Įkraunama...
Įkraunama...

**Gyvenančių Leeds pašnekesiai**

QUOTE(Chocolatea @ 2013 05 11, 12:38)
fu bjaurybės... kariauk daBar kol gyveni ten. nieko kito nelieka smile.gif
drasiai bet kai reikia keist pampi sako grįšk biggrin.gif  biggrin.gif  dar nekeičia biggrin.gif

na vat laukiu purskalo,kariausiu...as cia jiems duju kamera suorganizuosiu,kad minciu nekiltu grizt lotuliukas.gif tik reiks kate i kita kambari isnest,o tai dar apsinuodyt sugalvos...ir paciai iseit.mb brolis atnese,tai vat tegu mb ten viska ir purskia,kaip tada su blusom buvo.2 men pagyvenom ramiai nuo blusu-atsirado kitos parazites blink.gif lotuliukas.gif

he...man idomu kaip manasis su sia misija tvarkysis lotuliukas.gif tiesa,kelinta diena namo isleido is ligonines? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salunja: 11 gegužės 2013 - 13:53
QUOTE(salunja @ 2013 05 11, 13:51)
na vat laukiu purskalo,kariausiu...as cia jiems duju kamera suorganizuosiu,kad minciu nekiltu grizt lotuliukas.gif tik reiks kate i kita kambari isnest,o tai dar apsinuodyt sugalvos...ir paciai iseit.mb brolis atnese,tai vat tegu mb ten viska ir purskia,kaip tada su blusom buvo.2 men pagyvenom ramiai nuo blusu-atsirado kitos parazites blink.gif  lotuliukas.gif

negerai negerai... va kaip reikia saugotis nežinosi kokius žmones isileidi į namus...
man net kasytis pradėjo nuo tokių šnekų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ok einu aš jau, mb grįžo eisiu susitvarkysiu pavalgysiu ir pasivaikščiot kur nueisiu mirksiukas.gif

po 2 dienų mes jau grįžom namo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chocolatea: 11 gegužės 2013 - 13:56
QUOTE(Chocolatea @ 2013 05 11, 12:55)
negerai negerai... va kaip reikia saugotis nežinosi kokius žmones isileidi į namus...
man net kasytis pradėjo nuo tokių šnekų lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ok einu aš jau, mb grįžo eisiu susitvarkysiu pavalgysiu ir pasivaikščiot kur nueisiu mirksiukas.gif

po 2 dienų mes jau grįžom namo smile.gif

lotuliukas.gif nesikasyk lotuliukas.gif
o pati pagimdei ar cp dare? g.gif
gero pasivaiksciojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2013 05 11, 13:59)
lotuliukas.gif nesikasyk lotuliukas.gif
o pati pagimdei ar cp dare? g.gif
gero pasivaiksciojimo 4u.gif

ne dar neinu dar kavos atsigersiu biggrin.gif nes kaip nuo 4 ryto atsikėlus taip biški vaikštau kaip pritrenkta.. biggrin.gif

Aš pati, bet man traukė vaikelį su šaukštais, nes buvo pasisukes.
Atsakyti
QUOTE(Chocolatea @ 2013 05 11, 13:04)
ne dar neinu dar kavos atsigersiu biggrin.gif  nes kaip nuo 4 ryto atsikėlus taip biški vaikštau kaip pritrenkta.. biggrin.gif

Aš pati, bet man traukė vaikelį su šaukštais, nes buvo pasisukes.

a,aisku biggrin.gif svarbu,kad gerai pasibaige 4u.gif o man vat cp gali buti...penktadieni pas anesteziologa eisiu sneketis g.gif

as tik 2 atsiguliau...uztat ir keliausi 11.man rodos metams i prieki bandau issimiegot doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2013 05 11, 14:07)
a,aisku biggrin.gif svarbu,kad gerai pasibaige 4u.gif o man vat cp gali buti...penktadieni pas anesteziologa eisiu sneketis g.gif

as tik 2 atsiguliau...uztat ir keliausi 11.man rodos metams i prieki bandau issimiegot doh.gif  lotuliukas.gif

o kodėl cp? kas negerai pas tave ?
nu aš jau ipratus keltis 5 6, tik šendien ankščiau kėliaus nes pilvuką skaudėjo.
Atsakyti
QUOTE(Chocolatea @ 2013 05 11, 13:13)
o kodėl cp? kas negerai pas tave ?
nu aš jau ipratus keltis 5 6, tik šendien ankščiau kėliaus nes pilvuką skaudėjo.

per daug jautri oda ten,kuri plysta nuo bet ko,tai jei gimdysiu pati-plysiu nemazai+bambos isvarza+nugaros trauma,manoma,kad nebus galima leist nuskausminamuju,nes prasidejo pakitimai slanksteliuose.todel zadu visgi tartis del cp.ypac mane baugina pirmieji du aspektai,kad plysiu-tikrai zinau,o pamenu,kaip po traumos sedet 3 men negalejau,tai dar karta pajust tokio malonumo nenoriu,o bambos isvarza gali buti pavojinga tuo,kad uzstrigs virkstele uzspausta per push'inima ir vaikas nebegaus deguonies.todel turiu grieztus nurodymus su kokiais simptomais maut tiesiai i ligonine ir nieko nelaukt,o 36 sav reikes dar karta pasirodyt ligonineje del isvarzos.
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2013 05 11, 14:21)
per daug jautri oda ten,kuri plysta nuo bet ko,tai jei gimdysiu pati-plysiu nemazai+bambos isvarza+nugaros trauma,manoma,kad nebus galima leist nuskausminamuju,nes prasidejo pakitimai slanksteliuose.todel zadu visgi tartis del cp.ypac mane baugina pirmieji du aspektai,kad plysiu-tikrai zinau,o pamenu,kaip po traumos sedet 3 men negalejau,tai dar karta pajust tokio malonumo nenoriu,o bambos isvarza gali buti pavojinga tuo,kad uzstrigs virkstele uzspausta per push'inima ir vaikas nebegaus deguonies.todel turiu grieztus nurodymus su kokiais simptomais maut tiesiai i ligonine ir nieko nelaukt,o 36 sav reikes dar karta pasirodyt ligonineje del isvarzos.

nu ir bėdų pas tave... nu aišku jei jau taip tai geriau tarkis dėl cp smile.gif
kiek tau jau laiko?
Atsakyti
QUOTE(Chocolatea @ 2013 05 11, 13:25)
nu ir bėdų pas tave... nu aišku jei jau taip tai geriau tarkis dėl cp smile.gif
kiek tau jau laiko?

patikek,cia dar ne bedos lotuliukas.gif nei as kuo skundziuos,nei ka,bet isvarza man LT daktarai praziurejo vaikystej,taip tai butu lengviau.oda-na,tokia savybe,nieko cia nepadarysi,o trauma...nu tai pati,durne,su slidem Skotijoj paslidinejau doh.gif sakiau net ant roguciu nebesesiu,kai ta isgyvenau... lotuliukas.gif
o laiko-ryt bus 29savaites.nebeilgai jau,reik po truputi pirktis daiktus.rubu jau turiu pusei metu i prieki,menesio gale mb mama vaistuku atsius,tada jau imsiu rimciau pakuotis-pirktis viska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2013 05 11, 14:30)
patikek,cia dar ne bedos lotuliukas.gif nei as kuo skundziuos,nei ka,bet isvarza man LT daktarai praziurejo vaikystej,taip tai butu lengviau.oda-na,tokia savybe,nieko cia nepadarysi,o trauma...nu tai pati,durne,su slidem Skotijoj paslidinejau doh.gif sakiau net ant roguciu nebesesiu,kai ta isgyvenau... lotuliukas.gif
o laiko-ryt bus 29savaites.nebeilgai jau,reik po truputi pirktis daiktus.rubu jau turiu pusei metu i prieki,menesio gale mb mama vaistuku atsius,tada jau imsiu rimciau pakuotis-pirktis viska biggrin.gif

nu jau tiek beliko, faina bigsmile.gif
o kaip pačios sveikata?
Turi jau vieną dukryte jo kiek supratau? smile.gif

Labas rytas, aš kavauju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chocolatea @ 2013 05 12, 07:28)
nu jau tiek beliko, faina bigsmile.gif 
o kaip pačios sveikata?
Turi jau vieną dukryte jo kiek supratau? smile.gif

Labas rytas, aš kavauju mirksiukas.gif

labas rytas 4u.gif
as vakar sugebejau persalti,sloga uzkamavo doh.gif nemegstu sios savo busenos tik del vienos priezasties-imuniteto totalus 0,viska dukryte pasiima.taip ir kankinuos visa nestuma-tai sloga,tai sinusitas,tai bronchitas,tai faringitas,tai dar ir pienlige pastovi.dabar jau maziau,o antra trimestra kas savaite beveik buvo blink.gif kada jau tas baigsis lotuliukas.gif
siaip sveikata nesiskundziu,gazele nelakstau,bet ir ypatingu begemotu nesijauciu.prieaugio +5kg,tai kaip ir patenkinta thumbup.gif
ne,dukrytes neturiu,tik katyte lotuliukas.gif pirmoji dukryte sonkaulius skaiciuoja dar nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2013 05 12, 12:01)
labas rytas 4u.gif
as vakar sugebejau persalti,sloga uzkamavo doh.gif nemegstu sios savo busenos tik del vienos priezasties-imuniteto totalus 0,viska dukryte pasiima.taip ir kankinuos visa nestuma-tai sloga,tai sinusitas,tai bronchitas,tai faringitas,tai dar ir pienlige pastovi.dabar jau maziau,o antra trimestra kas savaite beveik buvo blink.gif kada jau tas baigsis lotuliukas.gif
siaip sveikata nesiskundziu,gazele nelakstau,bet ir ypatingu begemotu nesijauciu.prieaugio +5kg,tai kaip ir patenkinta thumbup.gif
ne,dukrytes neturiu,tik katyte lotuliukas.gif pirmoji dukryte sonkaulius skaiciuoja dar nestuke.gif  wub.gif

saugokis nesišaldyk 4u.gif
tai mažai priaugai, nors ir pati nestora. smile.gif nu bet žiūrėk kad į galą visas svoris nesukristų. Aš tai prieš galą kai bomba atrodžiau biggrin.gif ištinusi baisiai buvau..
O tai kieno ten ta maža mergytė, jei galima paklausiu? blush2.gif ax.gif

koks šendien bjaurus oras nu šakes... doh.gif ypač dabar...ryte dar nieko kaip ir tokia buvo..
mano mažius pavalgė tai parpia dabar vibro kedutei thumbup.gif jau kaip patinka jam ji, ir žaisliukas toks liūtas patinka pašnekina jy, net kai žiūri į tą liūtą krykštaut pradeda biggrin.gif
jau ir ožius rodo, pasirodo jam jokio pilvo neskauda schmoll.gif šiaip isterijas kelia doh.gif
Atsakyti