Įkraunama...
Įkraunama...

***Mamytės***

QUOTE(2Lviename @ 2012 11 07, 16:12)

Vakar vakare susidejus abi rankas uz nugaros, vaiksto kaip direktorius, mamraliuoja kazka - cia kaip tas pingvinas is kazkokio multiko, kur lolo ir pepe man rodos yra biggrin.gif biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif wub.gif wub.gif pafilmuokit ! man d wub.gif auge atveze kamera, tai reikes pagaudyt tokius momentus
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2012 11 07, 16:15)
biggrin.gif  biggrin.gif  wub.gif  wub.gif  pafilmuokit ! man d wub.gif auge atveze kamera, tai reikes pagaudyt tokius momentus

as iki metu filmavau ja, dbr kazkaip sustojau...o kai pamato kamera - baigiasi maivymaisi ir eina prie kameros, tipo duok man ta daikta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 11 07, 16:12)
Vakar vakare susidejus abi rankas uz nugaros, vaiksto kaip direktorius, mamraliuoja kazka - cia kaip tas pingvinas is kazkokio multiko, kur lolo ir pepe man rodos yra biggrin.gif biggrin.gif

thumbup.gif šitie dalykai tai superiniai

Mano S atsistoja prie savo žaislų kampo, iškelia vieną ranką ir kažką tokiu įsakmiu balsu šneka šneka, kaip koks fiureris. MB ją hitlerėčka vadina, dar plaukus ant šono suglosto biggrin.gif
O šiandien S padarė kakų, nuprausiau ją, pakeičiau vystyklą, tuomet paėmiau nešvarų vystyklą ir kartu su ją nunešėm į wc ir išmetėm, aš nuleidau vandenį, o ji ate ate pasakė lotuliukas.gif
Atsakyti
Ahasmagu tie maziukai typentojai,musu direktre irgi vaiksto ranka link nugaros atmetus,o kas nepatinka tai burbuliuoja ir rankom mosikuoja lotuliukas.gif

O cia dar buvo bajeris,viriau valgyt ir paskui puoda ne taip pastaciau ant dujines ir jis nuslydo..visas mano padazas issipyle,as susaukiau supykus ant to puodo,o ji atejus atsisitojo ir su ranka tvarkingai destyt pradejo : bartis tipo.Oi mirk is juoko tie mazi fainuoliai!
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2012 11 07, 14:08)
o kam tu duodi zaist?  rolleyes.gif  as neduodu, pavalge ir pirmyn, ji net pati kartais nespeja pabaigt, o jau lipa nuo keliu man zemyn. Ryte irgi jau kelintas rytas pati nusliuozia nuo musu ausktos miegamo lovos ir tipena su pizama per kamabarius...miela ziuret, kokia didele jau.. wub.gif  wub.gif

jau nebeduodu biggrin.gif
Na zaisti,as turejau omeny tokius momentus,kai (.) reikalingas ne valgyti,o nusiraminti ar uzmigti.Pats jis neuzmiega,reikia (.).Tai ir turiu omeny,kad tada kai jau nevalgyt,tai kandziotis prireikia.Kazkada jis ant manes uzmigo besedint ir beziurint tv,galvojau kol kietai miega i lovyte perkelsiu.Aha! Uztruko 1.5 sekundes ir prabudo is karto.
Atsakyti
Fainuoliai tie mazyliai wub.gif mano Di jau kuris laikas sako tetia, o kai manes iesko ir verkia, tai sako maaaa...o siandien taip aiskiai mama mama pasake wub.gif nzn kiek samoningai, bet man vistiek labai smagu wub.gif
Atsakyti
na musu pirmoj eglute tai buvo pernai ax.gif tik aisku mazojajai vienodai ji buvo biggrin.gif o siemet galvoju apie gyva, turim mes toki jai neprienama kampa, uz sofu kampu sustumtu su gelemis, tai vietoj geliu planuoju grust eglute ten ax.gif bet kad ji labai moka ant sofos uzlipt ir vaikstinet, tai irgi reiktu vis tiek saugot, kad i eglute nuo sofos neiliptu biggrin.gif
QUOTE(2Lviename @ 2012 11 07, 17:08)
as is vis kai pagalvoju save prisimenu tik nuo 4tos klases gal...keletas tokiu neryskiu prisiminimu yra is darzelio, bet laaabai mazai...nekalbu apie pirmaja egle biggrin.gif

as irgi nieko neprisimenu iki kokios 4-5 klases g.gif ir man keista kaip kiti paskaoja kaip atsimenu kas buvo 3-4 metu unsure.gif

QUOTE(2Lviename @ 2012 11 07, 17:17)
as iki metu filmavau ja, dbr kazkaip sustojau...o kai pamato kamera - baigiasi maivymaisi ir eina prie kameros, tipo duok man ta daikta smile.gif

nu ir musiske taip pat, nebeimanoma nei nufotkint nei nufilmuot doh.gif anksciau sypsodavos fotikui, o dabar pamato, kad fotkinsiu tai arba nusisuka ar galva nuleidzia, arab nori fotika atimt unsure.gif tas pats su filmavimu, noriu nufilmuot ka nors darancia, tai baigias visi darymai dar nepradejus filmuot ir reikalauja fotiko doh.gif
Atsakyti
Filmukas sitas, dar yra vyresniems nuo 12 iki 36 men, tai ziurim visus su didziausiu susidomejimu, tik va, kad rusiski jie gaila, gal neismoks rusiskai pirm lietuviu? lotuliukas.gif

Oi, mergaites, su oda ir man beda, tik daug didesne nei jums doh.gif Ant alkuniu ir 3-ju ranku pirstu zvyneline atsirado. Pries kelis metus buvo, paskui pranyko, o dabar vel doh.gif Hormoniniu tepalu tept negaliu, tai tik sviestmedzio sviestu tepu, bet nieko nepadeda doh.gif Ojojoj kaip nemalonu, reik pas gydytoja eit, bet niekaip neprisiruosiu verysad.gif O blogiausia, kad ji neisgydoma, tik apgydoma, bet va kelis metus nebuvo, o dabar matyt, imunas nusilpo- nemiga, stresas ir vel uzpuole.. verysad.gif

Mano E irgi reguliuija rankom ir aiskina tokiu juokingu tonu, o neseniai bevalgant jau susisnekejom. Dedu sauksta i burnyte ir klausiu "nekarsta?", purto galva ir sako "nea" lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Adrija1,2012 11 07, 22:58]
Filmukas sitas, dar yra vyresniems nuo 12 iki 36 men, tai ziurim visus su didziausiu susidomejimu, tik va, kad rusiski jie gaila, gal neismoks rusiskai pirm lietuviu? lotuliukas.gif

Keberiokst, as tai neduodu kasti. Jei valgymo pabaigoj jis sugalvoja krimstelti, as iskart atimu (.) ir grieztai pasakau ne ne ne. ir valgymas buna baiktas, tai yra ikandes man taip kokius 3-4 kartus. o turi jau ponaitis 4 dantukus, apacioj maziukus, o virsuj diiideli tokie su dar didesniu tarpu lotuliukas.gif

o dabar irgi pasiguosiu... maniskis naktim bunda jau seniai daznokai. bet dabar keliasi su isterisku verksmu, reikalauja (.), traukia ilgai ir godziai, kokius 5 uzejimus padaro. Ryte toks jausmas, kad (.)(.) tuscios unsure.gif

siryt prabudo 5-a ryto klykdamas, niekaip nepavyko uzkociot. tai jau po sesiu isprasiau MB is vakaro grizusi is komandiruotes, kad issinestu ji bent valandai, nes pati buvau be jo 5 dienas ir tikrai labai truko miego... tai vargsas po n jungtiniu skrydziu ir varginancios keliones burbedamas issinese mazaji i kita kambari. tai kazkiek pailsejau, bet vel pabudau nuo klykimo. nu buvo toks auksinis vadovelinis ramiakiskas mazylis... nezinau kas cia daros unsure.gif ar pilvas jam (vis dar nesitustina po 5 dienas is eiles) ar kas....

ir dar noriu patarimo. greit 8 men. iki siol valgo 1 karta darzoviene su mesyte ir 1 obuoli tarp maitinimu. Noriu ivesti koses, gal sotesnis bus ir ramiau miegos? g.gif kada jam duoti kruopas? ryte ar vakare? koki kieki? ar isvirta ant vandens kose butina skaninti savo pienuku? jei taip, tai kiek jo reikia? nes misinio tai nesu naudojusi... nu apsvieskite mane...

dziuvesiu, sausainiu neduodu kol kas. ar reikia? nes karta daviau baranka, tai per kokia puse minutes sugebejo jos atsikasti ir uzspringti doh.gif tai baimes man ivare... Gal sakau jei svorio netruksta, nebutina jas duoti? g.gif ar duoti, kad mokytusi kramtyti?
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 11 08, 00:20)
dziuvesiu,  sausainiu neduodu kol kas. ar reikia? nes karta daviau  baranka, tai per kokia puse minutes sugebejo jos atsikasti ir uzspringti  doh.gif  tai baimes man ivare... Gal sakau jei svorio netruksta, nebutina jas duoti?  g.gif  ar duoti, kad mokytusi kramtyti?

ir as bijojau kad neuzspringtu, tai pradzai daviau tokia baranka, kad neatkastu ax.gif paprasciausia tas didesnes Javines isimdavau pries diena is maiselio, kad apdziutu, nu ir grauzdavo ji tada, bet neatkasdavo, paskui po biskuti tos barankos minkstejo biggrin.gif kol pradejom drasiai viska kapot dantukais thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 06, 14:43)
bet siandien jauciuosi geriau, gyvenimas, akd ir tokia niuria diena vel spalvotas.O irHCG neblogas visai  bigsmile.gif Sestadieni buvo 10 dpi 81, o siandien 13 dpi 431.Auga mazas zmogus kaip ant mieliu kol kas, gerai butu, kad toki tempa ir toliau palaikytu  biggrin.gif

Praktiskai del taves ilindau cia paziuret, jetau kaip faina, skaiciukai auga fantastiniu greiciu wub.gif Tikrai daug ikvepimo kai snaigutes tokius skaicius duoda bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Myciute @ 2012 11 07, 22:20)
ir dar noriu patarimo. greit 8 men. iki siol valgo 1 karta darzoviene su mesyte ir 1 obuoli tarp maitinimu. Noriu ivesti koses, gal sotesnis bus ir ramiau miegos?  g.gif  kada jam duoti kruopas? ryte ar vakare? koki kieki? ar isvirta ant vandens kose butina skaninti savo pienuku? jei taip, tai kiek jo reikia? nes misinio tai nesu naudojusi... nu apsvieskite mane...

dziuvesiu,  sausainiu neduodu kol kas. ar reikia? nes karta daviau  baranka, tai per kokia puse minutes sugebejo jos atsikasti ir uzspringti  doh.gif  tai baimes man ivare... Gal sakau jei svorio netruksta, nebutina jas duoti?  g.gif  ar duoti, kad mokytusi kramtyti?

Uzjauciu kad pradejo taip daznai keltis 4u.gif

As tai nusipirkau misinuka butent kruopienem balinti, iki tol nenaudojau visai jo biggrin.gif Kazkaip man sunkiai nusitraukia is tu (.), tai ir nesikankinau ax.gif O pradzioj tai isvis pirkau tas uzpilamas koses kur jau iskarto su misinuku, nes blenderis mano neikibdavo tiek kad vientisa tyrele gautusi, o maniskiui bet kokia kruopele burnoj buvo baisus reikalas biggrin.gif Ir dabar dar kartais uzpilama padarau kai ner laiko ar fantazija nebenesa blush2.gif

Barankos man irgi nelabai patiko, jos kazkokios trapios. Dziuvesiai kur kas geriau. Jie tai labai gerai kad kuo ilgiau pastovi tuo kietesni darosi, niekaip neatkanda, tik ciulpia iki suminkstejimo, drozia dantukais biggrin.gif
Atsakyti
As jau po dermatologo..nekokios zinios acne-roziniai spogai-liga vadinasi dar rosacea kitaip sad.gif 3men antibu ir kremas veidui spec,bet dar neaisku ar galutinai pasveiksiu,hormonai kalti,maistas,stresas,nemokejimas atsipalaiduot ir t.t. zodziu nuliudau ziauriai....
Atsakyti