Įkraunama...
Įkraunama...

ABC DESIGN vežimėliai

QUOTE(Aleksandra-Gabi @ 2008 06 13, 19:25)
Labas vakaras,
mamytės kurios naudojatės vežimėliu RODEO....? Ar patinka šis vežimėlis.....? Ar stabilus....? smile.gif
Dominukui:  kodėl raudona ir smėlio spalva yra pigesnės, nors sukomplektuota uždengimas nuo lietaus; tinklelis nuo uodų; ir uždengimas kojytėms... ,o to pačio modelio kitos spalvos ir be išvardintų priedų yra beveik ant 200 litų brangiau....? g.gif
Ačiū

Man labai patinka Rodeo vezimas-stabilumo labai stabilus,manevringas,galima siek tiek pasupti pati lopsi,nebarska ir netarska, o minusas toks ,kad neauksta apsaugele nuo vejo-nors nezinau,ar ta leliuka vejas pasiektu,kai jis lopsiuke..Zadu pasieskoti apsaugu nuo lietaus ir uodu-nors siaip lietucius visokius vezimas pernesa be problemu-neperslampa,matyt kazkuo audinys pagerintas is isores..smile.gif Jei trumpai-man sis vezimas renkantis buvo pats graziausias, o vyrui labiausiai patiko jo ivairus techniniai dalykai. Kol kas nuomones nepakeiciau-jei vel rinkciaus,pirkciau toki pati.
Atsakyti
As irgi noriu Dominuko paklausti apie vezimus ax.gif Nuziurejom Rodeo, bet kazkaip vis neapsisprendziu....
mano leliukas gims rugpj pabaigoj. Tai vezimas isvis galvos skausmas doh.gif Kai pagalvoju, kad mazyliui gimus iskart ruduo... Tai kiek as cia tame lauke bepavazinesiu?
tai man gal neverta to lopsinio pirkti?
Beto gyvenu 5a be lifto doh.gif labai svarbu svoris.
Sakau gal pirkti taip vadinama sportinuka su tuo tokiu lopsiu kur su rankenom isideda? g.gif tai pilnoj gulimoj padety idejus ta lopsi gal gerai?
ar ziema bus salta leliui? g.gif
Atsakyti
Lbai domina Abc design vežimukai- kol kas iš matytų tai jie man patyr gražiausi- aišku reikia ne tik internete pamatyti, bet ir gyvai.

Vaikutis gims lapkritį koks man patinka modeliukas rodeo, astro, kuris yra geresnis? Ar Kaune Megoj yra pasižiūrėti?
Atsakyti
Mane domina kurie modeliukai turi rankinį stabdį
Atsakyti
QUOTE(Aleksandra-Gabi @ 2008 06 13, 19:25)
Labas vakaras,
mamytės kurios naudojatės vežimėliu RODEO....? Ar patinka šis vežimėlis.....? Ar stabilus....? smile.gif
Dominukui:  kodėl raudona ir smėlio spalva yra pigesnės, nors sukomplektuota uždengimas nuo lietaus; tinklelis nuo uodų; ir uždengimas kojytėms... ,o to pačio modelio kitos spalvos ir be išvardintų priedų yra beveik ant 200 litų brangiau....? g.gif
Ačiū

Labas vakaras mamytės,
Vokietijos kompanija ,,ABC design " ,firmos populiarinimo tikslais, parduoda tam tikrą kiekį vežimėlių už savikainą, bet turime pasirinkti tik vieną vežimėlio modelį ir dvi spalvas..... smile.gif
Šiais metais pasirinkome mod. Rodeo , Dėl naujoviškų sprendimų, pagerinimų....spalvas: raudoną ir smėlinę...., išprašėme papildomą komplektaciją (papildomas uždengimas kojytėms (naudojant sportinę vežimėlio dalį, uždengimas nuo lietaus, tinklelis nuo uodų....) stengiamės būti sąžiningi prekybininkai.... smile.gif , todėl šie vežimėliai yra parduodami pigiau.....Nei to pačio modelio kitos spalvos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Senbuve @ 2008 06 15, 08:39)
As irgi noriu Dominuko paklausti apie vezimus  ax.gif Nuziurejom Rodeo, bet kazkaip vis neapsisprendziu....
mano leliukas gims rugpj pabaigoj. Tai vezimas isvis galvos skausmas doh.gif Kai pagalvoju, kad mazyliui gimus iskart ruduo... Tai kiek as cia tame lauke bepavazinesiu?
tai man gal neverta to lopsinio pirkti?
Beto gyvenu 5a be lifto doh.gif labai svarbu svoris.
Sakau gal pirkti taip vadinama sportinuka su tuo tokiu lopsiu kur su rankenom isideda? g.gif tai pilnoj gulimoj padety idejus ta lopsi gal gerai?
ar ziema bus salta leliui? g.gif

Labas vakaras.
Manau tikrai turėsite galimybę pakankamai pabūti lauke.... smile.gif Vežimėlio Jums reik lengvo....Rodeo ir Astro vežimėlio rėmas sveria 9 kg, o lopšiukas apie 2 kg....einat į lauką ,iš namų, šios dalys nešasi atskirai.... lopšiukas yra su patogia rankena ir rėmą gan patogu nešti yra paminšktinta rankena (skirta nešti sulankstytą rėmą)susilanksto gan paprastai....lopšiukas ir kitos vežimėlio dalys ant rėmo tvirtinasi be jokių priedų...t.y. papildomų lankų , adaptorių.... smile.gif
Šie vežimėlių modeliai yra lengvi, bet ne patys lengviausi iš universalių..... smile.gif
yra Bugaboo modeliukas kuris sveria apie 7 kg ir BABY COMFORT kompanijos ,vienas modeliukas , sveria apie 7 kg .... smile.gif
Atsakyti
Labai ačiū Dominuk už atsakymus.

Na belieka tik apsilankyti pažiūrėti ir pirkti.

O Bugaboo ar galima kur internete apžiūrėti? Labai jau lengvučiai. smile.gif
Atsakyti
Kokia nešyklė autokėdutė tiktų ant ASTRO rėmo?
Atsakyti
QUOTE(ŠYPSENĖLĖ @ 2008 06 22, 09:36)

blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠYPSENĖLĖ @ 2008 06 22, 09:36)

Labas vakaras
Jei Jūs teiraujatės apie mod. Astro 2008 m. kolekcijos, yra gaminama ABC design FIRMOS KĖDUTĖ ,KURI TVIRTINASI ANT VEŽIMĖLIO RĖMO BE JOKIŲ PAPILDOMŲ ADAPTORIŲ..... smile.gif
Atsakyti
Na va, ir as nusipirkau ABC design 6 Tec. Buvau nusprendusi 3 Tec pirkti, bet spalva netiko... ax.gif tik radau tokiu broku... praire siek tiek yra, tai valandziuke darbo turejau... verysad.gif kadangi viskas buvo supakuota, tai parduotuveje neziurejau... kol namie stovi, atrodo puikiai, parasysiu kaip seksis vazineti rugpjuti. ax.gif

bet kazko gailiuosi, kad ne trirati pirkau... g.gif na gal ryte kitaip atrodys...
Atsakyti
QUOTE(akvadigi @ 2008 06 26, 23:29)
Na va, ir as nusipirkau ABC design 6 Tec. Buvau nusprendusi 3 Tec pirkti, bet spalva netiko...  ax.gif tik radau tokiu broku... praire siek tiek yra, tai valandziuke darbo turejau...  verysad.gif  kadangi viskas buvo supakuota, tai parduotuveje neziurejau... kol namie stovi, atrodo puikiai, parasysiu kaip seksis vazineti rugpjuti.  ax.gif

bet kazko gailiuosi, kad ne trirati pirkau...  g.gif  na gal ryte kitaip atrodys...

Labas vakaras ,
Tai ko Jūs nesikreipėte ....pakeistumėm....nesvarbu kur pirkote .turėjote gauti garantinio aptarnavimo taloną, kuriame yra nurodyta, kad šalinam visus šio vežimėlio trūkumus garantiniu ir po garantiniu laikotarpiu.....garantija suteikiama 6 mėn. bet ir praėjus šiam laikotarpiui ,jei turėsite nusiskundimų drąsiai kreipkitės. smile.gif tel. 8-5 - 2788026 (Vilnius) 8650 11151 (Bitė )
o jei vežimėlio dar nenaudojote ....ir nuspręsite ,kad labiau patinka 3 TEC skambinkite , pakeisime....liepos 7-8 gauname prekių papildymą.... smile.gif iki malonaus
Atsakyti