Įkraunama...
Įkraunama...

***Mamytės***

QUOTE(2Lviename @ 2012 11 07, 13:47)
vakar gadinau - ryskus vienas bruksnys....O snd ir mmm atejo smile.gif..Gal akcija kokia kur bus - viena imi, vienas nemokamai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bus, bus, tik laiko klausimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Reginuk, geriau ilgam tos tavo memes pasimestu thumbup.gif Kada, daugmaz, testo laukt? biggrin.gif

Zinok, man atrodotie visi berimai nuo sauso oro namie, kai tik sildymo sezonas, tai pagal save zinau, kad jau prades kur nors bert ir ka nors nieztet doh.gif Imkit 4u.gif Ai dar, turejau namie tokio dexpantenolio tepalo, vasara, kai vyras buvo nugara nudeges, tai jam tepiau, patepiau maziuliui zandukus, (kazkos irgi nyg raudonis, lyg berimas) tai labai gerai padejo, tik i sudeti ieina kakzkoks ten vilnos ekstraktas ar kas, tai truputi kvapelis wacko.gif

Beje, kas laukia Kaledu? user posted image Ka vaikuciams dovanosit? As prasysiu savo tevelio, kad sukonstruotu kokia grazia tvorele, kad mano grinčas egles nenuverstu user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaMari: 07 lapkričio 2012 - 14:11
QUOTE(AnaMari @ 2012 11 07, 12:11)

Reginuk, geriau ilgam tos tavo memes pasimestu thumbup.gif Kada, daugmaz, testo laukt? biggrin.gif

Beje, kas laukia Kaledu? user posted image Ka vaikuciams dovanosit? As prasysiu savo tevelio, kad sukonstruotu kokia grazia tvorele, kad mano grinčas egles nenuverstu user posted image

pati nezinau nebepamenu kada praeita men turejau tongue.gif jeigu ka tai min po 2sav lotuliukas.gif

as laukiu,tik va irgi galvoju ka su egle daryt reiks g.gif maniskei ne kazi kokia tvorele padetu,ji protaujanti pasiims kedute ir palipes auksciau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 11 07, 15:08)
daviau apelsino skiltele,bet kaip ydomiai ne veiduka pabere o kojyte  g.gif

ne visiem i veiduka eina zinok.....zurek ar pranyks kai nebeduodi - ir vel pabandyk - ir suprasi ar tikrai apelsinas kaltas smile.gif
Atsakyti
Reginiuk,pas mane po nestumo oda nelabai ir atsistate.Kaip pradejo barzda spuoguotis,tai jei kyla tai tik ten.Nors as dar maitinu,tai gal del to.... g.gif O be pudros as seniai nebeiseinu,paakiai pajuode ziauriai.

Kazka dar kazkam norejau pasakyti,bet jau visai atminties neturiu-pamirsau per kokia minute lotuliukas.gif

J zirzalas,turim trecia dantuka.Gaila vaiko,jokie tepaliukai nepadeda.

Tiesa,ka galvojat su eglutem?As jau taip nusiteikus buvau graziai tikrai eglutei,o MB sako kazin J uz saku nepandys patampyt,nevaziuos ta eglute su visai zaislais zemyn?Tai dabar ir pati galvoju,kaip cia bus?Ar turesit eglute jus?

J meiga,as pavalgau ir leksiu i miestuka ir parka pasivazinet.Pas mus dar ruduo grazus,einu pasimegaut spalvom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 11 07, 12:17)

J zirzalas,turim trecia dantuka.Gaila vaiko,jokie tepaliukai nepadeda.

uz neramumus 4u.gif Zinok dar yra tokie teething milteliai bootse, va tokie http://www.thehealth..._term={keyword} pabandyk mums padejo kazkiek geriau nei tepaliukai,o dabar patept isvis negaleciau kanda i pirstus i burnyte neisileidzia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 11 07, 14:14)
pati nezinau nebepamenu kada praeita men turejau  tongue.gif jeigu ka tai min po 2sav  lotuliukas.gif

as laukiu,tik va irgi galvoju ka su egle daryt reiks  g.gif maniskei ne kazi kokia tvorele padetu,ji protaujanti pasiims kedute ir palipes auksciau  doh.gif  lotuliukas.gif

Tai kantriai laukiam lotuliukas.gif

Na gal maniskis iki to laiko taip protaun neprades lotuliukas.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 11 07, 14:17)
Tiesa,ka galvojat su eglutem?As jau taip nusiteikus buvau graziai tikrai eglutei,o MB sako kazin J uz saku nepandys patampyt,nevaziuos ta eglute su visai zaislais zemyn?Tai dabar ir pati galvoju,kaip cia bus?Ar turesit eglute jus?

As senelio prasysio tvorele sumeistrau, nes tiek metu gyva egle iki pat lubu statem, o dabar, kai jau kleckas yra, tai nepastatyt butu nusikaltimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 11 07, 13:22)
uz neramumus  4u.gif Zinok dar yra tokie teething milteliai bootse, va tokie http://www.thehealth..._term={keyword} pabandyk mums padejo kazkiek geriau nei tepaliukai,o dabar patept isvis negaleciau kanda i pirstus i burnyte neisileidzia  schmoll.gif

Reiks paziuret,nors uzvakar tokio nemaciau.Gal ne ten ziurejau,tik tokios firmos geli emiau.

O kaip maitinancioms dantuotus maitint sekasi?Man kanda.Jau ir soske issitraukiau,nes kol valgo tai gerai,o kai prasideda zaidimai po valgio su (.) tai buna saldu.Tai pasizaist istraukiau soske ir toki kramtuka kaip soske,ziuresim.Nors cia vakar ryte prabudo,nori (.),raminimuisi,bet ne valgiui,ir prasidejo-as duodu,jis kanda,istraukiu verkia.Kartojam,ir vel tas pats...Po to kazkaip nusileido jis man,pavalge trumpai ir nuluzo iki 11 ryto bigsmile.gif Antra karta taip ilgai ir mama issimiegojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 11 07, 12:27)
Reiks paziuret,nors uzvakar tokio nemaciau.Gal ne ten ziurejau,tik tokios firmos geli emiau.

Jie ten prie visu vitaminu buna,ne prie vaikisku prekiu wink.gif paieskokit gal ir jums pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 11 07, 15:17)

Na taip, noretusi grazios dideles egles iki lubu su nusotabiais zaisliukas, bet ta "tvorele " aplink eglute nesinori buti 2 menesius lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai gal reiks pasitenkinti maza kuklia ant kokios komodos, o didele vaziuosim i miesta kur nors ziureti --kiba jus atsimenat savo pirmaja egle? --as tai nea lotuliukas.gif schmoll.gif biggrin.gif

Reginiuk, bigsmile.gif opapa, gal ir neateis tikrai tos mmm...? thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa7: 07 lapkričio 2012 - 15:06
QUOTE(liepa7 @ 2012 11 07, 16:04)
--kiba jus atsimenat savo pirmaja egle? --as tai nea lotuliukas.gif  schmoll.gif  biggrin.gif

as is vis kai pagalvoju save prisimenu tik nuo 4tos klases gal...keletas tokiu neryskiu prisiminimu yra is darzelio, bet laaabai mazai...nekalbu apie pirmaja egle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 11 07, 15:27)

O kaip maitinancioms dantuotus maitint sekasi?Man kanda.Jau ir soske issitraukiau,nes kol valgo tai gerai,o kai prasideda zaidimai po valgio su (.) tai buna saldu.

o kam tu duodi zaist? rolleyes.gif as neduodu, pavalge ir pirmyn, ji net pati kartais nespeja pabaigt, o jau lipa nuo keliu man zemyn. Ryte irgi jau kelintas rytas pati nusliuozia nuo musu ausktos miegamo lovos ir tipena su pizama per kamabarius...miela ziuret, kokia didele jau.. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2012 11 07, 16:08)
Ryte irgi jau kelintas rytas pati nusliuozia nuo musu ausktos miegamo lovos ir tipena su pizama per kamabarius...miela ziuret, kokia didele jau.. wub.gif  wub.gif

Aha, musiske irgi atsikelia, pasiimam i lova, pasivarto, tada katinas musu kazkur miaukia - tai lipa ir eina ziuret, apsidairo visur, tada jau praso valgyt smile.gif..man irgi kaip grazu smile.gif
Vakar vakare susidejus abi rankas uz nugaros, vaiksto kaip direktorius, mamraliuoja kazka - cia kaip tas pingvinas is kazkokio multiko, kur lolo ir pepe man rodos yra biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti