Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (8)

Norėjau paklausti , kaip reikia suderinti tvarkymąsi namie ir priežiūrą , kad namai būtų tvarkingi ?
Ir kaip reikia prisišnekinti , kad duotųsi nukarpyti nagus , nesiduoda , gniaužia rankas į kumščius ir mušasi .
Atsakyti
neturiu bedeliu su nagais... net nezinau...
Atsakyti
Dėkui už info 4u.gif
Peruko mamai nereikia, atauginėja jau tie plaukai, blakstienos jau pilnai ataugo, antakiai irgi baigia ataugti.
Vakar nagus nukarpiau, nes jau ilgus buvo užsiauginus. Sunku senam žmogui nagus nukirpti, ne tokie minkštučiai, kaip vaikų būna biggrin.gif Mamą vakar erzinau, kad pasiimsiu sodininko žirkles. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 10, 13:55)
Norėjau paklausti , kaip reikia suderinti tvarkymąsi namie ir priežiūrą , kad namai būtų tvarkingi ?
Ir kaip reikia prisišnekinti , kad duotųsi nukarpyti nagus , nesiduoda , gniaužia rankas į kumščius ir mušasi .

Labas rytas ar labas naktis 4u.gif
Nu žo,kažkas jau po pirmų pusryčių ruošias išeiti doh.gif
Tai kažkaip savaime gaunas smile.gif o pvz,pas mane ne tik namai,bet ir sodas laukai, darbelis (nes turiu keletą atsakingų vadovaujančių pareigų) ir mokslas

Tai nagai tik gėlytės,o kurdar draskymasis,braižymas ir žnaibymas kai reikia numaudyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 04 11, 05:30)
Labas rytas ar labas naktis  4u.gif
Nu žo,kažkas  jau po pirmų pusryčių ruošias išeiti  doh.gif
Tai kažkaip savaime gaunas  smile.gif  o pvz,pas mane ne tik namai,bet ir sodas laukai, darbelis (nes turiu keletą atsakingų vadovaujančių pareigų) ir mokslas

Tai nagai tik gėlytės,o kurdar draskymasis,braižymas ir žnaibymas kai reikia numaudyti  biggrin.gif

Labas rytas , gal tada reikėtų pasikviesti ką nors į pagalbą , kad rankas laikytų ( tada negalėtų braižytis ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 11 balandžio 2013 - 06:58
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 10, 13:55)

Aš bloga marti ir užsiimu psichologiniu teroru... primenu, kad pistalietą turiu lotuliukas.gif , pasakau, kad diržą imsiu, padarau piktą žvilgsnį ( vyras sako, kad juo užmušti žmogų galėčiau). Išvis aš kai pykstu tai mažai šneku... vieną žodį, bet taip piktai ir griežtai, kad sustingsta. " Sėsk", "duok" "KA???"
Net mano senoji kovinė katė ir ta nuo mano žvilgsnio bėgdavo slėptis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nors iš esmės aš maža apvali gera ir pūkuota
Atsakyti
sveikos... ojeja kokia nakstyva tu....
o gal katra kazka girdejote apie kompensacijas? pvz noreciau ciuzinuko nuo pragulu....
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2013 04 11, 08:46)
padarau piktą žvilgsnį ( vyras sako, kad juo užmušti žmogų galėčiau).
Net mano senoji kovinė katė ir ta nuo mano žvilgsnio bėgdavo slėptis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Nu *****,dabar supratau kodėl Vytukas mumis pasirinko aš didelė apvali gera ir pūkuota lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2013 04 11, 09:46)
Aš bloga marti ir užsiimu psichologiniu teroru... primenu, kad pistalietą turiu  lotuliukas.gif , pasakau, kad diržą imsiu, padarau piktą žvilgsnį ( vyras sako, kad juo užmušti žmogų galėčiau). Išvis aš kai pykstu tai mažai šneku... vieną žodį, bet taip piktai ir griežtai, kad sustingsta.  " Sėsk", "duok" "KA???"
Net mano senoji kovinė katė ir ta nuo mano žvilgsnio bėgdavo slėptis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Gėda sakyti , bet aš irgi užšaukiu . Dažniausiai valgant kai susičiaupia ir neprasižioja . Tada "baigiasi jos kelionė į jos sodybą" . Ir po pietų būna labai nelaiminga , kad buvo pamaitinta . smile.gif
Arba žiūri tv ir jei būna kokia ašaringa scena , tai personažui palaiko kompaniją - sėdi ir pradeda verkti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 11 balandžio 2013 - 09:48
Aš labai dažnai pagalvoju,o kokios mes būsim sentavėje, jei žinoma iki jos dagyvensim( šeip tai galvoju taip būsim kokios 75 ir toliau mamkėse šnekos dėsim) g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 04 11, 12:04)
Aš labai dažnai pagalvoju,o kokios mes būsim sentavėje, jei žinoma iki jos dagyvensim( šeip tai galvoju taip būsim kokios 75 ir toliau mamkėse šnekos dėsim)  g.gif  lotuliukas.gif

Ir aš pagalvoju...O dar mama vis primena, kad man laikas raukšles kremu teptis doh.gif Galiu teptis ir sviestu, ir burokėliais, ir raugintų kopūstų sunka, gi sensta tas veidas, nors tu ką. Labai jau ilgas tas senėjimas...
Nelabai supratau klausimą, kaip derinti priežiūrą ir namų tvarkymą. Be mamos, namie dar tris vaikus turiu, pastoviai nuo kilimų tenka kaulus rankioti, nes šunys du, katės dvi, tai ir tos kartais iškadų pridaro. Bet nesu aš pedantiška, nes tikrai nemanau, kad gimiau dulkes valyti ir kilimus siurbti. Įdomiau kokius burbulus žaidime pašaudyti biggrin.gif Į viską stengiuosi žiūrėti su humoru... Rūpinuosi savimi, stengiuosi gerai išsimiegoti...Jei mama naktį kosėja, numingu dieną. Neturiu kada pietus padaryti, vaikai kebabų nusiperka.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 04 11, 13:24)
Ir aš pagalvoju...O dar mama vis primena, kad man laikas raukšles kremu teptis  doh.gif  Galiu teptis ir sviestu, ir burokėliais, ir raugintų kopūstų sunka, gi sensta tas veidas, nors tu ką. Labai jau ilgas tas senėjimas...
Nelabai supratau klausimą, kaip derinti priežiūrą ir namų tvarkymą. Be mamos, namie dar tris vaikus turiu, pastoviai nuo kilimų tenka kaulus rankioti, nes šunys du, katės dvi, tai ir tos kartais iškadų pridaro. Bet nesu aš pedantiška, nes tikrai nemanau, kad gimiau dulkes valyti ir kilimus siurbti. Įdomiau kokius burbulus žaidime pašaudyti  biggrin.gif Į viską stengiuosi žiūrėti su humoru... Rūpinuosi savimi, stengiuosi gerai išsimiegoti...Jei mama naktį kosėja, numingu dieną. Neturiu kada pietus padaryti, vaikai kebabų nusiperka.

Ot čia superinis atsakymas thumbup.gif
Tik ką paskaičiavau,kad šį mėn.man anytos buto ir vaistų išlaidoms padengti išėjo tik 2123.74, tai dar nėra sąskaitos už šiukšles ir maisto doh.gif ,o jos turtai ,670lt.
Atsakyti