QUOTE(2Lviename @ 2012 11 08, 10:49)
As sianakt prastai miegojau, tai girdejau kiekviena judesi S...
Cia uzmaciau ale NAUJIENA lietuvoj - kazkokios homopatines tabletes nuo dantu dygimo skausmo - sakiau ga lreikes pabandyt
--- ojei abi nepailsejot
--idomu idomu..
Papildyta:
QUOTE(Adrija1 @ 2012 11 07, 22:58)
Aciu
Papildyta:
QUOTE(Myciute @ 2012 11 07, 23:20)
ir dar noriu patarimo. greit 8 men.
iki siol valgo 1 karta darzoviene su mesyte ir 1 obuoli tarp maitinimu. Noriu ivesti koses, gal sotesnis bus ir ramiau miegos?

kada jam duoti kruopas? ryte ar vakare? koki kieki? ar isvirta ant vandens kose butina skaninti savo pienuku? jei taip, tai kiek jo reikia? nes misinio tai nesu naudojusi... nu apsvieskite mane...
dziuvesiu, sausainiu neduodu kol kas. ar reikia? nes karta daviau baranka, tai per kokia puse minutes sugebejo jos atsikasti ir uzspringti

tai baimes man ivare... Gal sakau jei svorio netruksta, nebutina jas duoti?

ar duoti, kad mokytusi kramtyti?
man tai pasirode mazokai jus valgot..

gal del to ir neramus mazius ir nakti keliasi daug kartu MP

bet gal klystu.. mes pirma valgem vakarine kruopiene -ant vandens, su trupuciu aliejaus ar sviestuko, pagardindavau tyrele kokia (jei nevalgys). Paskui jau ir ryte pradejom.
Dabar ir turim 3 karstus patiekalus ir nnn uzkandziavimu

nes mums pastoviai turi buti kas nors burnoj - sausainis, baronka, obuolys, duona, traputis, baltas suris , kukuruzai ir t..t.
Baronkas as perku normalias dideles ir padziovinu diena--nei kartio nespringo. dabar jau nedziovinu. tu mazyciu nemego

dar skaniai sutirpindavo burnytej tokia duonele su kastonais (eko123 pirkdavau) --saldoka ji, ekologiska, vaikams spec.