake,jei yra kokia nors is siu bakterija,tai sumazina galimybe pastoti,buvo aptike ueroplazma,gydemes abu su vyru,o dabar abu sveiki(is tos puses)
Matai,as niekada nesirgau reguliariai,sirgau 3-4 kartus i metus,o po skirybu isvis dingo,ir metus nesirgau...geriau kt,o dabar turiu nauja seima,ir planuojam leliuka,o ka ten paplanuosi,kai nera normalaus ciklo.o jo isvis nera...
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 10 31, 16:57)
o bandei isjungti blica ir ijungti macro funkcija? Buna tokia gelyte nupiesta pries tos funkcijos
Turiu senuti skaitmenini Kodak, kuriam apie 10 metu, ir jis turi ta funkcija, tai manau visi senukainetgi turi 

Pas mane jis visas subraizytas ir t.t.t. turi jis ta funkcija

QUOTE(joolita @ 2012 10 31, 15:00)
Man pasake,jei yra kokia nors is siu bakterija,tai sumazina galimybe pastoti,buvo aptike ueroplazma,gydemes abu su vyru,o dabar abu sveiki(is tos puses)
Matai,as niekada nesirgau reguliariai,sirgau 3-4 kartus i metus,o po skirybu isvis dingo,ir metus nesirgau...geriau kt,o dabar turiu nauja seima,ir planuojam leliuka,o ka ten paplanuosi,kai nera normalaus ciklo.o jo isvis nera...
Ir tap maži šansai dar labiau sumažėja, tikėkimės, kad viskas bus ok

QUOTE(eibarte @ 2012 10 31, 16:37)
Ir jei imanoma,reikia tuos sansus padidinti