Įkraunama...
Įkraunama...

**Gyvenančių Leeds pašnekesiai**

QUOTE(Chocolatea @ 2013 04 19, 06:46)
Sveikutės mirksiukas.gif
ačiū už sveikinimus, esam sveiki gražūs ir laimingi ir pavargę biggrin.gif  viskas viename,  wub.gif visi malonumai visi sunkumai wub.gif
kažkaip nesitiki, kad tapau mama blush2.gif  bigsmile.gif

sveikinu!!! bigsmile.gif 4u.gif labai grazu varda isrinkot... 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2013 04 19, 10:22)
Geriuke, kaip sekasi pilna diena dirbti? Pavargsti tikriausiai labai?

Ai,visko buna...
O del sapro,tai jo....dar ir dabar neatsigaunu,soka gavau....Liudna verysad.gif
Atsakyti
Man ryt i darba, tai jau dabar tyngiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2013 04 19, 09:22)
Labas rytas, chocolate tikiuosi maziukas geras, ramus, leidzia teveliams pamiegoti?
Maniskis vis dar serga sad.gif ryt man i darba, gaila ir palikti toki maziuka serganti.
Tikriausiai visos jau zinote apie sapranauska, negaliu kaip gaila man sad.gif nesitiki nors tu ka.
Koks oras sianden slykstus :/ nors koks gi man skirtumas vistiek namie tupesiu.
Geriuke, kaip sekasi pilna diena dirbti? Pavargsti tikriausiai labai?

diena angeliukas mūsų mažiukas, y nakty paverkšlena, man atrodo pilvuką jam vakarais skaudėt pradeda. g.gif Bet taip tai ramus labai smile.gif
o tavo mažiukui sveikatytes, tegu greičiau sveigsta 4u.gif
dėl šapro tai siaubas, ai pamačiau per kūną nuėjo šiurpas toks...gaila labai pasidarė..

QUOTE(salunja @ 2013 04 19, 11:32)
sveikinu!!! bigsmile.gif  4u.gif labai grazu varda isrinkot... 4u.gif  wub.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikos.. smile.gif

Evita!!! o kuriam tu sporto klube lankaisi, kad du menesius i prieki reik moket? nes as tai forrum leisure centre issipirkus metine naryste ir dabar dar kas menesi moku menesini mokesti...esme ta kad man ir paciai kompanija nepamaisytu...tad nezinau, jei dar nesi susimokejus kur kitur tai parasyk... smile.gif

metinis mokestis apie 60 svaru,+menesinis mokestis,28 svarai auksinis tai kai ieina baseinas, sauna ir sporto sale... smile.gif

ten yra ir mazas baseinas vaikams i kuri leidzia maziukus nuo 6 men... ax.gif
Atsakyti
cia biski nick'us sumaisiau blush2.gif klausimas apie sp.kluba buvo skirtas deimapov.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atstokzvairy @ 2013 04 21, 09:59)
cia biski nick'us sumaisiau  blush2.gif  klausimas apie sp.kluba buvo skirtas deimapov....  smile.gif

labuka smile.gif
na as dar niekur neuzsirasiau smile.gif nes kompanijos ieskau, viena nenoriu smile.gif o tu kada ten lankais dazniausiai? kiek kartu per savaite?
su baseinu tai isvis nerelu butu smile.gif)ai o cia centre kazkur esi uzsirasius?
Atsakyti
aha centre.. smile.gif quarry house, ten man labai patinka, yra ir squash'o sale, bet vienai tai nelabai idomu... na as apturejau klubo sanario uzdegima tai kelias savaites namie prasedejau...bet siaip tai eidavau kiekeviena diena isskyrus sekmadieni, I III V-sporto klubas ir baseinas, o kitom dienom tik sauna ir baseinas...kadangi maniskis nedirba tai as turiu galimybe eit kada tik noriu dazniausiai tai stengiuosi iki 12val ten jau but, nes veliau tai zmoniu prisirenka.. biggrin.gif

beje jei patinka zumba tai kiek zinau ten kartais buna uzsiemimai, be to ir joga galima praktikuot ir dar ten kazka...na as gerai ten nesiaiskinau, nes vienai tai neidomu... smile.gif bet regis i auksine naryste viskas ten iskaiciuota ir papildomai moket uz tas klases nereik.. smile.gif

eisiu as ten antradieni greiciausiai, tai jei gali, butu smagu jog prisijungtum.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atstokzvairy: 21 balandžio 2013 - 12:20
seip tikrai kad noreciau smile.gif gal jau ir antradieni iseitu smile.gif o jei antradieni ne tai i savaites gala tikrai eiciau smile.gif su vyru suderinau kad pabus su vaikiuku kol eisiu i sporto kluba smile.gif
Atsakyti

Woohooo...pagaliau vel atgal sportuot...niekad nemegau sporto ir zinoma tai matosi lotuliukas.gif bet paskutiniu metu, po intensyviu treniruociu pastebejau, kad man jau jo truksta, kai kelias savaites sedejau namie su uzdegimu.. biggrin.gif o dar jei ir kazkas prisijungs tai isvis gerai... smile.gif, vis ne vienai.. smile.gif
Atsakyti
nu va,sokoladuke dingo,ir tema nuduso doh.gif
Atsakyti
šokoladukė nedingo 4u.gif
kaip gyvenat ... ? mirksiukas.gif
Atsakyti