Sveikos, ateinu ir pasiguosti ir patarimo prašyti

, turime seneli kuris tikraja to zodzio prasme nuvarys tuoj savo dukra (mano mama) i kapus, nebezinome jau ka ir bedaryti, seniokas yra visiškas nevala, nesiprausia, nesiskuta gyvas lavonas nes ant koju jau kelinti metai iš eilės veriasi zaizdos, kurios jau kesinasi i koju amputacija, na cia galiu rasyt be perstojo, nes sveiku protu nesuprantami dalykai dedas namuose, mama jį ir graziuoju ir piktuoju ragina laikytis svaros, bet jis leidziasi nuprausiamas vos ne jėga laikant, zodziu ir seip tik tada kai jau visai blogai su sveikata kai daktarams reikia rodytis, nors daznai mama raudonuoja pries gydytojus nes senelis jiems sako kad mama jo nenuprausia neduoda valgyti musa. Uz ka mamai toks kryzius nesuprantu, pati maza vaika turiu pas mama vaziuot baisu nes senelis anti sanitarinis, kad vaikas kuo neuzsikrestu, o ir seip jis visiems grasina kad nunuodys brudus visus, ar padegs, bet vos tik koks svetimas zmogus ateina tai pradeda toki inteligenta vargsa vaidinti verkti skustis, dievuliau man nuvaziavus pas jį noris ji pasmaugt ar uzdusint, nebegaliu i mama ziurėt, jai visai su nervais prastai ir sirdis labai silpna, o su tokiu velnio išpera tai ne gyvenimas o pragaras, beje seniokas pats puikiai dar paeina ir savimi puikiai gali pasirupint, bet visiškai piktavaliskai to nedaro, negeria vaistu kuriuos israso gydytojas arba jei juos ir geria tai plius dar alkoholio uzpila ant virsaus, ruko visokius smirdalus savo susuktus

mamai neleidzia perrisineti zaizdu kai jam uzplaukia prisimasto, kad gydytojas liepe savaite neprausti ir t.t ir pan ir dar baisesniu dalyku yra kurie tiesiog slykštus net pagalvojus. Mama su juo gyvena jau 30 metu pati yra tvarkinga moteris, turi drauga, na jis irgi likimo nuskriaustas šizofrenija serga, bet nėra agresyvus tiesiog zmogus kaime gimes ir visa gyvenima jame pas tevus gyvenes, del negalios nieko nemates,tik tevu uki, nes praktiškai tarnas buvo tik del darbu, ir zinojes kaip mamai sunku pasiryzo padėt, jo tevams mirus taip ir liko pas mano mama ir taip jau 20 meteliu abu vargsta su tuo seneliu, visko yra buve mamos draugas ir kelis sykius pabeges buvo neistvere zmogus bet gryzdavo vis atgal, nebuvo jam kur dingt, tai gi sugadino jis gyvenima mamai visiskai isivaizduokit situacija poliklinikoj liepė jam slapimo tyrima pasidaryt ekstra tai jis nesuprato ka daryt tipo reiks, tai nuejo prie tualeto duru atsistojo ir stovi lupa timpčioja kas cia bus dabar man sako

, seniokas gyvena sovietiniais laikais net nenumano kiek kas kainuoja,nesupranta nieko ir net nemėgina suprast varo savo ir viskas, kai mama pasako kainas ir išvis visa tvarka kaip siais laikais su gydytojais ir ligoninem yra tai jis ant jos puola kad melagė iš jo pinigu gyvena atseit jis vargsas turi ja islaikyt, kad ji jo pinigus sau pasiima o jam nebelieka vaistams sakykit ka su tokiu despotu gyvent ir kaip neišprotėti, ar yra kokia iseitis esminis dalykas tas kad mama nedirbanti, senelis dovanojo jai nama kuriame jie ir gyvena, o gyvena visiškam uzkampi giliam kaime. esu visiškoj nevilty, mama seneli jau tris sykiuis traukė is mirties gniauztu, buvo pries du metus beda su viena koja irgi tokios zaizdos, tai i vilniu vaziavo atstatė senioka, bet buvo griezti nurodymai vaistai judejimas, kol senelis su mirtim vadavos melde mamos kad jo nepaliktu, rankas kojas glostė, vos tik pagyde išslaugė naktis išbudėjo, prisiskolinus pinigu, pati nedirbanti, atmojavo gydytojams uz operacijas ir keliones i kita lietuvos gala, vos tik parveze karaliu į namus jis vos islipes is masinos ja ubage ir visokia kitokia išvadino, blogai mat priziurėjo jį tuose klinikose

, ir dabar tas pats bus vel siuncia jį i vilniu bet sysyk jis padejo parasa kad nesutinka gydytis, nes chirurgas visa tiesa isklojo prie jo kad gresia kojos amputacija, kad gali neištvert operacijos ir etc. mama sutrikus nebezino nei ka daryt, per prievarta vezt, bet gi kas iš to viskas veltui jis tikrai nepasikeis jau buvo nesyki prie mirties, jam tik mama i kapus noris nuvaryt, o pats jokiu pastangu nededa kad sveiktu...ATLEISKITE MAN RASAU SU KLAIDOM,IR NEAIŠKIAI, BET SITA SITUACIJA BE IŠEITIES...
Jeigu rašosi, kad nesutinka gydytis, gal tokia lemtis? Gal greičiau tavo mamai ateis lengvesnės dienos.... Žiauru, na bet ką daryt