Įkraunama...
Įkraunama...

**Gyvenančių Leeds pašnekesiai**

QUOTE(Chocolatea @ 2013 05 10, 16:50)
šokoladukė nedingo 4u.gif
kaip gyvenat ... ? mirksiukas.gif

gyvenam gerai biggrin.gif
kaip tu?pasakok kaip su maziuku sutariat 4u.gif
Atsakyti
Labutis, vakar buvome aplankyti chocoladukes ir jos gražučio Adrianučio smile.gif Jeej koks man mažiukas pagal mano dičkį. Koks mielas smile.gif et...
Mes gyvename gerai, plavinėjame kasdien vis kur nors, namie išvis nebesėdime, nei dienos...
Šiandien chocolate vėl buvome tavo rajone, važiavome į white rose smile.gif Pasišopinti smile.gif
Savaitgalis dirbamas laukia, tad reiktų šiandien kažkaip anksčiau eiti miegoti
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2013 05 10, 20:05)
gyvenam gerai biggrin.gif
kaip tu?pasakok kaip su maziuku sutariat 4u.gif

gerai ax.gif auga, jau didelis, tuoj mėnuo thumbup.gif jau ir šypsosi bigsmile.gif

vakar pradėjo pilvuka skaudėt dvi dienas duodu reaguleriai infacol ir kaip suprantu nepadeda... verysad.gif dar paduosiu per savaitgaly jei ir toliau taip reikės kažkokių kitų prašyti vaistų kad išrašytų, gaila vaiko nuo 4 ryto iki dabar niurzgė verkšleno ir dabar tik užmigo... prisikalbėjau,kad užmigo ..atsikėlė . ir steni mažiukas taip sunkiai..

QUOTE(deimapov @ 2013 05 10, 20:30)
Labutis, vakar buvome aplankyti chocoladukes ir jos gražučio Adrianučio smile.gif Jeej koks man mažiukas pagal mano dičkį. Koks mielas smile.gif et...
Mes gyvename gerai, plavinėjame kasdien vis kur nors, namie išvis nebesėdime, nei dienos...
Šiandien chocolate vėl buvome tavo rajone, važiavome į white rose smile.gif Pasišopinti smile.gif
Savaitgalis dirbamas laukia, tad reiktų šiandien kažkaip anksčiau eiti miegoti

tai ko neužsukai bent trumpam? unsure.gif būtume kavos atsigerusios bent..;D
o tai tada jei jau tu čia taip po mano rajoną pradėjai važinėtis, gal ketvirtadieni vėl į svečius? biggrin.gif
žinok kaip aš norėčiau išeit į darbą bent 1 dieną per savaitę biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Sokoladuke,grazus vaikinas mirksiukas.gif
As vakar nedirbau...
Siandien su dickiu vaziuojam i miesta,nueisim i kokia kavine pasedet...Gal kas prisijungs? mirksiukas.gif
Atsakyti
mes ruošiamės į miesta šendien jei nori galim prisijungt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Geriuke @ 2013 05 11, 08:53)
Labas rytas.
Sokoladuke,grazus vaikinas[I] mirksiukas.gif
As vakar nedirbau...
Siandien su dickiu vaziuojam i miesta,nueisim i kokia kavine pasedet...Gal kas prisijungs? mirksiukas.gif

beje dėkuj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chocolatea @ 2013 05 11, 07:34)
gerai  ax.gif auga, jau didelis, tuoj mėnuo thumbup.gif jau ir šypsosi  bigsmile.gif
vakar pradėjo pilvuka skaudėt dvi dienas duodu reaguleriai infacol ir kaip suprantu nepadeda... verysad.gif  dar paduosiu per savaitgaly jei ir toliau taip reikės kažkokių kitų prašyti vaistų kad išrašytų, gaila vaiko nuo 4 ryto iki dabar niurzgė verkšleno ir dabar tik užmigo... prisikalbėjau,kad užmigo ..atsikėlė . ir steni mažiukas taip sunkiai..

pabandyk gal colic calm,mano pazistama irgi kankinosi,tai tas sake padejo jos mergytei 4u.gif
pasirodykit kaip atrodot,ka? blush2.gif

fui,nu ir oras siandien... doh.gif ir isvis as pikta,neissimiegojusi ir t.t lotuliukas.gif miegu antra nakti su sviesa,nes blakes uzsiveise...taip bent nekanda.visa oda sukasta,ypac pilvo ir rankos...laukiu kol ateis purskalas nuo sito brudo doh.gif mb brolis parnese "dovanele"...sakiau sedes dabar virtuveje,jokiu praejimu i kambari.virtuve bent isplaut lengviau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salunja: 11 gegužės 2013 - 12:33
QUOTE(salunja @ 2013 05 11, 12:30)
pabandyk gal colic calm,mano pazistama irgi kankinosi,tai tas sake padejo jos mergytei 4u.gif
pasirodykit kaip atrodot,ka? blush2.gif

fui,nu ir oras siandien... doh.gif ir isvis as pikta,neissimiegojusi ir t.t lotuliukas.gif miegu antra nakti su sviesa,nes blakes uzsiveise...taip bent nekanda.visa oda sukasta,ypac pilvo ir rankos...laukiu kol ateis purskalas nuo sito brudo doh.gif mb brolis parnese "dovanele"...sakiau sedes dabar virtuveje,jokiu praejimu i kambari.virtuve bent isplaut lengviau lotuliukas.gif

o tu FB turi nes nelabai čia noriu viešint nuotraukas unsure.gif

nu oras tai tragedija... doh.gif net bijau vaiką nešt į lauką kad nesusirgtų... jau niekur net nebeisim, man namie šalta tai lauke išvis...

iš kur tos blakės atsiranda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chocolatea @ 2013 05 11, 12:00)
o tu FB turi nes nelabai čia noriu viešint nuotraukas unsure.gif

nu oras tai tragedija...  doh.gif net bijau vaiką nešt į lauką kad nesusirgtų... jau niekur net nebeisim, man namie šalta tai lauke išvis...

iš kur tos blakės atsiranda? g.gif

turiu bigsmile.gif i az tuoj atsiusiu nuoroda ax.gif

aga,namie ir man salta...irgi niekur nelysiu,neturiu upo schmoll.gif

o blakes atsiranda,kai jas kas nors uznesa.mb brolis atvaziavo pries 2 men i Anglija,nelabai zinau kas kiek jis rubus skalbia ir ar skalbia isvis,o iproti kvaila turi-issitiest mums ant lovos,vos ne kaip pas save namuose.na vat pas mus lovoj ir pradejo veistis,atnese kiausineliu ant rubu,ko gero.mb man aiskina,kad ne jis (na zinoma,kaip brolio neginsi),bet kad sveciuose pas mus daugiau nieko nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2013 05 11, 13:10)
turiu bigsmile.gif i az tuoj atsiusiu nuoroda ax.gif

aga,namie ir man salta...irgi niekur nelysiu,neturiu upo schmoll.gif

o blakes atsiranda,kai jas kas nors uznesa.mb brolis atvaziavo pries 2 men i Anglija,nelabai zinau kas kiek jis rubus skalbia ir ar skalbia isvis,o iproti kvaila turi-issitiest mums ant lovos,vos ne kaip pas save namuose.na vat pas mus lovoj ir pradejo veistis,atnese kiausineliu ant rubu,ko gero.mb man aiskina,kad ne jis (na zinoma,kaip brolio neginsi),bet kad sveciuose pas mus daugiau nieko nebuvo doh.gif

oho...nekokie reikaliukai.. o sunku jas išnaikint?
tai dabar jau kariausi su blakėm biggrin.gif thumbup.gif nu užsiemimą turėsi nors...
aš tai va laukiu mb grįštančio iš miesto, eisiu paskui prasiblaškyt pati cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Chocolatea @ 2013 05 11, 12:16)
oho...nekokie reikaliukai.. o sunku jas išnaikint?
tai dabar jau kariausi su blakėm biggrin.gif  thumbup.gif  nu užsiemimą turėsi nors...
aš tai va laukiu mb grįštančio iš miesto, eisiu paskui prasiblaškyt pati cool.gif

patikek...turejom blusas pries tai,pats mb parnese,nes kieme laksto laukinis katinas,tas durnius su naminem tapkem eina rukyt,o paskui per kilimus eina name,tai tas greit isnaikinom,sake su blakem sunkiau yra.gerai tik viena-visi baldai ne musu,mes jau uz kokio men-dvieju zadam kraustytis i nama,tai bus lengviau thumbup.gif tik turesiu ka veikt-visus rubus skalbti,lyginti etc doh.gif kad zinai,tas "uzsiemimas" man jau paranoja ivare-miegu 2 nakti su sviesa,vis aatsibundu apsiziuret ar nera ju ant manes,dar ir miegu su rubais...nes nestumo metu man ypac paastrejo alergines reakcijos doh.gif ikandimo vietoj iskart patinimas per gerus 7-8cm eina doh.gif
drasiai tb pasilieka su maziuku? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2013 05 11, 13:22)
patikek...turejom blusas pries tai,pats mb parnese,nes kieme laksto laukinis katinas,tas durnius su naminem tapkem eina rukyt,o paskui per kilimus eina name,tai tas greit isnaikinom,sake su blakem sunkiau yra.gerai tik viena-visi baldai ne musu,mes jau uz kokio men-dvieju zadam kraustytis i nama,tai bus lengviau thumbup.gif tik turesiu ka veikt-visus rubus skalbti,lyginti etc doh.gif kad zinai,tas "uzsiemimas" man jau paranoja ivare-miegu 2 nakti su sviesa,vis aatsibundu apsiziuret ar nera ju ant manes,dar ir miegu su rubais...nes nestumo metu man ypac paastrejo alergines reakcijos doh.gif ikandimo vietoj iskart patinimas per gerus 7-8cm eina doh.gif
drasiai tb pasilieka su maziuku? biggrin.gif

fu bjaurybės... kariauk daBar kol gyveni ten. nieko kito nelieka smile.gif
drasiai bet kai reikia keist pampi sako grįšk biggrin.gif biggrin.gif dar nekeičia biggrin.gif
Atsakyti