Su zaliu man taip nebuvo Lipnus yra tos pacios firmos baltas impregnantas, bet tik tuos atveju jeigu tepu daug sluoksniu... Ir kitos puses man net patiko tas lipnumas nes ramiai galima isdelioti serveteles ir jos niekur nedings Lipnumas dingsta kai nulakuoji...
Sakykit, o visi impregnantai smirda? Dažymas tik lauko sąlygomis? Esu mačiusi, kad su pirštinėmis dažo... O tai kai impregnantu nudažot, tai ant višaus jau tik lakas, ar dar ir servetėlę galima ant jo klipjuoti
Sakykit,o kai atspausdini zodzius ant serveteles,spausdintuvas turi buti lazerinis ar rasalis, kad galeciau iskart klijuoti ir lakuoti? Labai skubiai laukiu atsakymu
Sakykit,o kai atspausdini zodzius ant serveteles,spausdintuvas turi buti lazerinis ar rasalis, kad galeciau iskart klijuoti ir lakuoti? Labai skubiai laukiu atsakymu
Sakykit, o visi impregnantai smirda? Dažymas tik lauko sąlygomis? Esu mačiusi, kad su pirštinėmis dažo... O tai kai impregnantu nudažot, tai ant višaus jau tik lakas, ar dar ir servetėlę galima ant jo klipjuoti
Ai as esu turejusi impregnanta, bet tai ne tas pats. Tas smirda ir yra lipnus, ilgai dziusta... nepatiko man vargas tiesiog. Ar ta firma kitoki gamina?
Va su juo vargau apacia vidus daryta, po to ismeciau, per klaida ne toki nusipirkau.
Aciu Kazkaip prie sio paveiksliuko man tik sita spalva tiko
Dar buvo sumanymas apacia daryti namu fasadais, bet neradau tinkamos serveteles ar paveiksliuko...