Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 25, 12:51)
Ant remelio nesiklijuoja popierius vientisas  mirksiukas.gif mano darbuose visi spausdiniai ant iprasto popieriaus,nuslifuoji krastus ir viskas. O jei kalbi ant isgaubto tai taip, neiseis, nebent ikerpant popieriu, sujungiant, nusvitrinant ir viska uzpiesiant ant virsaus , tada lakuoji nemazai. Remukas to nevertas.  smile.gif

Galima issiploninti popieriu, bet siaip reikalui as ir turiu pora minusu, tad tikrai ne visad si buda naudoju, kai jau reiktu.

Aiskutis, siaip reikes kada pabandyti su paprastu popieriu, bet ji nulakuoti ir paskui isploninti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 11 25, 01:00)
Hmmm, o jeigu uzapvalinta krasta reiketu apklijuoti kaip tada?
As viena karta bandziau paprasta popieriu ant remelio uzklijuot - PRAVALAS!  lotuliukas.gif Viena krasta lyg priklijuoji, tai kitas atsoka...

Ant rėmelio neužklijuosi paprasto A4 formato spausdinimo popieriaus, nebent rėmėlis yra visiškai lygus. Jei yra išgaubtas, tada klijuoju tik ryžiniu popieriumi, arba servetėle.
Jei išplėšiamos detalės iš popieriaus, jos sujungiamos, pritapoma ir daug kartų lakuojama (tarkim 10-20 kartų), reikia nepamiršti, kad tam akrilinis lakas nelabai pritaikytas, tuomet reikia naudoti sintetinį laką.

QUOTE(AnAngel @ 2012 11 25, 11:23)
Aiskutis, siaip reikes kada pabandyti su paprastu popieriu, bet ji nulakuoti ir paskui isploninti... 4u.gif

Išploninti popierių irgi nėra lengva. Kartą bandžiau išploninti nedidelį paveiksliuką, man nelabai pavyko. Jei reikia išploninti beveik visą A4 formato lapą, tai dar sunkiau padaryti. Ploninau su speciale priemone. Kita vertus visada reikia bandyti 4u.gif
Jei aš nepastebiu užduoto klausimo, visada galima parašyti man až smile.gif

Rodau pieštukinę, kad nesakytų, kad čia ne "Dekupažo" tema, o pagyrų puodas smile.gif
"Spalvotas pasaulis" - viena iš dovanų onkologiniems ligoniukams.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2012 11 25, 12:38)

sauniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2012 11 25, 13:38)
Ploninau su speciale priemone.

As tik su spec. ir ploninu, vis tiek ne kiek nelengviau, gaunasi tarsi plevele, yra ka veikt ir gerai uzklijuojant, kartais pasitempia vaizdas ir jei tai pvz kuno dalis - nebeatitaisysi.
Atsakyti
biggrin.gifuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Turiu is viso 10 darbu padarytu, bet nenoriu uzgosti temos, tai kelsiu po truputi. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiuga+: 25 lapkričio 2012 - 16:24
QUOTE(Sielonešė @ 2012 11 24, 20:07)

Mamule13, daili dėžutė, dėžutės viršus ir šonai taip dera  4u.gif

Aciu 4u.gif

Dziuga+, patinka dezute thumbup.gif seseliukai graziai ziurisi, taip suderinta viskas 4u.gif
Atsakyti
Dziuga, labai grazu wub.gif . O kokia medziagele iklijuota i vidu? Taskuoto filco dar nemaciau g.gif...
Atsakyti
QUOTE(vilmamata @ 2012 11 26, 01:07)
Dziuga, labai grazu  wub.gif . O kokia medziagele iklijuota i vidu? Taskuoto filco dar nemaciau  g.gif...

Dziuga, labai dailu, grazu, suderinta smile.gif Filco taskuoto keliu rusiu yra Artmanijoj, tik brangus... sad.gif
Sieloniese, piestukine labai grazi, maziems tikrai patiks smile.gif
Atsakyti
Dziuga bigsmile.gif ...man patinka tokio stiliaus darbai.

Turiu taškuoto filco ir aš ,bet neturiu kur pritaikyt. Rodos va, va jau čia tiks-netinka...ir taip jis sulankstytas dulka manoj saugykloj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 25, 17:23)
Turiu is viso 10 darbu padarytu, bet nenoriu uzgosti temos, tai kelsiu po truputi.  ax.gif

Eina sau swoon.gif kokis grooožis 4u.gif
O tie patrynimai/patamsinimai su aliejiniais dažais gal daryti? Nusipirkau pabandymui, bet man jie užsitrina taip vientisu plotu...na nemoku nusakyti, bet aš norėčiau tokio nusitrynimo kaip pas Tave ax.gif
Atsakyti
"Popietė"

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

"Irisai"

user posted image

user posted image

user posted image

Cia paprastesnes pardavimui padariau, pries sventes, kad ka pasiulyti tureciau tarp uzsakymu smile.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2012 11 26, 10:48)
O tie patrynimai/patamsinimai su aliejiniais dažais gal daryti? Nusipirkau pabandymui, bet man jie užsitrina taip vientisu plotu...na nemoku nusakyti, bet aš norėčiau tokio nusitrynimo kaip pas Tave ax.gif

Teko vargti su seseliavimu, aliej. dazais ir sendintoju vietomis, tada lako sluoksniai ir tarp ju patrynimai dazais padazymai... daug laiko ateme, bet as rezultatu patenkinta.

Cia yra nutrynimai kampuose, tada dazai pagrindine spalva. tada rusvinimas tonavimas, tada nutrynimai, tada aliejiniai dazais aptepta kurreikia, pagrindas vaizdo sutvarkytas, tada sendintojas, pora lako sluoksniu, slifota, lakas, padazyta dar, lakas, kempinele padazyta, lakas.... biggrin.gif

Aciu visoms, kam patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2012 11 26, 10:48)

Jei nori nevientiso aliejinių dažų ploto, suvilgyk popierinį rankšluostį aliejumi ir patrink ten, kur nenori kad liktų wink.gif
Atsakyti