Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (8)

Sveikinu, merga 4u.gif Linkiu, kad šiandien niekas neišvarytų žibučių ieškoti, nors tu ir ne Pelenė ir dabar jau balandis hihihi.gif

Aš buvau bibliotekoje, parnešiau mamai dvi knygas- Bigelytės ir apie Tumino teatrą, tai dabar galiu atostogauti book.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantoska @ 2013 04 08, 14:41)
Kokių tyrimų ?  g.gif

Vieną dieną aukščiau pilvo ir žemiau kaklo ,kairėje pusėje atsirado tiks nedickas skaudus guziokas. Neesu iš tų,kur tuoj bėga į gydyklas,bet kai jau reikalas pribrendo iki staugimo,nušliūrinau į baltų chalatų oazę. Išmynkė,iščiupinėjo,galiausia su dyydele adata ''kažko ieškojo" hihihi.gif mėnesį vaikščiojau ir laukiau atsakymo. ir Jis atėjo būtent šiandien 4u.gif
P.S. mano kolegos nuo proto nušoko nu taip išdūrė,gyvatės, bliamba reiks gerai palaužyti galvą,kol atsikvitavosiu doh.gif

Mano bobins ir toliau savo stiliuje doh.gif ,atėjo pietų ir MB pavarė,kad organizme ir rankose ir krūtinėje šlapimas kaupias blink.gif lotuliukas.gif bijau ,kad kažkas kieto matyt smegenuose užstrigo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 04 08, 18:31)
Vieną dieną aukščiau pilvo ir žemiau kaklo ,kairėje pusėje atsirado tiks nedickas skaudus guziokas. Neesu iš tų,kur tuoj bėga į gydyklas,bet kai jau reikalas pribrendo iki staugimo,nušliūrinau į baltų chalatų oazę. Išmynkė,iščiupinėjo,galiausia su dyydele adata ''kažko ieškojo" hihihi.gif mėnesį vaikščiojau ir laukiau atsakymo. ir Jis atėjo būtent šiandien  4u.gif
P.S. mano kolegos nuo proto nušoko nu taip išdūrė,gyvatės, bliamba reiks gerai palaužyti galvą,kol atsikvitavosiu  doh.gif

Mano bobins ir toliau savo stiliuje  doh.gif ,atėjo pietų ir MB pavarė,kad organizme ir rankose ir krūtinėje šlapimas kaupias  blink.gif  lotuliukas.gif bijau ,kad kažkas kieto matyt smegenuose užstrigo  biggrin.gif

Oi negaliu, prajuokino lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dziuagiuos kad atsakymas geras...
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 04 06, 16:21)
a ko juokiesi?

is savo durnumo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jolantoska @ 2013 04 08, 19:17)
Oi negaliu, prajuokino  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

prajuokinai biggrin.gif
Atsakyti
Vakar tiek prajuokino mergos pasakojimas, kad net pamiršau pasidžiaugt kartu su ja . Merga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantoska @ 2013 04 09, 20:18)
Vakar tiek prajuokino mergos pasakojimas, kad net pamiršau pasidžiaugt kartu su ja . Merga  4u.gif

Tai šiandien nuotykiai tęsėsi biggrin.gif
Po pietų turėjau rajone reikalų,tad tuo pačiu suplanavom,kad ir babūnę pasiimsim su savim,nes vakar baigė galioti jos dokumentai. Papietavom,MB ir sako:
- eik,apsirenk,važiuosim. Senoji pasižiūrėjo į jį piktai ir sako:
- nu ir kur gi čia jau teip važiousem?
MB sako:
-eik,sakau,renkis nėr čia kada su tavim žaisti,juk O..(.t.y. aš pavėluosiu).
Senoji;
- tai,kur ,važiousem?
MB:- norėjai į senelių namus,nu tai vat ir vašim doh.gif
Babūnė,vos aparpalio negvo blink.gif ,kojas moterai pakirto atsistot negalėjo. MB nuvedė namo aprengti ir atėjo į mašiniuką. Tai reikėjo pamatyt mano bobins veidą lotuliukas.gif balta kaip popierius,tyli kaip žemė,toks vaizdas,kad jos ir išvis mašinioke nebūtų buvę lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kai privažiavome migracijos poskyrį reikia lipti iš mašinos ,senoji ne pro kur. Šaukia- būsiu gera ir gerai elgsiuos. Mes su vyru susižvlgėm,nesuprantam. Paskui dašuto,juk tame pačiame pastate ir policija yra doh.gif biggrin.gif ,tai MB šiaip ne taip ją iškrapštė. Paskui dar vienas bajeris, stovi prie aparato fotografuotis,darbuotoja sako,Jūs truputi patvarkykit plaukus,nes laabai jau pasišiaušę blink.gif ,ką tu,žmogau, sutvarkysi jei jie taaip iškarpyti,kad piestu stovi mega_shok.gif O kulminacija- praėjusį ketvirtadienį,mano mama anytai nupirko naują striukę,tai šiandien panaši buvo lyg su ją į tvartą eitų doh.gif rolleyes.gif
o grįžusi namo paparšė 100gr,nervukams apraminti biggrin.gif
Atsakyti
Aš mamai kasdien duodu bobelinės čierkutę, nes jai vis kojos šąla. Kartais ir aš už kompaniją išlenkiu biggrin.gif (Kad man nešaltų.)
Mano mamai birželį paso galiojimas baigiasi, tai nežinau, kaip bus... Ji juk iš kito miesto, ar priimtų ją Vilniaus migracijos tarnyba? O gal nieko baisaus, jei tą pasą darysis jam jau pasibaigus, nes vasarą būsim jos namuose, nes po gaisro tvarkyti būsim?
Atsakyti
o tai isgascio turejo babune...che...
mano snd ramiakas toks isvis.... ryte lova isidrbo,kol apsivaliau..
Papildyta:
jop galima tvarkyti kituose miestuose. as ir tvarkiau jnv. i namus turi atvaziuoti laukiu skambucio.
aisku gali ir pasibaigus galiojimui tvarkyti irgi nieko baisaus. ziuriu visoms cia baigesi.
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 04 09, 21:26)
o tai isgascio turejo babune...che...
mano snd ramiakas toks isvis.... ryte lova isidrbo,kol apsivaliau..
Papildyta:
jop galima tvarkyti kituose miestuose. as ir tvarkiau jnv. i namus turi atvaziuoti laukiu skambucio.
aisku gali ir pasibaigus galiojimui tvarkyti irgi nieko baisaus. ziuriu visoms cia baigesi.

Mano mama sekmadienį streso apturėjo . Paleido vidurius, kėlės ant kėdės, nugriuvo , viskas aišku po savim... Gavo bart nuo slaugių.

Merga jūs ją dažniau iki policijos pavėžinkit, mažu rimtai gera bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 04 09, 20:26)

Ačiū 4u.gif
Dar reikėtų luktelėti, kol plaukai dar geriau ataugs, nes priekį visą nurėžė reanimacijoje, o ir taip nuo karščio plaukai labai išbyrėjo, paplonėjo...Mama negali žiūrėti į save veidrodyje, tiek, kad juokaujam, jog kaktoje raukšlių nebeliko, nes ten storas odos sluoksnis nudegė ir dabar randai... Ir dar vis pajuokaujam , kad galėtų dabar į manekenes eiti, nes prieš gaisrą svėrė viš 70 kg, o dabar 58... Kartais ir liūdnomis temomis galima pajuokauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 04 09, 21:36)
Ačiū  4u.gif
Dar reikėtų luktelėti, kol plaukai dar geriau ataugs, nes priekį visą nurėžė reanimacijoje, o ir taip nuo karščio plaukai labai išbyrėjo, paplonėjo...Mama negali žiūrėti į save veidrodyje, tiek, kad juokaujam, jog kaktoje raukšlių nebeliko, nes ten storas odos sluoksnis nudegė ir dabar randai... Ir dar vis pajuokaujam , kad galėtų dabar į manekenes eiti, nes prieš gaisrą svėrė viš 70 kg, o dabar 58... Kartais ir liūdnomis temomis galima pajuokauti  ax.gif

Svarbu , net ir sunkiausiose situacijose juokauti smile.gif
Atsakyti