Įkraunama...
Įkraunama...

***Mamytės***

QUOTE(Adrija1 @ 2012 11 05, 19:25)
Dangutex, nezinau ar vakar pasveikinau su menesiukas  doh.gif Atmintis slubuoja, tai jei ne, sveikinu paveluotai  mirksiukas.gif

Pas mus bardakas, nezinau kaip reiks grizt prie nors kazkokio ritmo  doh.gif Anksciau miegodavom du miegelius- viena rytini nuo kokiu 10 iki 11:30 ir kita pietu nuo kokiu 14 iki 15:30 ar panasiai (cia lauke), tai dabar kai i lauka neinam, miegas isvis tapo mission imposible. Siandien "rytinio miegelio" uzmigo siaip ne taip 12val., o pietinio dar dabar nemiegam (17val), nors akis jau trina, bet ne ir nors tu ka  doh.gif  doh.gif  doh.gif Kaaaa daryyyt???  unsure.gif

Vajee mamyte,isivaizduoju doh.gif 4u.gif
Mes siandiena miegojom ryte nuo 10.30 iki 11.15,o paskui su viburcolio zvake nuo 15.15 iki 17.00 thumbup.gif nes zvake ramina,ir nuo dantu skausmo,tai pastebejau,kad su ja ramiau miega,ir uzmigo per 5 min rolleyes.gif ir nepabunda nuo verkimo,kaip daznai buna per pietu miega doh.gif,nakciai irgi daznai gauna viburcolio cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana33: 05 lapkričio 2012 - 18:23
QUOTE(sniege555 @ 2012 11 05, 18:26)
Sveiki, mamukai !!! Oi, kaip seniai čia rašiau  blush2.gif , nors skaitau bene kasdien  ax.gif
Sveikinu  su gimtadieniais! Žiūriu, mano "laida" jau beveik visa metukus pirmuosius atzymejo  4u.gif

Mano liepos ziedelis jau visas žmogeliukas... Tiek judri, aktyvi mergaite, kad vos spėju suktis... Nors pasigirsiu: kambarius man jau padeda tvarkyt, grindis plauna, trupinukus surenka ir į šiukšlių dėžę pati išmeta. Fantastiška pagalba  wub.gif

wub.gif

tokios jau tos mergaitės - nuostabūs Dievo kūrinėliai - tikros mamyčių pagalbininkės. Pamatysi kuo toliau, tuo labiau viską norės padėti biggrin.gif

Maniškė ir tėčio koines numestas tvarko, t.y. taip sugėdina, kad tas lekia ir išmeta į skalbinių dėžę (visai kita reakcija, nei, kad aš prašyčiau), ir drabužėlius savo "tvarko" kasdien. Aišku, po to man tenka vėl tvarkyti, bet ką reiškia jos didelis noras ir stengimasis padėti tvarkyti mamytei thumbup.gif

Ir grindis bando šluoti - išdaužo viską aplinkui su ilgu kotu doh.gif ir valgyt net nebandau be jos gaminti - įsižeis, kad nepakviečiau.

O kaip duonelę (mes patys kepam) puikiai maišo-mynko kartu su tėveliu.

Nuostabiai Dievas mus apdovanojo, kad tenka visa tai išgyventi...patirt,
o kur dar jos švelnus kreipinukai "mamyte, brangioji, - mylimoji.....". wub.gif ačiū Viešpačiui už šią palaimą - MOTINYSTĘ ir TĖVYSTĘ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 05 lapkričio 2012 - 18:03
QUOTE(Lietuva @ 2012 11 05, 20:01)
wub.gif
o kur dar jos švelnus kreipinukai "mamyte, brangioji, - mylimoji.....". wub.gif ačiū Viešpačiui už šią palaimą - MOTINYSTĘ ir TĖVYSTĘ.

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Visus ir visas su mėnesiadieniais ir gimtadieniais 4u.gif

Adrija 4u.gif Mano mergina iki šiol su dieniniu miegeliu nelabai draugauja. Dar kai oras geras, tai porą valandų stumdydama vežimą pamigdau ją, bet jei nestumi tai max. 10 min. išmiega. Šiandien miegojo du sykius po pusvalanduką, tai per tiek laiko nei susitvarkyt, nei valgyt pagamint doh.gif Na bet užtat jau tris naktis išmiegojo nesikeldama pavalgyti bigsmile.gif Vis galvoju, nejau taip lengvai čia gausis su tuo nujunkymu. Nors aš dar nieko prieš būčiau maitinti, bet kad ji pati jau (.) visai neprašo, nereikalauja. Iš kitos pusės gerai, kad nereikia meluoti vaikui, neduoti kai prašo. Viskas kol kas taip ramiai, be streso...
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2012 11 05, 17:25)
Dangutex, nezinau ar vakar pasveikinau su menesiukas  doh.gif Atmintis slubuoja, tai jei ne, sveikinu paveluotai  mirksiukas.gif

Pas mus bardakas, nezinau kaip reiks grizt prie nors kazkokio ritmo  doh.gif Anksciau miegodavom du miegelius- viena rytini nuo kokiu 10 iki 11:30 ir kita pietu nuo kokiu 14 iki 15:30 ar panasiai (cia lauke), tai dabar kai i lauka neinam, miegas isvis tapo mission imposible. Siandien "rytinio miegelio" uzmigo siaip ne taip 12val., o pietinio dar dabar nemiegam (17val), nors akis jau trina, bet ne ir nors tu ka  doh.gif  doh.gif  doh.gif Kaaaa daryyyt???  unsure.gif

adrija pas mus lygiai ta pati situacija,rytinio miegelio uzmiega ir miega apie kokia 2 val.o pietinio priprates buvo miegot lauke tai kelias dienas bandziau uzmigdyt lovoje bet ka tu ,nieko nesigavo,reke,verke jau tryne akytes galvojau tuoj tuoj nulus o jis pervargo ir isvis neuzmigo,bet zinok 2dienas taip pasikamavo ir pietuku dabar lovyteje jau uzmiega smile.gif
mergaites o as jau noriu kazkaip pradet baiginet maitint (.) bet kazkaip mums sunkiai sekasi,zodziu praradau as jau tikejima kad galiu baigt iki nauju maitinti ,zodziu papas ir tik papas jam:( nakti keliasi po belenkiek kartu,lovyteje nemiega ,nu zodziu prisidirbau pati doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2012 11 05, 19:01)
wub.gif

tokios jau tos mergaitės - nuostabūs Dievo kūrinėliai - tikros mamyčių pagalbininkės. Pamatysi kuo toliau, tuo labiau viską norės padėti  biggrin.gif

Maniškė ir tėčio koines numestas tvarko, t.y. taip sugėdina, kad tas lekia ir išmeta į skalbinių dėžę (visai kita reakcija, nei, kad aš prašyčiau), ir drabužėlius savo "tvarko" kasdien. Aišku, po to man tenka vėl tvarkyti, bet ką reiškia jos didelis noras ir stengimasis padėti tvarkyti mamytei  thumbup.gif

Ir grindis bando šluoti - išdaužo viską aplinkui su ilgu kotu  doh.gif  ir valgyt net nebandau be jos gaminti - įsižeis, kad nepakviečiau.

O kaip duonelę (mes patys kepam) puikiai maišo-mynko kartu su tėveliu.

Kaip grazu !!!

Atsakyti
Kur Beta??? Kur jos šiandieniniai skaičiukai? Kažkaip sunerimau .... unsure.gif

Mano dukrytė valgo žuvytę. Gaminu su bulvyte ar ryžiais, + cukinija+ pastarnoku, kvapniųjų pipirų mažas trupinukas. Uždedu parmezano. Kerta skaniai. Šiandien metukų proga tai pirmą kartą padariau kažkąžmoniško. Pirmas šaukštas pasirodė įtartinas, o kiti skaniai ėjosi.
QUOTE(2Lviename @ 2012 11 05, 13:58)

mano nevalge, bet ji ir siaip kitos keptos zuvies nevalge...snd kepsiu skumbre - ziuresim kas bus smile.gif

Na ir kaip?
QUOTE(sniege555 @ 2012 11 05, 16:26)
Mano liepos ziedelis jau visas žmogeliukas... Tiek judri, aktyvi mergaite, kad vos spėju suktis... Nors pasigirsiu: kambarius man jau padeda tvarkyt, grindis plauna, trupinukus surenka ir į šiukšlių dėžę pati išmeta. Fantastiška pagalba  wub.gif

Miela wub.gif

QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 11 05, 16:39)
Levandute, su paciu isimintiniausiu gimtadieniu! 4u.gif

Ačiū ax.gif

QUOTE(Adrija1 @ 2012 11 05, 17:25)
Pas mus bardakas

Galvojau, kad aš čia rašiau. Žinok aš jaučiu bandysiu vieną miegą daryti nes tie keli pusvalandukai ir pastovus miego norėjimas ir verkimas nubudus mane jau varo iš proto doh.gif O dar TOKIA rankinukė...

QUOTE(Lietuva @ 2012 11 05, 18:01)

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(liepa7 @ 2012 11 05, 13:45)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  reikia tau antro kuo greiciau  mirksiukas.gif  wub.gif

Reikia tai reikia, bet ne dabar... nes su viena vos susitvarkau blush2.gif O kaip pati??? bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas visoms smile.gif

Kaip seniai as cia berasiau, bet paskaitau karts nuo karto blush2.gif
Sveikinu visus su menesiukais, pirmaisiais metukais ir t.t thumbup.gif
Mes pirmojo gimtadienio laukiam gruodzio gale, jau dabar suku galva kaip cia gerioau viska suorganizuot smile.gif
Dar nevaikstom, tik sliauziojam (taip juokaingai ant uzpakalio, nes normaliai taip ir nepradejo) doh.gif Miegam viena miega per diena nuo 13 val-nuo 1.5val iki3 val ir viskas g.gif Valgom viska, ir normalu maista irgi tik patrinta sakute (nors dantu neturim nei vieno dar doh.gif ) Naktim miegam nelabai gerai valgom 2 kart, bandau duoti vandenuko, kad pareiti prie 1 maitinimo smile.gif
Kaip jus gyvenat, mielosios? Gal jau sukat antra rateli? smile.gif Irute atsimenu antro stebukliuko laukia, gal dar yra papildziusiu gretas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enia @ 2012 11 05, 23:41)
Irute atsimenu antro stebukliuko laukia, gal dar yra papildziusiu gretas? smile.gif

oi yra yra ir ne viena biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2012 11 05, 20:44)
oi yra yra ir ne viena  biggrin.gif  thumbup.gif

Kiskiau,uzuomina cia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 11 05, 23:47)
Kiskiau,uzuomina cia? bigsmile.gif

oi ne ne biggrin.gif tikiuosi smile.gif as tik pries kelias dienas rasiau, kaip dar nepasiruosus antram blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2012 11 05, 21:44)
oi yra yra ir ne viena  biggrin.gif  thumbup.gif

O kas dar, taip smalsu, ka cia D vel palaimino? ax.gif
Atsakyti