Įkraunama...
Įkraunama...

ABC DESIGN vežimėliai

QUOTE(Svetikas @ 2009 01 23, 18:23)
Gal Dariunuose pirkai? bigsmile.gif

taip.jie dave vizitine
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2009 01 23, 22:00)
taip.jie dave vizitine
Tai tikriausiai apie tuos pa2ius ir kalbam biggrin.gif Nes man irgi vizitine dave bigsmile.gif
Tai tu keisi ratus i pripuciamus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2009 01 24, 02:05)
Tai tikriausiai apie tuos pa2ius ir kalbam biggrin.gif Nes man irgi vizitine dave bigsmile.gif
Tai tu keisi ratus i pripuciamus? bigsmile.gif

as skambinsiu ir paklausiu ar galima,jai taip tai keisiu
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2009 01 24, 11:55)
as skambinsiu ir paklausiu ar galima,jai taip tai keisiu
Butinai pranesk ar pavyko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2009 01 24, 13:25)
Butinai pranesk ar pavyko bigsmile.gif

ok.bet tiesiai pasakus man sitas vezimas nepatiko.graziai atrodo ir tiek.lopsis tas didelis ir sunkus,jai i parduotuve tai ir ratukus reikia imt nes netelpa i tacka,dabar pirkciau be lopsio.nes tikrai jis nepatogus
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2009 01 24, 13:39)
ok.bet tiesiai pasakus man sitas vezimas nepatiko.graziai atrodo ir tiek.lopsis tas didelis ir sunkus,jai i parduotuve tai ir ratukus reikia imt nes netelpa i tacka,dabar pirkciau be lopsio.nes tikrai jis nepatogus
Na o as gundausi sio vezimu butent del didelio lopsio ir pacio vezimo svorio, palyginus su kitais jis tikrai nedidelis, bet vis stabdo tie nepripuciami ratai g.gif
Atsakyti
man nepatogus,gal netgi kur medziaginiai patogiau ir lengviau
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2009 01 19, 15:44)
Dar norejau paklasut, kaip ratai ABC Design Rodeo ir kitu, kurie nepripuciami, ar kieti? unsure.gif

Ziurint per kur vaziuosi mirksiukas.gif miesto gatvem normaliai, jei kur duobetu keliuku ar per zole tai tikrai jauciasi .
Atsakyti
QUOTE(pegase @ 2009 01 27, 18:39)
Ziurint per kur vaziuosi  mirksiukas.gif miesto gatvem normaliai, jei kur duobetu keliuku ar per zole tai tikrai jauciasi .
Jauciu bus ir tuo ir tuo. doh.gif Tai reiks man tada ziuret su pripuciamais ratais g.gif
Gerai, kad suzinojau is jusu, o tai buciau nusideginus. Dabar gerai pagalvosiu pries pirkdama. Aciu jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2009 01 20, 11:22)
Lopšys tikrai nesiūbuoja, jis truputį skiriasi nuo TEC3, TEC4  modeliukų. Kiek katalogiuke įžiūrėjau, tai man atrodo, kad ten ir truputį skirtingai ir  tvirtinasi.  rolleyes.gif

Ne galiu teigti, kad skiriasi, ar, kad tvirtinasi skirtingai, bet musu 3 TEC-ui pardaveja nueme nuo ASTROS lopsi ir be jokiu adapteriu uzdejo. Kuom tada gali skirtis? g.gif
Beje skaiciau, kad lopsys ABC design siubuoja, bet realiai sito nepastebiu g.gif
Atsakyti
As irgi naudoju vezimeli ABC DESIGN TEC. Esu labai juo patenkinta.Vezimukas turi amotizatoriu per viduri, todel labai minkstai vaziuoja, lengvai susilanksto, stabilus. Lopsys siek tiek siubuoja, bet tai sakyciau dar labiau amortizuoja kelio nelygumus. Be to jis tvirtinasi per viduri gal todel ir yra tas siubavimas.
Sis vezimukas man labai grazus. Musu vezimas pilkas su konjako spalvos remu. ax.gif tai sulaukiu daug pagyru del vezimo. smile.gif
Tiesiog jis grazus, stiligas ir atkreipiantis i save demesi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif

Mes irgi vazinejames su ABC DESIGN ASTRO. As esu juo labai patenkinta. Pirkom tokioje sudetyje: lopsys, sportine dalis ir auto kedute (buvo ir apsauga nuo lietaus). Uz viska sumokejom 1960 lt. Na jis tikrai buvo nepigus. Bet kai pagalvojom kiek laiko teks su juo vezintis apsisprendem. Musu apsisprendima leme ir tai, kad jo gamintojas yra Vokietija, o tai jau stabilumo zenklas, nes kiek ziurejau tie visi lenkiski prastai atrodo. O ir vyras apziurinejas lenkiskus sake remas, vaziuokle prastai padaryti. Taip pat mums aktualu buvo svoris. Ieskojom lengvo vezimo, o Astro kaip tik atitiko musu poreikius. Taip pat as labai norejau su kietu lopsiu. Ir sis vezimukas labai lengvai susilanksto, visos dalys lengvai ir paprastai fiksuojamos. Ir kas be ko stilingas. Na jis man labai patiko thumbup.gif Vazinejam su juo jau nuo spalio, bet problemu dar neturejom. Na gal as tik del sedimos dalies abejoju. Man nepatinka per prieki tvirtinama rankenele vaikui laikytis. Uzdejus ja atrodo kad vaikuciui mazai vietos lieka. O jai dar ziema vaikuti apklojus tai neaisku kaip ten bus. Siaip mes buvom pasodine i sportine dali metuku vaika, tai vietos jam sociai. Gal viskas bus gerai, kai pradesim joje vazinetis. Tuo tarpu lopsys labai erdvus. Ir musu jis visai nejuda. Na cia vezimukas pasirinkti pagal kiekvieno skoni biggrin.gif

Kai nuvaziavom pirkti (vaziavom i Dominuka, Vilniuje "BIG") tai buvau ten suzaveta kito vezimuko 3 TEC su auksiniu remu. Na jis mane tiesiog paverge, toks grazus ir stilingas. Bet jis sunkesnis, todel ir nusprendem pirkti Astro. O tarp kitko norejau triracio, bet visur prisiklausiau ir skaiciau, kad jie labai nestabilus. Na nezinau kaip sitos firmos, bet cia bendrai girdejau apie visas schmoll.gif

Sekmes renkantis vezimukus biggrin.gif
Atsakyti