Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (8)

QUOTE(karapuzike @ 2013 03 21, 13:22)
tai pagal viską ir pagal taliją ir pagal plaukus ir pagal isterijas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O čia mudviejų Vytukas

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif buvau galvojusi įdėti,bet susilaikau lotuliukas.gif Tipškas ramus žmogus,o ta merga tai jo dukra biggrin.gif
varau laukan,mano bobins plikom kinkom ,bet su striuke po kiemą varinėja doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 21 kovo 2013 - 13:49
pas jus kaip pas mus... maniskei nei tv,nei radijas neidomus. apsoliuciai niekas. irgi pati pamasazuoju ja ir tiek.... ji nieko a nic nieko nenori...
Atsakyti
cambala, stiprybės tau, turi ir mano palaikymą friends.gif
Atsakyti
Ačiū labai smile.gif .
Šiandien nuotaika geresnė. Be jokiu problemų nuėjom iki nervų gydytojos. Mama vos paeina, is pradžių kaip ir normaliai, o paskui keliai linksta. Bet pati norėjo eiti geriau pestute, o ne kad važiuotumėm,šiandien visiškai nesispyriojo, kad reikia eiti į polikliniką. O va vakar ir užvakar buvo haliucinacijos...
Ir dar: kad tokių gydytojų dauguma būtų kaip mes šiandien pataikėm thumbup.gif . Turbūt ligonių tikrai sumažėtų. Jau kažkada skundžiausi neurologe, po kurios nukulniavau tiesiai pas vyr. gydytoją. O šiandien lankėmės pas kitą, Milašauskienę, tai prabuvom kabinete vos ne pusvalandį, gydytoja atsakė į visus man rūpimus klausimus. Patikėit, kaip smagu, kada ateini su problemom ir neaiškumais, ir gauni atsakmus į savo klausimus ir krūva patarimų.
Šiandien man prasminga diena. Dar buvau pas vaiką mokykloje susitikime su psichologe paauglių problemoms gvildenti. Įsiklausiau į pokalbius, įvertinau situaciją , aplamai į daug ką pažiūrėau kitu kampu. Dar šioje kertelėje dušia išliejau, ir supratau, kad GYVENIMAs, nors ir su sunkumais, YRA GRAŽUS smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 21 kovo 2013 - 23:28
QUOTE(JN @ 2013 03 20, 09:44)
O aš kaip tik prieš kelias minutes pagalvojau, kad bent čia pasijuokus lengviau tampa tą sunkią naštą nešt... merginos, man regis, neturėjo galimybių rinktis, žiūrėt ar nežiūrėt.....

man net lengviau pasidaro kad yra dar pokstu nepamirsusiu 4u.gif vis diena spalvingesne pasidaro 4u.gif ar juoksiesi ar liudesi kitaip nieko nebus , vistiek kryzeli reiks nest 4u.gif
Atsakyti
Mano mama šiandien pikta, be nuotaikos, viskas negerai. Apsibarėm šiek tiek. Džiaugiuos, kad pradeda vaikščiot, bet ta aplinka ją matyt veikia.
Atsakyti
QUOTE(jolantoska @ 2013 03 22, 11:39)
Mano mama šiandien pikta, be nuotaikos, viskas negerai. Apsibarėm šiek tiek. Džiaugiuos, kad pradeda vaikščiot, bet ta aplinka ją matyt veikia.

Neimk į galvą, reik nusitiekti,kad bus blogiau mirksiukas.gif ,o maniškė po vakar gastrolių plikame pavidale šiandien nosim repuoja doh.gif
Atsakyti
Jolanta, o žalsiais ji nežaidžia ? Mano AA promočiutė, kur mirė prie gerus metus tai labai barbėm žaisdavo... atvažiuodavom, tai pirmas klausimas ar saldainių ir Barbių atvežei ? Nebandei pasiūlyti ?

Merga, sveikatos mūsų Bobins...

O aš gi apsišopinau pas Kiniečius. Dabar laukiu siuntinio. Tik nesijuokit
Vyrui
SAU

Dabar galvoju gal reikės kokiai progai anytai Prada ridikiulio paieškoti... Gal tada greičiau kavalierių pavyks susirasti ir už vyro atiduoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2013 03 22, 14:37)
Jolanta, o žalsiais ji nežaidžia ? Mano AA promočiutė, kur mirė prie gerus metus tai labai barbėm žaisdavo... atvažiuodavom, tai pirmas klausimas ar saldainių ir Barbių atvežei ? Nebandei pasiūlyti ?

Vyrui
SAU

Dabar galvoju gal reikės kokiai progai anytai Prada ridikiulio paieškoti... Gal tada greičiau kavalierių pavyks susirasti ir už vyro atiduoti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Net susijuokiau balsu . Mano mama sveiko proto , tik nevaikšto. Jau įsivaizduoju jos reakciją kai pasiūlyčiau Barbę atvežt biggrin.gif
Atsakyti
kaip faina jolanta kad jau vaikstote po truputi dziaugiuos uz jus...
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 03 22, 15:35)
kaip faina jolanta kad jau vaikstote po truputi dziaugiuos uz jus...

Dėkui , aš ir pati džiaugiuos matydama tokį rezultatą.
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2013 03 22, 13:37)

Vyrui
SAU

Dabar galvoju gal reikės kokiai progai anytai Prada ridikiulio paieškoti... Gal tada greičiau kavalierių pavyks susirasti ir už vyro atiduoti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nugi gražu wub.gif
Radikulio- dėk į kokį saitą sultonui ir adios lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif radikulio mat jai tongue.gif
Atsakyti