Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(VasareV @ 2012 11 26, 12:25)
Jei nori nevientiso aliejinių dažų ploto, suvilgyk popierinį rankšluostį aliejumi ir patrink ten, kur nenori kad liktų wink.gif

Tai nereikia tepti vientisu plotu, minimaliose vietose, iskart ismastant kur to reikia. Su aliejumi jei nuvalysi, tokio efekto neisgausi. Cia dar krastuose rudieji pirmieji dazai reljefa sudaro, todel braukiant aliejiniais vietomis tas reljefas isryskeja ir susijungia su jau nutrintais dazais. Tada labiau primena sena daikta.
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 11 23, 16:23)
c_ataner, tavo vaikiski darbeliai ziauriai grazus , silti, vaikiski ir zaismingi:4u:  4u.gif  4u.gif Tokie ir turi buti, IMHO 4u.gif

Ačiū Whatever? , gaila, kad neturi laiko dekupažuoti. Tavo darbeliai visada džiugino akį mirksiukas.gif
QUOTE(Sielonešė @ 2012 11 24, 20:07)
c_ataner, vaikiški rinkinukai labai gražūs  4u.gif

Ačiū 4u.gif

Labai graži Sobieskos arbatinė, labai jauki wub.gif
Sielonėšės pieštukinė labai nuotaikinga, mažyliams tikrai patiks thumbup.gif
Džiuga labai patiko tavo pirmos dvi dėžutės, skaičiau aprašyma, kaip sendinai, nieko nesupratau blink.gif biggrin.gif sudetinga...rezultatas tikrai liuksiškas. ''Popietė'' irgi labai smagi, liuks mintis su stalčiukų imitacija thumbup.gif
Bet ''Irisai''mane sutrikdė blush2.gif Laba tvarkinga, mano skonio šiaip, bet balta apačia ir kreminis viršus...jie niekaip nesusijungia ir dar tos alyvos viduje...aš net pagalvojau pradžioje, kad tai dvi skirtingos dėžutės.
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 11 26, 13:19)

Bet ''Irisai''mane sutrikdė  blush2.gif Laba tvarkinga, mano skonio šiaip, bet balta apačia ir kreminis viršus...jie niekaip nesusijungia ir dar tos alyvos viduje...aš net pagalvojau pradžioje, kad tai dvi skirtingos dėžutės.

biggrin.gif virsus citrinos geltonumo, manau kad derinasi su balta. Siaip pats serveteles motyvas yra ant gelsvo lengvai fono. O kas megsta ivairias geles, tam patiks tokio tipo dezute, patikek mirksiukas.gif

Na dar su pakabelemis pasirodysiu.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 26, 14:35)
O kas megsta ivairias geles, tam patiks tokio tipo dezute, patikek  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif net neabejoju, kad atsiras. Tiesiog išsakiau savo nuomonę ax.gif
Pakabos tobulos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 11 26, 14:40)
drinks_cheers.gif net neabejoju, kad atsiras. Tiesiog išsakiau savo nuomonę  ax.gif
Pakabos tobulos  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu 4u.gif Ir uz nuomone 4u.gif Net dar syki perzvelgiau ta dezute, nu bet derinasi man tongue.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
DŽIUGA dežutės "POPIETĖ" ir "IRISAI" thumbup.gif as ir norejau rasyti, kad irisai ir alyvos ne labai suderinta tarpusavyje, bet visgi gėlės mirksiukas.gif ir kaip sakai kas megsta geles tai ta įvairovė dar labaiu patiks smile.gif

Aš tuo paciu dar cia paklausiu visų, nusipirkau klijus nezinau ar jie pasenę ar tokia jų rūšis kazkokie lipnūs nebeįmanoma klijuoti serveteles glamžo, pasidenge toks baltas sluoksis užtepus, net servėtėlės motyvo nematyti, limpa prie šepetuko visai nesigeria į servėtėlę.Gal kam buvo pasitaikę tokie klijai?
Atsakyti
Padedu Viktorija 0624 ikelti pirmuju darbeliu foto 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Grazus, giriu iskart.

Viktorija 0624 darbeliai:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai aciu, uz pagalba. 4u.gif
O dabar, mielosios, laukiu komentaru. Labai prasau pakomentuokite, jei nepatinka taip pat. Noriu, Jusu - profesionaliu, patarimu, kritikos!!!! 4u.gif

Klijuotos istisines sreveteles, bet vargo ne mazai turejau, nes susidare rauksles. teko lakuoti, slifuoti ir po to akriliniais dazais piesti....
Ir su dvikomponenciu problemos (siaip nesigauna is vienkomponenciu sendinti), stampus dvikomponentis, bet gavosi smulkus, ne tas zodis, itryniau porporina ir lakavau ant virsaus, tai porporina pasiskirste per visa pakaba ir gavosi baltas fonas blizgantis. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija0624: 26 lapkričio 2012 - 14:41
QUOTE(Viktorija0624 @ 2012 11 26, 15:37)
Labai aciu, uz pagalba. 4u.gif
O dabar, mielosios, laukiu komentaru. Labai prasau pakomentuokite, jei nepatinka taip pat. Noriu, Jusu - profesionaliu, patarimu, kritikos!!!! 4u.gif

Klijuotos istisines sreveteles, bet vargo ne mazai turejau, nes susidare rauksles. teko lakuoti, slifuoti ir po to akriliniais dazais piesti....
Ir su dvikomponenciu problemos (siaip nesigauna is vienkomponenciu sendinti), stampus dvikomponentis, bet gavosi smulkus, ne tas zodis, itryniau porporina ir lakavau ant virsaus, tai porporina pasiskirste per visa pakaba ir gavosi baltas fonas blizgantis. g.gif

Rėmelis normliai wink.gif vat tik teksto ranka nerašyčiau ax.gif
Pakabai trūksta kažko. Gal kokio bantuko ar bumbuliuko. Paskutinė pakaba tik sendinta? Kažkokios detalytės trūksta. ar gėlytės ar ornamento... kažko.
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 26, 11:40)
"Popietė"

Teko vargti su seseliavimu, aliej. dazais ir sendintoju vietomis, tada lako sluoksniai ir tarp ju patrynimai dazais padazymai...  daug laiko ateme, bet as rezultatu patenkinta.

Cia yra nutrynimai kampuose, tada dazai pagrindine spalva. tada rusvinimas tonavimas, tada nutrynimai, tada aliejiniai dazais aptepta kurreikia, pagrindas vaizdo sutvarkytas, tada sendintojas, pora lako sluoksniu, slifota, lakas, padazyta dar, lakas, kempinele padazyta, lakas....  biggrin.gif
Aciu visoms, kam patiko  4u.gif

"Popietė" taip pat patiko 4u.gif
Jatus, kokia aš buka visame Tavo paaiškinime, nieko nesupratau unsure.gif Žodžiu daug darbo įdėta.

QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 26, 12:59)
Tai nereikia tepti vientisu plotu, minimaliose vietose, iskart ismastant kur to reikia. Su aliejumi jei nuvalysi, tokio efekto neisgausi. Cia dar krastuose rudieji pirmieji dazai reljefa sudaro, todel braukiant aliejiniais vietomis tas reljefas isryskeja ir susijungia su jau nutrintais dazais. Tada labiau primena sena daikta.

Va va, aš nuotraukoje vis žiūrėjau ir galvojau, kaip tas reljefas pasidarė, na tas grublėtumas tarsi g.gif

Viktorija0624, nežinau kokios firmos dvikomponentį Tu naudojai... Aš naudoju "Antika", tai norint stambesnių įtrūkimų, tepu storesniu sluoksniu ir tų potėpių kuo mažiau stengiuosi padaryti.
Atsakyti
VasareV, ten viena pakaba is abieju pusiu, antroje foto tarsi gifiuras, o trecia foto - kita pakabos puse, tik sendinta.

Dvikomponenti naudoju deko studijos.

Dekui uz komentarus. 4u.gif
Atsakyti
Šį kart Džiugos pakabos jama viršų thumbup.gif

Neapsieisiu šiemet ir be burbulų... nors vasarą pagaminus 15 iš kar žadėjau nedaryt daugiau...

user posted image
Atsakyti