Įkraunama...
Įkraunama...

***Mamytės***

QUOTE(Beta1 @ 2012 11 08, 12:30)
Turim emuka ir nekesiciau jo i nieka kita  schmoll.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 11 08, 12:37)
pritariu  bigsmile.gif

Va va, tik roblematiska, kad nezinau, koki modeli imti blush2.gif Svoris nera svarbu, nes nebereikes nesioti jo, tik svarbu, kad vaizuokle susilankstytu patogiai ir tilptu i sedno gala blush2.gif Ziurineju devetus kol kas mirksiukas.gif

QUOTE(vilte-kns @ 2012 11 08, 14:20)
musu  tai teutonia patogus ir manevringas,mes kai kelionese pastoviai mums ir telpa visur ir pravaziuoja,pralenda visur.

Faini tie teutonia, tik nauji labai brangus, o devetu skelbimuose kazkaip nesimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 11 08, 13:37)
Man jis patogus.Nekalbant apie patoguma vaikui.Shopinguose bunu vos ne kas diena.Tiek maisto pardese,tai vaistinese,tai rubuose.Ir tikrai netrukdo.Na gal nebent pardej kai reikia viena ranka stumti,kita krepseli nesti.Bet jauciu tarp zmoniu cia su jokiu nebutu labai patogu.Kadangi megstam pakeliauti,tai ir parkuose ar gamtoj jis pravazus ir nekrato vaikO.Kol buvom LT,turejo pasiskoline vezima,tai dzyyyyyzus  doh.gif Pasigailejau ta pacia minute,kad neemem emo.Ratai nesisukiojo,kaip ir emo,bet su emu net nereikia lyginti.Ir vaikas nemego ten buti.Jau MB,kuris nelabai svaidosi komplimentais ir atsargiai giria,sako emas pats geriausias.Anksciau dar kabindavosi del kainos ir kodel mes pigesniu net neziurim,dabar jau tokiu klausimu neuzdavineja.Tai va....Kaip ten as sakau "once you pushed emmaljunga,you dont want to push anything else"  biggrin.gif

keberiokst tu cia isgyrei ta grazuoli emuka,kazkaip itikinamai biggrin.gif dabar jau yra ir su sukinejancias priekinias ratais ir grynos odos emuku,jaciu dar patogesnis
Papildyta:
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 08, 13:46)
Va va, tik roblematiska, kad nezinau, koki modeli imti  blush2.gif Svoris nera svarbu, nes nebereikes nesioti jo, tik svarbu, kad vaizuokle susilankstytu patogiai ir tilptu i sedno gala  blush2.gif Ziurineju devetus kol kas  mirksiukas.gif
Faini tie teutonia, tik nauji labai brangus, o devetu skelbimuose kazkaip nesimato  g.gif

zadu savo parduoti,tik aisku jai vyras nesupyks labai,nes jam sake tas vezimas labai patogus ir nekeistu i joki kita,tik gaila ,kad man dazniau tenka ta vezima stumdyt nei jam tai nelabai as jo klausysiu:D nes nezinau po to kada busiu vel nestuke ir nenoriu laikyt koki 10 metu kol pasens:D noriu kita koi pabandyti karieta blush2.gif
Atsakyti
Reginiuk, rasiau tau ryte del odos, kad nenusimintum, bet prapuole mano postas...

Mergyte, as turiu emuka City Cross. Jis lengviausias is visu modeliu, as kai mazute, man tas tiko :-) lengviau kilnoti i bagazine - keliu sulankstyta su visu lopsiu, o dabar jau su sportine dalimi, nieko nenuimineju. Pravazumas nerealus. daug kartu su vyru dziaugemes, kad pasirinkome si modeli. Ypac man patinka, kad sportinej daly vaikas miega issitieses, kaip lovyteje, yra apsaugotas koju dangalu ir jaucias panasiai kaip lopsy :-) o kai nemiega, viskas atsilenkia, atsidaro ir t.t. Tiesa, i prekybcentrius as su vaiku nevaziuoju, del didesnes tikimybes pasigaut kokia zaraza ir siaip, geriau atsipalaiduoju besisopindama viena. Einam nebent i IKI prie namu, tada su visa karieta. Dar kai mazesnis budavo i pardas ar greitam nuejimui kazkur uzkasti dedavom kedute ant remo, nes vaziuodamas masinoj mazius paprastai uzmigdavo. Tai nezinau kaip darysim ziema, nes juk su kombiu ir dar keduteje tai jau tikrai nebus vaikui patogu.
sekmes renkantis!
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 11 08, 15:29)

Mergyte, as turiu emuka City Cross. Jis lengviausias is visu modeliu, as kai mazute, man tas tiko :-) lengviau kilnoti i bagazine - keliu sulankstyta su visu lopsiu, o dabar jau su sportine dalimi, nieko nenuimineju. Pravazumas nerealus. daug kartu su vyru dziaugemes, kad pasirinkome si modeli. Ypac man patinka, kad sportinej daly vaikas miega issitieses, kaip lovyteje, yra apsaugotas koju dangalu ir jaucias panasiai kaip lopsy :-) o kai nemiega, viskas atsilenkia, atsidaro ir t.t.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif viens prie vieno parasei mano nuomone !! O as laaabai reikli daiktams siaip blush2.gif
Mergyte, man taip patinka musu emukas , kad net kainos nenoriu nuleist lopsiukui lotuliukas.gif paskelbiau pardavimui sm, bet gal dar paciai prireiks... biggrin.gif ne, ne , jokiu uzuominu, tik sentimentai... jeigu domintu, rasyk i a.z. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 11 08, 01:00)
As jau po dermatologo..nekokios zinios acne-roziniai spogai-liga vadinasi dar rosacea kitaip sad.gif 3men antibu ir kremas veidui spec,bet dar neaisku ar galutinai pasveiksiu,hormonai kalti,maistas,stresas,nemokejimas atsipalaiduot ir t.t. zodziu nuliudau ziauriai....

g.gif g.gif na, gal palaukiam tavo mmm?
siaip neskubeciau su tais antibais..pabandyk dar kazka naturalesnio gal, su jais visada spesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 11 08, 00:00)
As jau po dermatologo..

Nu tikrai gaila, jei cia toks rimtas gydymas. Man panasiai buvo 19 metu, kai pradejau lytini gyvenima, tai pagelbejo tik vienas daktarelis, nors aplankiau gal 5. Zadu pas ji vel kreiptis. Tikiuosi tavasis tikrai gera diagnoze nustate ir tie antibai nebus veltui, jei juos vartosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 11 08, 10:49)

As sianakt prastai miegojau, tai girdejau kiekviena judesi S...

Cia uzmaciau ale NAUJIENA  lietuvoj - kazkokios homopatines tabletes nuo dantu dygimo skausmo - sakiau ga lreikes pabandyt smile.gif

--- ojei abi nepailsejot unsure.gif

--idomu idomu.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Adrija1 @ 2012 11 07, 22:58)

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Myciute @ 2012 11 07, 23:20)

ir dar noriu patarimo. greit 8 men. iki siol valgo 1 karta darzoviene su mesyte ir 1 obuoli tarp maitinimu. Noriu ivesti koses, gal sotesnis bus ir ramiau miegos?  g.gif  kada jam duoti kruopas? ryte ar vakare? koki kieki? ar isvirta ant vandens kose butina skaninti savo pienuku? jei taip, tai kiek jo reikia? nes misinio tai nesu naudojusi... nu apsvieskite mane...

dziuvesiu,  sausainiu neduodu kol kas. ar reikia? nes karta daviau  baranka, tai per kokia puse minutes sugebejo jos atsikasti ir uzspringti  doh.gif  tai baimes man ivare... Gal sakau jei svorio netruksta, nebutina jas duoti?  g.gif  ar duoti, kad mokytusi kramtyti?

man tai pasirode mazokai jus valgot.. g.gif gal del to ir neramus mazius ir nakti keliasi daug kartu MP unsure.gif bet gal klystu.. mes pirma valgem vakarine kruopiene -ant vandens, su trupuciu aliejaus ar sviestuko, pagardindavau tyrele kokia (jei nevalgys). Paskui jau ir ryte pradejom.
Dabar ir turim 3 karstus patiekalus ir nnn uzkandziavimu doh.gif nes mums pastoviai turi buti kas nors burnoj - sausainis, baronka, obuolys, duona, traputis, baltas suris , kukuruzai ir t..t.

Baronkas as perku normalias dideles ir padziovinu diena--nei kartio nespringo. dabar jau nedziovinu. tu mazyciu nemego schmoll.gif dar skaniai sutirpindavo burnytej tokia duonele su kastonais (eko123 pirkdavau) --saldoka ji, ekologiska, vaikams spec.
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2012 11 08, 16:16)
--- ojei abi nepailsejot  unsure.gif

--idomu idomu.. g.gif

na ji tai miegojo kaip suprantu -as cia nelabai smile.gif

Nu kazkokios naujos..yra cia....tik gal apsidint reikes...8 psl.

http://www.benu.lt/#ad-image-8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2Lviename: 08 lapkričio 2012 - 15:21
Aciu pasisakiusioms apie Emukus smile.gif As irgi svarstau aie City cross varianta, nes tik sio modelio ratai sukiojasi, o ir vietos daug neuzima masinoje thumbup.gif Tik svarstau, kaip tu mazu ratu pravazumas ziema, jei saligatviai nenuvalyti g.gif

QUOTE(liepa7 @ 2012 11 08, 15:46)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  viens prie vieno parasei mano nuomone !! O as laaabai reikli daiktams siaip  blush2.gif 
Mergyte, man taip patinka musu emukas , kad net kainos nenoriu nuleist lopsiukui  lotuliukas.gif  paskelbiau pardavimui sm, bet gal dar paciai prireiks... biggrin.gif  ne, ne , jokiu uzuominu, tik sentimentai... [color=yellow]jeigu domintu, rasyk i a.z.  mirksiukas.gif

Kaip suprantu, tu tik lopsi parduodi? As perkt noriu lopsi + remas + sedimoji dalis smile.gif Jei visas dalis parduodi, galim susisiekti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 11 08, 15:20)
musu  tai teutonia patogus ir manevringas,mes kai kelionese pastoviai mums ir telpa visur ir pravaziuoja,pralenda visur.bet ateity noresiu kitokio,nes labai  tikiuos ,kad reikes pirkti raudona biggrin.gif

QUOTE(vilte-kns @ 2012 11 08, 16:07)
nes jam sake tas vezimas labai patogus ir nekeistu i joki kita

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mano vyras irgi ta pati sako, as vezimuku taip pat labai patenkinta...pradzioj galvojau parduosiu, o dabar net abejoju...jei pirkciau nauja vezimaiti, rinkciausi tarp emlajungos ir teutonijos 4u.gif neabejoju, kad emukai geris, bet teutonia, mano akimis, irgi labai super thumbup.gif

Myciute, mes jau menuo kaip valgome 3 kartus per diena 4u.gif pusryciams grudine, pietums darzoves + mesyte (neseniai ivedziau), vakariene grudine arba vaisine kose 4u.gif bet mums svoriuko reikejo priaugti, tai vykdem plana cool.gif ir dar Di buna lygiai taip pat su zandukais kaip tavo suneliui, pastebejau, kad nuo sauso oro, kartais nuo maisto 4u.gif bet daugiau iekur neberia, tik uzkaista zandai ir praeina arba ta pacia diena, arba per nakti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 08, 13:29)
Labas dienas, mamukai  4u.gif
Dabar jau ziurineju pirkti karieta savo lelytei. Ka rekomenduotumet is savo praktikos? Svarstau apie emmaljunga, Maxi Cosi Mura...? Ir esu labai pasimetusi  biggrin.gif
Pati su pirmuoju turejau Bebe Confort Loola-up, tai daugiau jo niekada nepirkciau...  blush2.gif

Turim ir mes Emmaljunga cyti cross sportinuka,ka galiu pasakyti rolleyes.gif siaip geras vezimas,po miskus,po smeli vazineti thumbup.gif ,ant sniego nebandziau dar,skaitosi is lengvesniu modeliu,bet man griozdiskas vis tiek doh.gif nemanevringas,o ta daiktu deze apacioje taip zemai,kad per sniega jauciu reikes nuimti,nes nepravazuosiu,ir per smeli nuimdavom cool.gif tai turim dar sketuka,kad jeigu kur i parde,ar siaip ,kur sunku butu su Emuku ax.gif pagal minkstuma,supima man geriau Roan Marita,nes pradzioje turejom,su lopsiu vazinejau thumbup.gif nerealus,bet pardavem,nes sunkus,apie 15 kg doh.gif ,reikejo tampyti nuo laiptu showoff.gif kitu atveju neparduociau,nes man buvo idealus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana33: 08 lapkričio 2012 - 17:36
Sveikos,

Reginuk, laikykis, po truputi ir iveiksi ta liga 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 11 08, 11:10)
Na o mes gyvenam gerai, miegam graziai per nakti be jokiu pabudimu iki 9:30.Taigi nemiga nekankina musu.Bet siaip sukuosi kaip vovere rate, vyresnelis pradejo filmuotis viename filme, kuris statomas cia, Lietuvoje, tai begiojimo iki kaklo.Aisku, ta vaika man paima is namu ir parveza i namus.Yra priziuretas, pamaitintas, pagirdytas ir t.t.Bet gi paciai kaip rupi pabut kartu ir pamatyt viska.Tai ir begioju visur kaip pasiutus.Na bet, tai malonus rupesciai  wub.gif

Wow kaip idomiai bigsmile.gif Masinej scenoj ar kur nors rimciau filmuosis?

QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 08, 11:29)
Dabar jau ziurineju pirkti karieta savo lelytei. Ka rekomenduotumet is savo praktikos? Svarstau apie emmaljunga, Maxi Cosi Mura...? Ir esu labai pasimetusi  biggrin.gif
Pati su pirmuoju turejau Bebe Confort Loola-up, tai daugiau jo niekada nepirkciau...  blush2.gif

As rinkausi tarp Muros ir Mutsy, nugalejo pastarasis nes kazkaip man paprasciau sulankstomas ir isardomas pasirode biggrin.gif Minusas tai man didziausias gal kad ta daiktadeze labai zemai, tai kai per kokia didesne pusni pravaziuot ar pan kliuna mastau.gif Neteko daugiau vezimu naudot tai negaliu nieko daug pasakyti biggrin.gif Geriau parasyk kas nepatiko Looloj, nes kiekvienam skirtingi prioritetai buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 11 07, 11:27)
mes naudojame ekologiskas sias sauskelnes,niekada nebuvo isutes ir niekada niekada nebuvo prabege,minkstos ir nesmirdancios kaip pardei perki pampers,negaliu vaikui deti pampers ten vien chemikalai,smirda man jos. http://www.ugio.lt/s...9-18-kg-50-vnt-

buvau ir as ju pirkusi,kai buvom lt,labai patiko thumbup.gif o pampers tai man irgi kazko labai smirda schmoll.gif o uk tai labiausiai patinka huggies va tokios,uzsiperku daugiau,kai akcijos buna ax.gif
Atsakyti