merginos, sakykit kur jus gaunat dekupazui tokiu idomiu serveteliu? esu pradedanti ir kiek pasiziuriu, tai visur panasios, o pas jus tokios grazios, subtilios ir retos
kokie nerealus visu darbeliai
merginos, sakykit kur jus gaunat dekupazui tokiu idomiu serveteliu? esu pradedanti ir kiek pasiziuriu, tai visur panasios, o pas jus tokios grazios, subtilios ir retos
c_ataner, tavo vaikiski darbeliai ziauriai grazus , silti, vaikiski ir zaismingi:4u:
Tokie ir turi buti, IMHO
Sobieska, pakabos ir arbatine - labai faini
Sobieska, pakabos ir arbatine - labai faini
QUOTE(Ugvilė @ 2012 11 23, 17:21)
kokie nerealus visu darbeliai
www.senasnaujas.lt
www.dekostudija.lt
www.ornamentai.lt
www.spalvunamai.lt
QUOTE(c_ataner @ 2012 11 23, 11:40)
Ačiū
Paveiksliukas spausdintas copy1 (pati neturiu jokio namuose) ant paprasto popieriaus. Man niekas nesiliejo, bet žinoma geriausia kelis kartus palakuoti paveiksliuką prieš klijuojant
Paveiksliukas spausdintas copy1 (pati neturiu jokio namuose) ant paprasto popieriaus. Man niekas nesiliejo, bet žinoma geriausia kelis kartus palakuoti paveiksliuką prieš klijuojant
Aišku, ačiū už info
SOBIESKA arbatinė nereali
QUOTE(rug_gele @ 2012 11 24, 17:29)
Aišku, ačiū už info
o palakuoti tuo laku kur lakuoju uzbaigtus jau dekoruotus darbus?ar kokiu specialiu laku?

as tai paprastu palakuoju
c_ataner, vaikiški rinkinukai labai gražūs
Mamule13, daili dėžutė, dėžutės viršus ir šonai taip dera
AnAngel, labai patiko pašakiška dėžutė, lyg pasakojanti istoriją
Vidus originaliai atrodo, man taip įdomu, kaip tu jį tokį padarai. Ant kokio popieriaus spausdinai?
Mamule13, daili dėžutė, dėžutės viršus ir šonai taip dera
QUOTE(Sielonešė @ 2012 11 24, 21:07)
Vidus originaliai atrodo, man taip įdomu, kaip tu jį tokį padarai. Ant kokio popieriaus spausdinai?
Aciu
Vidaus isplanavima beveik kiekvienai dezei perdarau pagal kliento poreikius... O kaip darau? Niu ka as galiu pasakyti imu ir darau, savo pacios rankomis
Spausdinau ant ryzinio
QUOTE(AnAngel @ 2012 11 24, 19:31)
Dėžutės vidų tik pas tave tokį mačiau. Aš kaip daugėlis tiesiog klijuoju filcą. Vis pagalvoju, kad reikia pasitobulinti dėžutės vidaus dekoravime, bet nerandu laiko tam
Spausdinu ant popieriaus, arba ryžinio popieriaus, kuris yra be plaušo. Kadangi man tenka saugoti spausdintuvo bugną, tai labai retai spausdinu ant ryžinio, daugiausia ant popieriaus ir pritapau šonus
QUOTE(Sielonešė @ 2012 11 24, 22:34)
Dėžutės vidų tik pas tave tokį mačiau. Aš kaip daugėlis tiesiog klijuoju filcą. Vis pagalvoju, kad reikia pasitobulinti dėžutės vidaus dekoravime, bet nerandu laiko tam
Spausdinu ant popieriaus, arba ryžinio popieriaus, kuris yra be plaušo. Kadangi man tenka saugoti spausdintuvo bugną, tai labai retai spausdinu ant ryžinio, daugiausia ant popieriaus ir pritapau šonus
Kol kas tik as toki ir darau tikriausiai, nes dezute skirta tam tikriems papuosalams, pvz:

Bet tu popieriu plonini, ar tiesiog klijuoji?
QUOTE(AnAngel @ 2012 11 24, 20:58)
Neploninu, tiesiog sušlapinu ir klijuoju.
QUOTE(Sielonešė @ 2012 11 24, 23:09)
Neploninu, tiesiog sušlapinu ir klijuoju.
Hmmm, o jeigu uzapvalinta krasta reiketu apklijuoti kaip tada?
As viena karta bandziau paprasta popieriu ant remelio uzklijuot - PRAVALAS!
QUOTE(AnAngel @ 2012 11 25, 02:00)
Hmmm, o jeigu uzapvalinta krasta reiketu apklijuoti kaip tada?
Viena krasta lyg priklijuoji, tai kitas atsoka...
Ant remelio nesiklijuoja popierius vientisas
Galima issiploninti popieriu, bet siaip reikalui as ir turiu pora minusu, tad tikrai ne visad si buda naudoju, kai jau reiktu.