QUOTE(2Lviename @ 2012 11 06, 10:37)
laaabai pazistama situacija..Tik pas mus taip labai ziauriai nera, bet kazkaip paskutinem dienom pati neuzima visiskai..jeigu as lovoj - ji kartu, jeigu as prie kompo, pyksta, tempia mane nuo kompo, jeigu virtuvej as - stumia nuo dujines ir rekia...bet zinai ramiai - paimu uz rankos, pavedu toliau ir pastatau..kai jau labai rekia - gauna per sikna - kazkodel sitas reikalas padeda - iskart pasidaro tylu ramu ir atsiranda norask azkuom uzsiimti..aisku, as neliepiu vaiko must, kad butu gerai, bet mums padeda

Reikia ir maniskei manes, tetis - netinka....tik prisiglaudus prie manes - nurimsta...as kazkaip dantim nurasineju viska, nes nezinau kam daugiau suverst kalte????
Kiek kantrybes reikia - sakes
Kiek bandžiau ramiu veidu ar gražiai ir švelniai su ja kalbėdama nuvesti ir paduoti, sudominti žaisliukais - netinka. Kai pradeda rėlti, tai jei kaimynai girdi, tai galvoja, nu ir mamele ką ji ten daro su tuo vaiku.... Kartais palieku taip, paverkia ir nustoja. pažaidžia kokias max 10min ir kai pamato mane - nu VISKAS vėl viskas iš naujo... Net kai vakare MB grįžta ir su ją užsiima, ji į mane spokso. O jei netoliese kur pasišmėžuoju - į ašaras

Nesuprantu kas kodėl ir ką aš padariau ar ko nepadariau? Žaislai absoliučiai neįdomūs. Kas sveikino su gimtadieniu ir klausė ką dovanoti, tai visiems sakiau, tik ne žaislų. Nu žodžiu aš turbūt raminamuosius pradėsiu gerti, kad nebeimti nieko į galvą.... Jau nekalbu apie darbus, kurios jau labai vėluoju padaryti....

Apie jokį antrą vaiką aš net nebenoriu galvoti.
Papildyta:
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 11 06, 10:40)
Na tikrai kaip tu neišprotėjai... a aš kaip ir laikyčiausi, bet mane neramina, kad tai jau kiek nesveikai iš šono atrodo, kad vaikas daugiau NIEKO nemato tik mamą... Galvoju, gal ieškoti kokios auklės ar kokios draugės, kad su ja pabūtų kartais valandėlę, dvi, na kad ji su kitais žmonėmis labiau susipažintų, nes dabar tik mane mato. MB daug dirba. Aš viena ir viena namuose. Na ir šuo.
Betut, gerai, kad atsiradai, nes aš jau vakar buvau išsigandusi. Lauksim tavo didelių skaičiukų