Sveikos mamytes
Mes irgi vazinejames su ABC DESIGN ASTRO. As esu juo labai patenkinta. Pirkom tokioje sudetyje: lopsys, sportine dalis ir auto kedute (buvo ir apsauga nuo lietaus). Uz viska sumokejom 1960 lt. Na jis tikrai buvo nepigus. Bet kai pagalvojom kiek laiko teks su juo vezintis apsisprendem. Musu apsisprendima leme ir tai, kad jo gamintojas yra Vokietija, o tai jau stabilumo zenklas, nes kiek ziurejau tie visi lenkiski prastai atrodo. O ir vyras apziurinejas lenkiskus sake remas, vaziuokle prastai padaryti. Taip pat mums aktualu buvo svoris. Ieskojom lengvo vezimo, o Astro kaip tik atitiko musu poreikius. Taip pat as labai norejau su kietu lopsiu. Ir sis vezimukas labai lengvai susilanksto, visos dalys lengvai ir paprastai fiksuojamos. Ir kas be ko stilingas. Na jis man labai patiko

Vazinejam su juo jau nuo spalio, bet problemu dar neturejom. Na gal as tik del sedimos dalies abejoju. Man nepatinka per prieki tvirtinama rankenele vaikui laikytis. Uzdejus ja atrodo kad vaikuciui mazai vietos lieka. O jai dar ziema vaikuti apklojus tai neaisku kaip ten bus. Siaip mes buvom pasodine i sportine dali metuku vaika, tai vietos jam sociai. Gal viskas bus gerai, kai pradesim joje vazinetis. Tuo tarpu lopsys labai erdvus. Ir musu jis visai nejuda. Na cia vezimukas pasirinkti pagal kiekvieno skoni
Kai nuvaziavom pirkti (vaziavom i Dominuka, Vilniuje "BIG") tai buvau ten suzaveta kito vezimuko 3 TEC su auksiniu remu. Na jis mane tiesiog paverge, toks grazus ir stilingas. Bet jis sunkesnis, todel ir nusprendem pirkti Astro. O tarp kitko norejau triracio, bet visur prisiklausiau ir skaiciau, kad jie labai nestabilus. Na nezinau kaip sitos firmos, bet cia bendrai girdejau apie visas

Sekmes renkantis vezimukus