QUOTE(Myciute @ 2012 11 07, 23:20)
*ir dar noriu patarimo. greit 8 men. iki siol valgo 1 karta darzoviene su mesyte ir 1 obuoli tarp maitinimu. Noriu ivesti koses, gal sotesnis bus ir ramiau miegos?

kada jam duoti kruopas? ryte ar vakare? koki kieki? ar isvirta ant vandens kose butina skaninti savo pienuku? jei taip, tai kiek jo reikia? nes misinio tai nesu naudojusi... nu apsvieskite mane...
**dziuvesiu, sausainiu neduodu kol kas. ar reikia? nes karta daviau baranka, tai per kokia puse minutes sugebejo jos atsikasti ir uzspringti

tai baimes man ivare... Gal sakau jei svorio netruksta, nebutina jas duoti?

ar duoti, kad mokytusi kramtyti?
* mes kruopu kose valgom rytais, as nusipirkus paprastu triju grudu koses, sumalu ja kavamale ir verdu tada.Arba kukuruzu kose.Dedu lydyto surelio, sviestuko, dabar dar ir pienuko ipilu vietoj vandens.Kerta, net grazu ziuret.
** paprastu dziuveseliu as neduodu, nei baranku, baisu kad neuzspringtu.Bet assorti radau tokiu ale "cipsu" leliukam nuo 7 men. ir ryziu trapuciu.Jie sutirpsta burnytej, nera sprangus, tai duodu situ i valias, nes man reikia, kad jau radetu zmogus pazindintis ir su kokiais nors gabaliukais, ne vien tyre.
QUOTE(bum @ 2012 11 08, 00:54)
Sveikos,
Praktiskai del taves ilindau cia paziuret, jetau kaip faina, skaiciukai auga fantastiniu greiciu

Tikrai daug ikvepimo kai snaigutes tokius skaicius duoda
Aciu labai

Man iki siol keista, kad cia mano snaigute isdarineja tokius dalykus
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 11 08, 01:00)
As jau po dermatologo..nekokios zinios acne-roziniai spogai-liga vadinasi dar rosacea kitaip

3men antibu ir kremas veidui spec,bet dar neaisku ar galutinai pasveiksiu,hormonai kalti,maistas,stresas,nemokejimas atsipalaiduot ir t.t. zodziu nuliudau ziauriai....
Laikykis saulele, vadinas reikia priziureti save daugiau

Susitvarkys viskas,pamatysi.
Na o mes gyvenam gerai, miegam graziai per nakti be jokiu pabudimu iki 9:30.Taigi nemiga nekankina musu.Bet siaip sukuosi kaip vovere rate, vyresnelis pradejo filmuotis viename filme, kuris statomas cia, Lietuvoje, tai begiojimo iki kaklo.Aisku, ta vaika man paima is namu ir parveza i namus.Yra priziuretas, pamaitintas, pagirdytas ir t.t.Bet gi paciai kaip rupi pabut kartu ir pamatyt viska.Tai ir begioju visur kaip pasiutus.Na bet, tai malonus rupesciai