Įkraunama...
Įkraunama...

ABC DESIGN vežimėliai

QUOTE(Svetikas @ 2009 01 19, 21:21)
Sveikos
Norėjau paklausti tų, kurios turi ABC Design vėžimėlius su nepripučiamais ratais. Ar ištikrųju jie kieti, kad su pripučiamais minkščiau? g.gif
Padėkit, reikia jūsų patarimo. Nes niekaip neapsisprendžiu, galvoju apie ABC design Rodeo, bet jo nepripučiami ratai. Draugės sako, kad bus per kieta unsure.gif
Iš anksto dekoju 4u.gif

na mano 3tecas- kieti tie ratai iš ties- darda viskas, kai link parko važiuojam, kiekvienas akmenukas jaučiasi schmoll.gif , bet va koks gėris važiuot lygiu keliu- nesijaučia tas kietumas aišku. Tai priklausomai kur važinėsi, ar daug duobių duobyčių. Šiaip gan gerai mūsiškis pravažiuoja, manevringas bet amortizacijos tai nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2009 01 19, 13:57)
Ir kaip lopsys, nesibuoja? unsure.gif Kitoj temoj perskaiciau, kad ABC design lopsiai siubuot pradeda, kad tai ju liga, brokas, tai net nezinau ka ir dalvot. Siaip jie rase apie TEC3, TEC4 modeli, o idomu kaip Rodeo ar Astro modelyje g.gif

Lopšys tikrai nesiūbuoja, jis truputį skiriasi nuo TEC3, TEC4 modeliukų. Kiek katalogiuke įžiūrėjau, tai man atrodo, kad ten ir truputį skirtingai ir tvirtinasi. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2009 01 20, 11:22)
Lopšys tikrai nesiūbuoja, jis truputį skiriasi nuo TEC3, TEC4  modeliukų. Kiek katalogiuke įžiūrėjau, tai man atrodo, kad ten ir truputį skirtingai ir  tvirtinasi.  rolleyes.gif
aciu, nuraminai 4u.gif
Tik dar del ratu idomu ar tikrai nepripuciami ratai kietesni uz pripuciamus? g.gif
Man drauge sake, kad tipo su pripuciamais ne taip vaika kratys unsure.gif Ar tai tiesa? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2009 01 20, 09:40)
na mano 3tecas- kieti tie ratai iš ties- darda viskas, kai link parko važiuojam, kiekvienas akmenukas jaučiasi schmoll.gif , bet va koks gėris važiuot lygiu keliu- nesijaučia tas kietumas aišku. Tai priklausomai kur važinėsi, ar daug duobių duobyčių. Šiaip gan gerai mūsiškis pravažiuoja, manevringas bet amortizacijos tai nelabai schmoll.gif
aisku, aciu, reiks susimastyt. Gaila, kad triraciu nera su pripuciamais ratais verysad.gif
Reiks gal tada galvot apie Coletto Austin, edentiskas modelis ABC Design Rodeo, tik siek tiek sunkesnis, bet ratai pripuciami. na aisku ir kainuoja siek tiek maziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2009 01 20, 15:09)
aciu, nuraminai 4u.gif
Tik dar del ratu idomu ar tikrai nepripuciami ratai kietesni uz pripuciamus? g.gif
Man drauge sake, kad tipo su pripuciamais ne taip vaika kratys unsure.gif Ar tai tiesa? unsure.gif

Mano nuomone vienintelis šio vežimėlio minusas, kad trūksta jam amortizacijos ax.gif , ratai tai tikrai nei plasmasiniai, nei guminiai... Tai truputį kratosi lelius kai per nelygų kelią važiuoji. Kadangi mes gyvenam 5 - tame aukšte, lifto pas mus nėra, tai rinkausi iš visų variantu lengviausia ir stabiliausią vežimuką, tai dabar galiu pasakyti, kad džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2009 01 20, 16:11)
Mano nuomone vienintelis šio vežimėlio minusas, kad trūksta jam amortizacijos  ax.gif , ratai tai tikrai nei plasmasiniai, nei guminiai... Tai truputį kratosi lelius kai per nelygų kelią važiuoji. Kadangi mes gyvenam 5 - tame aukšte, lifto pas mus nėra, tai rinkausi iš visų variantu lengviausia ir stabiliausią vežimuką, tai dabar galiu pasakyti, kad džiaugiuosi  smile.gif
aisku, aciu, reiks susimastyt. Gaila, kad triraciu nera su pripuciamais ratais verysad.gif Gal tada amortizacija butu geresne g.gif
Reiks gal tada galvot apie Coletto Austin, edentiskas modelis ABC Design Rodeo, tik siek tiek sunkesnis, bet ratai pripuciami. na aisku ir kainuoja siek tiek maziau blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2009 01 19, 22:21)
Sveikos
Norėjau paklausti tų, kurios turi ABC Design vėžimėlius su nepripučiamais ratais. Ar ištikrųju jie kieti, kad su pripučiamais minkščiau? g.gif
Padėkit, reikia jūsų patarimo. Nes niekaip neapsisprendžiu, galvoju apie ABC design Rodeo, bet jo nepripučiami ratai. Draugės sako, kad bus per kieta unsure.gif
Iš anksto dekoju 4u.gif

labukas.Mes nupirkom ABC Rodeo ir jo kietai vazioja geriau pripuciami,ziemai tai tikrai,man atrodo galima keisyi ratus,kai mes pirkom mums pasiule rinktis,tai vaziuosiu paklausiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzite: 22 sausio 2009 - 12:03
mes ji turime
ir tikrai esu patenkinta.
pirmiausia jis lengvas.lengvesnis uz kitus. aktualu toms kurioms reikia nesiotis.
stilingas. nei prirasinetas.subtilios spalvos.
patogus
ti man tie ratai galetu minkstesni but. bet pavasari manau bus ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2009 01 22, 13:00)
labukas.Mes nupirkom ABC Rodeo ir jo kietai vazioja geriau pripuciami,ziemai tai tikrai,man atrodo galima keisyi ratus,kai mes pirkom mums pasiule rinktis,tai vaziuosiu paklausiu
Lygtais kiek maciau su pripuciamais nebent keturratis g.gif
Atsakyti
QUOTE(pradingau @ 2009 01 22, 19:27)
mes ji turime
ir tikrai esu patenkinta.
pirmiausia jis lengvas.lengvesnis uz kitus.  aktualu toms kurioms reikia nesiotis.
stilingas. nei prirasinetas.subtilios spalvos.
patogus
ti man tie ratai galetu minkstesni but. bet pavasari manau bus ok smile.gif
Tu cia apie Rodeo pasakojai ar ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2009 01 22, 23:32)
Lygtais kiek maciau su pripuciamais nebent keturratis g.gif

jai nori galiu numeri duot paskambinsi pasiklausi jie prekiauja sios firmos vezimais
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2009 01 23, 16:11)
jai nori galiu numeri duot paskambinsi pasiklausi jie prekiauja sios firmos vezimais
Gal Dariunuose pirkai? bigsmile.gif
Atsakyti