Turiu viena kl. Sakykite ar ant Astro rėmo galima dėti pvz Maxi cosi auto kėdutę, na r kažkokios kitos firmos, ar yra tokia galimybė?
Taigi įkalbėjau vyrą parduoti vėžimėlį.. Kol turėsime kitą vaikutį, tai tiek naujų atsiras, tai kam laikyti..
Jei kas ieško sportinuko, siūlome savo ABC-design Mouving light jumpy.
Skelbimą rasite: http://www.skelbiu.lt/4232573.html
Prašome..
Super vėžimėlis..

Prašome..

Nupirkom ir mes savo pumpureliui ABC design 3-Tec gold visas tris dalis. Kai tik pamaciau ir pastumdziau sia karieta is karto isimylejau
Girdejau kad Vokietijoje tai vienas polpuliariausiu vezimu modeliu ir gamykla nespeja ju gaminti. Labai didele paklausa turi ir modernu dizaina
. Isbandyt turetume po 2 sav
. Tikiuosi nenusivilsim.

Jurga_, fainai- jis mane iškart patraukė savo išvaizda, bet gyvai dar nečiupinėjau
Pirma galvojau, kad dvi savaites lauksite po užsakymo iš užsienio, o čia dėl

QUOTE(Jurga_ @ 2008 07 14, 10:23)
Nupirkom ir mes savo pumpureliui ABC design 3-Tec gold visas tris dalis. Kai tik pamaciau ir pastumdziau sia karieta is karto isimylejau
Girdejau kad Vokietijoje tai vienas polpuliariausiu vezimu modeliu ir gamykla nespeja ju gaminti. Labai didele paklausa turi ir modernu dizaina
. Isbandyt turetume po 2 sav
. Tikiuosi nenusivilsim.

Pirkau 4-Tec black/orange, gold lenkai nuskynė iš panosės. Bet jei ne jie, nebūčiau užsikabinus. Matavau: viduje lopšiukas ilgis 78, plotis 33. Važiavau per Klaipėdos Akropolį - neblogai valdomas. Rėmas - 15 kg. Nelengvas, bet susilanksto patogiai.
QUOTE(laauraa @ 2008 07 13, 18:30)
Prašome..
Super vėžimėlis.. 
Prašome..

O kiek laiko jūs galėjote jį naudoti? Tiksliau, iki kelių metų vaikiukas gali džiaugtis tokiu vežimaičiu?
QUOTE(Jurga_ @ 2008 07 18, 16:56)
Trys dalys tai lopšys, sportinis ir autokėdutė? Mane domina, kiek laiko lopšys ir autok. bus naudojami, o kiek laiko stovės ir lauks , kol visas komplektas bus atitarnavęs ir parduodamas.Man irgi patinka tas komplektas , bet mane stabdo tai, kad realiai ilgiausiai reiks tik sportinio varianto

[quote=geguzevasaris,2008 07 18, 16:06]
O kiek laiko jūs galėjote jį naudoti? Tiksliau, iki kelių metų vaikiukas gali džiaugtis tokiu vežimaičiu?
Mes ir dabar juo galime džiaugtis, puikiai galima naudoti, tik mūsų kleckas jau nenori sėdėti.. Išėjus į lauką ima stumdyti, o sėstis nė už ką nenori..
Mes ir dabar juo galime džiaugtis, puikiai galima naudoti, tik mūsų kleckas jau nenori sėdėti.. Išėjus į lauką ima stumdyti, o sėstis nė už ką nenori..

Mes turime senesnio modelio ABC Design vezimuka (Sinus 4). Man jis ziauriai nepatogus(o mazylei gal ir nieko)
, sunkus, vos vos i bagazine telpa, nors bagazinej daug vietos. Dabar dairomes kito vezimo, bet jau ABC nesinori

QUOTE(Beautiful Life @ 2008 07 19, 09:29)
Mes turime senesnio modelio ABC Design vezimuka (Sinus 4). Man jis ziauriai nepatogus(o mazylei gal ir nieko)
, sunkus, vos vos i bagazine telpa, nors bagazinej daug vietos. Dabar dairomes kito vezimo, bet jau ABC nesinori 

Taip Sinus yra sunkus, bet mes gerai, kad išsigijome Mouving light jumpy, tai labai patenkinti.. Super lengvas, net 6kg nesveria.. Man į lauką iš ketvirto aukšto su vaikučiu jokių problemų nebūdavo išeiti..

Čiupinėjau man patiko labiausiai 3Tec- (tik va auto kėdutė - pasirodė kažkokia mažytė, nelabai faina- gal čia toks tik įspūdis), tai tikrai lengvas, gal mažokas pirkinių krepšys. Dar man Labai faini Aero (gilesnis lopšys, lengvesnis) modeliukai 1290 nukainuotoms spalvoms dvi dalys.
Tai gerai, nes lopšiukas pvz.: Chicco tik 72 cm- tai mažytis tikrai.
kaip kur?
Nes 2 dalys be kėdudtės 1690 kainuoja Megoj, na dar internete yra.
QUOTE(cabra*urbana @ 2008 07 17, 08:32)
. Matavau: viduje lopšiukas ilgis 78, plotis 33.
Tai gerai, nes lopšiukas pvz.: Chicco tik 72 cm- tai mažytis tikrai.
QUOTE(Jurga_ @ 2008 07 18, 14:56)
kaip kur?

sveikos mamytes!o as nusiziurejus ABC Design 3 Tec vezimeli man jis labai patinka tik neisivaizduoju kaip mano mazylis jame jausis
gal kas jau isbandet toki vezimeli?jei taip pasidalinkit patirtimi.