QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 26, 11:40)
"Popietė"
Teko vargti su seseliavimu, aliej. dazais ir sendintoju vietomis, tada lako sluoksniai ir tarp ju patrynimai dazais padazymai... daug laiko ateme, bet as rezultatu patenkinta.
Cia yra nutrynimai kampuose, tada dazai pagrindine spalva. tada rusvinimas tonavimas, tada nutrynimai, tada aliejiniai dazais aptepta kurreikia, pagrindas vaizdo sutvarkytas, tada sendintojas, pora lako sluoksniu, slifota, lakas, padazyta dar, lakas, kempinele padazyta, lakas....
Aciu visoms, kam patiko
"Popietė" taip pat patiko
Jatus, kokia aš buka visame Tavo paaiškinime, nieko nesupratau

Žodžiu daug darbo įdėta.
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 26, 12:59)
Tai nereikia tepti vientisu plotu, minimaliose vietose, iskart ismastant kur to reikia. Su aliejumi jei nuvalysi, tokio efekto neisgausi. Cia dar krastuose rudieji pirmieji dazai reljefa sudaro, todel braukiant aliejiniais vietomis tas reljefas isryskeja ir susijungia su jau nutrintais dazais. Tada labiau primena sena daikta.
Va va, aš nuotraukoje vis žiūrėjau ir galvojau, kaip tas reljefas pasidarė, na tas grublėtumas tarsi
Viktorija0624, nežinau kokios firmos dvikomponentį Tu naudojai... Aš naudoju "Antika", tai norint stambesnių įtrūkimų, tepu storesniu sluoksniu ir tų potėpių kuo mažiau stengiuosi padaryti.