Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(L.M.A. @ 2012 11 22, 00:11)
Memo, del dekupazinio popieriaus teisybe, jis turi savo klijavimo specifika. Be to, tam kad pavirsius butu lygus reikia lakuoti-sveisti svitrine kempinele-lakuoti-sveisti ir t.t. Pritariu tam, kad dramblys geriau butu ant dangcio. O siaip tikrai giriu, pirmam kartui labai gerai 4u.gif  P.S. pavydziu del vyro profesijos, jei dekupazas "uzkabins", labai pravers mirksiukas.gif

Aciu smile.gif

QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 11 22, 11:26)
radai kur rašyti... Ten niekas nesidalina patarimais, nes paprasčiausiai dirbtinai sukurtos temos yra "negyvos". Mes, dalyvės, jų nekūrėme, tad ir nesilankome. Apie tai juk ne kartą ten sakyta, tik naujokės vistiek tos informacijos  neperskaito.  doh.gif

Apie darbą.
Bazė gera, tik motyvai jai dekoruoti pasirinkti absoliučiai netinkami kaip naujokei.
Nesiderina motyvai parpusavyje šiuo atveju. Taip, tai indiški piešinukai ir motyvai taip pat, bet juos sujungti tarpusavyje reikia jau būti gerai įvaldžius pritapymą, prišešėliavimą,
Tavo darbelyje to nėra net užuominos, ėjai lengviausiu keliu - kliurkt paveiksliuką ant malkos, ir viskas  mirksiukas.gif 

Naujokei dekupažinis popierius - perdaug storas dalykas, nežiūrėk kad vadinasi "dekupažinis". Ten, kur jis išrastas, dekoruoujant lakuojama mažiausiai 40 sluoksnių lako, laukiant kol kiekvienas sluoksnis labai gerai išdžius, ir  kas kokius 3 - 5 sluoksnius vis nušvitrinant nelygumus, kol jų absoliučiai nelieka.

Pradėk visgi klasikinę eigą - nusigruntuok kitą dėžutę, paimk servetėles ir dekoruok jomis. Tik pirma išsistudijuok teoriją. Jaučiasi kad noras yra dirbti, bet skaityti pamiršai  mirksiukas.gif

Panasiai ir buvo, kliurkt murkt ir baigta smile.gif Norejau paziuret ar "lips" man sis uzsiemimas. Na jis lipo, todel esu cia. Va ir vyras jau partempe dekupazo knyga dovanu. Dabar skaitysiu ir skaitysiu, nes dezutes kaupiasi. Aciu visoms smile.gif Dar karts nuo karto as cia apsireiksiu smile.gif
Atsakyti
Fainas virsu Angel, man patinka nezemiskos butybes, pasakos smile.gif
Labai gerai, kad yra ir diskusijos, kartais va su darbais paanalizuoji, nauju minciu igyji, as kitur neturiu laiko uzsukti.
As tuoj kai pazersiu, tai iskart 10 darbu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Memo @ 2012 11 22, 19:12)
Aciu smile.gif
Panasiai ir buvo, kliurkt murkt ir baigta smile.gif Norejau paziuret ar "lips" man sis uzsiemimas. Na jis lipo, todel esu cia. Va ir vyras jau partempe dekupazo knyga dovanu. Dabar skaitysiu ir skaitysiu, nes dezutes kaupiasi. Aciu visoms smile.gif Dar karts nuo karto as cia apsireiksiu smile.gif

Lauksim rezultato smile.gif

QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 22, 19:14)
Fainas virsu Angel, man patinka nezemiskos butybes, pasakos smile.gif
Labai gerai, kad yra ir diskusijos, kartais va su darbais paanalizuoji, nauju minciu igyji, as kitur neturiu laiko uzsukti.
As tuoj kai pazersiu, tai iskart 10 darbu  biggrin.gif

Aciu 4u.gif Ir laukiam vaizuuuuu!
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 11 21, 16:22)

nuostabus rinkinukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif negaliu atsižiūrėti wub.gif
P.S klausimukas: ar paveiksliukus spausdinat lazeriniu printeriu ir ant kokio popieriaus, nes spausdinant rašaliniu printeriu nesigauna kai imi klijuoti tuomet paveiksliukas išplaukia susilieja dažai verysad.gif
QUOTE(L.M.A. @ 2012 11 22, 01:11)

rug_gele, suoliukas pavykes, net labai wub.gif  tikrai patraukia zvilgsni 4u.gif

labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rug_gele: 22 lapkričio 2012 - 19:33
Pakabėlių trio smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 11 22, 22:18)
Pakabėlių trio smile.gif

Tikriausiai grazu kaip visada, bet neiziuriu... labai tamsi foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 11 22, 21:20)
Tikriausiai grazu kaip visada, bet neiziuriu... labai tamsi foto 4u.gif

Turbūt tavo rezoliucija kompe tamsi...mano temoj aiškiau matosi, mat jos didesnės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2012 11 22, 20:32)

Dėl spausdinto paveikslėlio. Tai palakuoti jį reikia, tada spalva nenueis wink.gif Aš net ir po lazerinio printerio lakuoju paveiksliuką smile.gif
Sobieska, jėga pakabos!
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 11 22, 20:18)
Pakabėlių trio smile.gif

nemaniau kad dekupazuotos pakabos gali buti tokios grazios wub.gif cia jau fantastika
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 11 22, 21:18)
Pakabėlių trio smile.gif

Prabangiai.
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2012 11 22, 20:32)
nuostabus rinkinukas, negaliu atsižiūrėti 
P.S klausimukas: ar paveiksliukus spausdinat lazeriniu printeriu ir ant kokio popieriaus, nes spausdinant rašaliniu printeriu nesigauna kai imi klijuoti tuomet paveiksliukas išplaukia susilieja dažai 

Ačiū ax.gif
Paveiksliukas spausdintas copy1 (pati neturiu jokio namuose) ant paprasto popieriaus. Man niekas nesiliejo, bet žinoma geriausia kelis kartus palakuoti paveiksliuką prieš klijuojant mirksiukas.gif

Sobieska
pakabos - tikras prabangos pavyzdys bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū labai visoms 4u.gif

Nu neleidžia oras paveiksluot nors tu ką, atiduot reikia, o istoriją tai norisi turėt biggrin.gif ...reikia suktis iš padėties, deja, realias spalvas pamatys tik užsakovas...
santrauka...............

user posted image
Atsakyti