Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Su zaliu man taip nebuvo smile.gif
Lipnus yra tos pacios firmos baltas impregnantas, bet tik tuos atveju jeigu tepu daug sluoksniu... Ir kitos puses man net patiko tas lipnumas nes ramiai galima isdelioti serveteles ir jos niekur nedings smile.gif Lipnumas dingsta kai nulakuoji...
Atsakyti
Sakykit, o visi impregnantai smirda? Dažymas tik lauko sąlygomis? Esu mačiusi, kad su pirštinėmis dažo... O tai kai impregnantu nudažot, tai ant višaus jau tik lakas, ar dar ir servetėlę galima ant jo klipjuoti g.gif
Atsakyti
Sakykit,o kai atspausdini zodzius ant serveteles,spausdintuvas turi buti lazerinis ar rasalis, kad galeciau iskart klijuoti ir lakuoti? Labai skubiai laukiu atsakymu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinulyte @ 2012 11 22, 16:21)
Sakykit,o kai atspausdini zodzius ant serveteles,spausdintuvas turi buti lazerinis ar rasalis, kad galeciau iskart klijuoti ir lakuoti? Labai skubiai laukiu atsakymu mirksiukas.gif

Aš lazeriniu spausdinu. Bijau, kad rašalinis ant servėkos išsiterlintų vaizdas.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2012 11 22, 17:06)
Sakykit, o visi impregnantai smirda? Dažymas tik lauko sąlygomis? Esu mačiusi, kad su pirštinėmis dažo... O tai kai impregnantu nudažot, tai ant višaus jau tik lakas, ar dar ir servetėlę galima ant jo klipjuoti g.gif

Tas apie kuri as rasau beveik neturi kvapo, dazau namuose smile.gif
Paskui klijuoju ka reikia, paskui lakuoju 4u.gif
Atsakyti
Merginos, parodykit savo darbelius. Tema aptarti darbo eigai ar medžiagoms yra kita...ar aš neteisi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 22, 15:37)
Ai as esu turejusi impregnanta, bet tai ne tas pats. Tas smirda ir yra lipnus, ilgai dziusta... nepatiko man vargas tiesiog. Ar ta firma kitoki gamina?

Va su juo vargau apacia vidus daryta, po to ismeciau, per klaida ne toki nusipirkau.

va sonai tai man labai liux gavosi, vidus nepatinka schmoll.gif
tokio stiliaus dezutes labai megstu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 11 22, 16:40)
Merginos, parodykit savo darbelius. Tema aptarti darbo eigai ar medžiagoms yra kita...ar aš neteisi?  ax.gif

Kad kitose temose gyvų ne visada yra sad.gif
Atsakyti
[quote=AnAngel,2012 11 21, 01:54]

Laba,
O kur jūs gaunate tokių metų kalendoriaus lapelių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintan @ 2012 11 22, 18:39)

Laba,
O kur jūs gaunate tokių metų kalendoriaus lapelių?  g.gif

As turiu nuosavus, kai neturiu nuperku per SM yra atskira tema.

Rodausi su paskutiniu Pasakisku uzsakymu:

user posted image

user posted image
Atsakyti
AnAngel tikrai, kad pasakiška. Labai neįprasta tokias spalvas matyti smile.gif
Šaunus darbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 11 22, 18:58)
AnAngel tikrai, kad pasakiška. Labai neįprasta tokias spalvas matyti smile.gif
Šaunus darbas  thumbup.gif

Aciu 4u.gif Kazkaip prie sio paveiksliuko man tik sita spalva tiko smile.gif
Dar buvo sumanymas apacia daryti namu fasadais, bet neradau tinkamos serveteles ar paveiksliuko... schmoll.gif
Atsakyti