Įkraunama...
Įkraunama...

***Mamytės***

Sveikutes,

Adrija, su 10 menesiuku Jus 4u.gif

Betut, su 8 menesiuku Jus 4u.gif ir dar 4u.gif gyvenanciam(tiems) pilvuke

O as vargstu ir kovoju su savo mazosios noru sedeti. Visai nenori guleti, kelia galva, remiasi ant alkuniu. Tiek stengiasi vaikas, taip troksta, kad man net skaudu neleisti. Nezinau, kaip reikes istverti dar menesi taip draudziant. Gal ka patartumete?

Ir berimas musu ant barzdikes, bei zanduku apacios niekaip nepraeina. Tie raudoni taskiukai jau susijunge i didelius plotus. Ryte atrodo tokie neryskus, o vakare tiesiog ziba tas raudonimas. Dabar berimas net keliasi zandais i virsu, aplink burnyte, nes kumscius susigrudusi vis ir ant krutinytes po barzda jau atsirado plotelis.
Negi ir laikysis tas berimas kol seiliosis vaikas ir iki kada dazniausiai seiliojasi vaikai?
Papildyta:
Aciu uz sveikinimus!

Vakar iskepiau menesiuku proga obuoliu pyraga is ryziu miltu, visai neblogai gavosi. Vis bijau dar vartoti kvieciu.
Atsakyti
Oi, Beta, jus irgi su manesiais 4u.gif Tikiuosi nesventi apkabinus porcelianinio draugo :hihih:

2lviename, uz nemiegota nakti 4u.gif Pas mus irgi tregedija bvo, bet kuo toliau, to maziau as kreioiu demesi i tas naktis, tiesiog jau matyt priprato organizmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2012 11 05, 11:45)

Mamytes, kurios uzsisakineja tuos samus (zuvis) --valgo jusu vaikiukai juos?  g.gif

Makiske isvis sunkiai zuvyte valgo,net nezinau kaip ja gaminti kad valgytu.
Kaio jus gaminat? pasidalinkit,juk omegos reikia vaikui o as negaliu jos priversti nors k i sav pavalgyt zuvies sad.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2012 11 05, 15:06)

As su klausimu, kas turi alergiskus vaikucius, kokie emolientai jums labiausiai tiko? Pas D vis vienas zandukas raudonesnis, o ypac dabar, kai ijunge sildyma ir kai issibuzoja pavalges ir osprausiu jam po kranu veiduka, tai toks net sausesnis pasidare, nesinori, kad butu taip, kaip man buna - sausi radoni ir nieztintys plemai nuo vandens ir sildymo. Ka daryt, kokus kremus tept? g.gif

del tinkamumo - visiem skirtingai zinok...Tu pabandyk bepanten patept kremuku, ziurek kaip reaguoja, gali pabandyti nusipirkti exepial(nors mums netikko, nes ten migdolu buvo), tada visi emoiliantai is eiles: emoilium, oilatum, psichogel, aveeno, babe(man rodos taip vadinas), sebamed...ir dar daug ju yra vaistinese....As emoilium naudoju i vonia ir po to patepu jai - lyg gerai...emoilium ir sebamed su mazylio kortele nuolaidu yra gintarinej vaistine...bet pradek nuo paprasciausio....
mes kai dermatita turejom, tai tu kremu pas mus nnnn visokiu buvo - kai netiko nei vienas, tai prikaupta buvo daug - bet as pati sunaudojau smile.gif..kojom, rankom ir gerai smile.gif..Dbr as naudoju kauno ligoninej ar kazkur gaminama tepala BASALIS vadinasi - labai gerai drekina, nebrangus ir tinkantis mums smile.gif
Ir tepk per diena ne karta ir ne du - daznai tepk...tik prausi veiduka - ir tepk pastoviai...ir ziurek, kad dar labiau nealergizuotu ar neraudonuotu veidukas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 11 05, 15:57)
Kaio jus gaminat? pasidalinkit,juk omegos reikia vaikui o as negaliu jos priversti nors k i sav pavalgyt zuvies sad.gif

as duodu zuvu tauku kapsules jai, cia kazkas rase (Regata ir Lietuva berods)- Molerio braskiu skonio..ji perkanda - jai skanu, nors man tas aliejus viduj smirda is toli..ten ir vitamino D yra..tai daugiau as nieko neduodu is vitaminu...o be to ,gal kazkiek pasisavina vietoj zuvies..Nu nevalgo ,tai per prievarta nesukisim - gal veliau valgys.... smile.gif
Atsakyti
Aciu, mamytes, uz sveikinimus ir linkejimus! Jau geriau, tik ta nosis bega dar doh.gif Bet jau siek tiek leidzias traukt, nors rekia, bet pati supranta, kad bus po to geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2012 11 05, 15:45)
Mamytes, kurios uzsisakineja tuos samus (zuvis) --valgo jusu vaikiukai juos?  g.gif

Mano panele valgo essen.gif bet labai didelio apetito nematau,bet valgo rolleyes.gif,mes tik pieno nevalgom ax.gif tai ir uzsakineju toliau,nors kvapo neturi tas samas,kaip kitos zuvis ph34r.gif nors buvau bandzius kazkada pries sama pati pirma karta paprasta lydeka,tai irgi sukirto rolleyes.gif

O tavo grazuole nevalgo? unsure.gif

2LVIENAME,tu gi rasei,kai pirma karta nupirkot,kad lig valge? g.gif ar as cia maisau kazka cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana33: 05 lapkričio 2012 - 16:27
QUOTE(AnaMari @ 2012 11 05, 15:16)

2lviename, uz nemiegota nakti 4u.gif  Pas mus irgi tregedija bvo, bet kuo toliau, to maziau as kreioiu demesi i tas naktis, tiesiog jau matyt priprato organizmas doh.gif

zinai, kai naktys pries tai normalios - o dbr bac - ciudai - tai siutas ima smile.gif..neleidzia matai mamai issimiegot - beda, labai blogai ,todel mamai piiiktumas jama lotuliukas.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 11 05, 16:57)

Mes irgi valgom 1 k per savaite 4u.gif o gaminu paprastai,zuvi isverdu,kauliuku samas neturi,bet vis viena patikrinu,o darzoves bulve,morka+ cukinija,arba+zied.kopustai verdu ant garu 4u.gif sumalu viska+sviestuka idedu,krapu,buna svoguna gabaliuka ar paprikos :)tai irgi kartu ant garu,ne zalia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana33: 05 lapkričio 2012 - 16:36
Sveiki, mamukai !!! Oi, kaip seniai čia rašiau blush2.gif , nors skaitau bene kasdien ax.gif
Sveikinu su gimtadieniais! Žiūriu, mano "laida" jau beveik visa metukus pirmuosius atzymejo 4u.gif

Mano liepos ziedelis jau visas žmogeliukas... Tiek judri, aktyvi mergaite, kad vos spėju suktis... Nors pasigirsiu: kambarius man jau padeda tvarkyt, grindis plauna, trupinukus surenka ir į šiukšlių dėžę pati išmeta. Fantastiška pagalba wub.gif
Atsakyti
Levandute, su paciu isimintiniausiu gimtadieniu! 4u.gif
Dangutex, Adrija, Beta, sveikinu paugejus dar vienu menesiuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana33 @ 2012 11 05, 17:09)
2LVIENAME,tu gi rasei,kai pirma karta nupirkot,kad lig valge? g.gif ar as cia maisau kazka cool.gif

ai zinok gla ir suvalge kokius 5 saukstelius ir viskas....kita karta bandziau - tai vos vos gabaliuka lydekos isiuliau smile.gif
Atsakyti
Dangutex, nezinau ar vakar pasveikinau su menesiukas doh.gif Atmintis slubuoja, tai jei ne, sveikinu paveluotai mirksiukas.gif

Pas mus bardakas, nezinau kaip reiks grizt prie nors kazkokio ritmo doh.gif Anksciau miegodavom du miegelius- viena rytini nuo kokiu 10 iki 11:30 ir kita pietu nuo kokiu 14 iki 15:30 ar panasiai (cia lauke), tai dabar kai i lauka neinam, miegas isvis tapo mission imposible. Siandien "rytinio miegelio" uzmigo siaip ne taip 12val., o pietinio dar dabar nemiegam (17val), nors akis jau trina, bet ne ir nors tu ka doh.gif doh.gif doh.gif Kaaaa daryyyt??? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrija1: 05 lapkričio 2012 - 17:26