QUOTE(Lietuva @ 2012 11 05, 16:01)
Nuostabiai Dievas mus apdovanojo, kad tenka visa tai išgyventi...patirt,
o kur dar jos švelnus kreipinukai "mamyte, brangioji, - mylimoji.....".ačiū Viešpačiui už šią palaimą - MOTINYSTĘ ir TĖVYSTĘ.
QUOTE(Levanda81 @ 2012 11 05, 19:11)
*Galvojau, kad aš čia rašiau. Žinok aš jaučiu bandysiu vieną miegą daryti nes tie keli pusvalandukai ir pastovus miego norėjimas ir verkimas nubudus mane jau varo iš proto

O dar TOKIA rankinukė...
**Reikia tai reikia, bet ne dabar... nes su viena vos susitvarkau O kaip pati???
*Mes jau viena miegeli miegam gal kokias geras 2sav,nes ji man antram eidavo miegoti kokia 17val ir tada trali vali iki 22-23val o dabar ramu 9val jau giliam sapne
** Nu kur jau,butu 2ir susitvarkytum,o nedidelis metu skirtumas tarp vaiku smagu! tikri ir neiskiriami draugai visam gyvenimui!
QUOTE(frige1 @ 2012 11 05, 23:29)
sveikutes
Reginiuk,koks grazus tas jusu gimtadienis,o jau dukrytes grozis
Aciu
QUOTE(Levanda81 @ 2012 11 06, 08:32)
Mamytės, aš išprotėsiu.... Jau tikrai nebegaliu, kiek tai tesis? Jau antras mėnuo turbūt kaip nuo rankų nenori nulipt, verkia ištisai, mažai miega, negaliu NIEKO daryti. Verkia net dreba kol ant rankų nepaimu. Šiandien ir dantis valiausi su ja ant rankų... Neturiu NIEKAM laiko. NIEKO negaliu be jos daryti. Visur iš paskos ir jei manęs nemato ir blogai. naktim kliasi karts nuo karto ir verkia be priežasties, MB negali nuraminti, turiu aš ją paimti ant rankų tada iškart nurimsta. Pas mus visi rytai ir visi dienos miegai su ašaromis po miego. Aš tikrai greitai išprotėsiu nebežinau ką daryti ir ko imtis... Nežinau gal reikia pas gydytoją rašytis, gal ji patars kažką??? Vakar ir dieną ir nakčiai dėjau viburcolio, prieš miegą pirmą kartą dar alerijonų arbatos pyliau į vandenį - nulis naudos. Aš jau tikrai ant ribos
Jetau kaip suprantu,buvo ir mums tarpas kai dejosi tokie dalykai,bet isdygo dantukas ir viskas baigesi,matyt dantyt tavo M,kantrybes tau mergt nes kitaip nebus vistiek jie turi isdygti

Tiesiog palik ja rekti ant zemes,uzblokuok save nekreipti demesio,dabar tokio amziaus maziukai tikri manipuliatoriai,daug ka supranta ir zino kad vistiek pasieks savo.Sekmes
QUOTE(liepa7 @ 2012 11 06, 11:59)
Reginiuk, kaip sekasi miegojimai atskiram kambary?.....

Parsikrausteme atgal,nuemem lovos sona ir miega savo lovytei,pripratinau prie lelytes tai tik ja apsikabina ir jau zzz...
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 06, 12:43)
O irHCG neblogas visai

Sestadieni buvo 10 dpi 81, o siandien 13 dpi 431.Auga mazas zmogus kaip ant mieliu kol kas, gerai butu, kad toki tempa ir toliau palaikytu

Sveikinu mergyt!

O cia uz migrena,slukstyne dar kokia pati ngalejau jos atsikratyt kuri laika.
QUOTE(Adrija1 @ 2012 11 06, 20:40)
O kaip Jus, mamytes, su vaikuciais uzsiimat? Mano E dabar pagrindinis reikalas eit, tai arba man i rankas isikibus, arba ropom ir tada spek gaudyt

Kokius zaidimus zaidziat?
Mums labai patinka medine delione ant kurio rutuliukus mauti reikia,tai pati graziai zaidzia abiem rankytem deda,dar puodyne megsta,dar megstam sokti,dainuoti

Knygles muzikines skaitom,latutes plojam,supames ant arkliuko...daug laiko praleidzia viena uzsiimdama su zaisliukais,turi savo kampeli tai i diena kokia 1,5val prazaidzia netrugdydama mamytei uzsiimti namu ruosa.. siaip nesiskundziu geras mano vaikas,tik mama pikta kartais buna nuo nuoargio per didelio kruvio...atrodo niekis bet ner lengva kartais tikrai
Labas mamytes,
ar jus kepeneles duodat vaikam? mes siandien 1-a k paragavom,tai labai patiko merginai,sukirto kaip reikalas visa bliudeli

O siaip ir mes jau daug ka valgom kartu,sriubytes,mesyte,vistiena ir dar yvairiu kitokiu patiekalu,tik arba suskystinu arba sutirstinu ka nors Beje makaronu nemegsta,nei per kur...Kazkada galvoju pieniskos sriubytes isvirsiu su tokais mazais plonais makaroniukais,nu taip skaniai gavosi-nevalge

kaip bedaryciau..na dar sriubyte kartu su mumis karts nuo karto makaronu valgo..
Jau kartai tyliai pasvajoju apie dar viena leliuka,Tik vargu ar D apdovanos mus naturaliai,nors taip noretusi
Man su veidu kazkas darosi,beria zandus baisiai nesuprantu,galvojau gal nuo tu visu IVF-u hormonai issibalansavo?,nu uzknisa juodai is namu negaliu neiseiti pudros nepasitepus nes tik taip kazkiek pasidengia..Ryt pas dermotologa varau ziuresiu ka sakys,sakiau jau plastine op darysiu