[quote=Adrija1,2012 11 07, 22:58]
Filmukas
sitas, dar yra vyresniems nuo 12 iki 36 men, tai ziurim visus su didziausiu susidomejimu, tik va, kad rusiski jie gaila, gal neismoks rusiskai pirm lietuviu?
Keberiokst, as tai neduodu kasti. Jei valgymo pabaigoj jis sugalvoja krimstelti, as iskart atimu (.) ir grieztai pasakau ne ne ne. ir valgymas buna baiktas, tai yra ikandes man taip kokius 3-4 kartus. o turi jau ponaitis 4 dantukus, apacioj maziukus, o virsuj diiideli tokie su dar didesniu tarpu
o dabar irgi pasiguosiu... maniskis naktim bunda jau seniai daznokai. bet dabar keliasi su isterisku verksmu, reikalauja (.), traukia ilgai ir godziai, kokius 5 uzejimus padaro. Ryte toks jausmas, kad (.)(.) tuscios
siryt prabudo 5-a ryto klykdamas, niekaip nepavyko uzkociot. tai jau po sesiu isprasiau MB is vakaro grizusi is komandiruotes, kad issinestu ji bent valandai, nes pati buvau be jo 5 dienas ir tikrai labai truko miego... tai vargsas po n jungtiniu skrydziu ir varginancios keliones burbedamas issinese mazaji i kita kambari. tai kazkiek pailsejau, bet vel pabudau nuo klykimo. nu buvo toks auksinis vadovelinis ramiakiskas mazylis... nezinau kas cia daros

ar pilvas jam (vis dar nesitustina po 5 dienas is eiles) ar kas....
ir dar noriu patarimo. greit 8 men. iki siol valgo 1 karta darzoviene su mesyte ir 1 obuoli tarp maitinimu. Noriu ivesti koses, gal sotesnis bus ir ramiau miegos?

kada jam duoti kruopas? ryte ar vakare? koki kieki? ar isvirta ant vandens kose butina skaninti savo pienuku? jei taip, tai kiek jo reikia? nes misinio tai nesu naudojusi... nu apsvieskite mane...
dziuvesiu, sausainiu neduodu kol kas. ar reikia? nes karta daviau baranka, tai per kokia puse minutes sugebejo jos atsikasti ir uzspringti

tai baimes man ivare... Gal sakau jei svorio netruksta, nebutina jas duoti?

ar duoti, kad mokytusi kramtyti?