Mamytes kurios naudoja rodeo parasykit kaip ten su tom maximos kasom
ir siaip kokios nuomones del siu vezimuku.. tiesa ar nekaito vasara vaikiuks nuo tos juodos splavos? buciau l.dekinga
QUOTE(Karolilna @ 2009 03 01, 22:31)
Mamytes kurios naudoja rodeo parasykit kaip ten su tom maximos kasom
ir siaip kokios nuomones del siu vezimuku.. tiesa ar nekaito vasara vaikiuks nuo tos juodos splavos? buciau l.dekinga

mes taip pat žiūrinėjam šį modeliuką, man tai patinka, kad nėra sunkus ir spalvos daug gražesnės nei 4tec ar 3tec, o be to dabar akcija, ir perkant gauni apsaugėlę nuo vabzdžių, ir šiltą apklotėlį kojoms sportinukui
Manau, kad mes ir apsistosime ties šiuo vežimuku
QUOTE(laibu @ 2009 02 23, 20:34)
Atsiprašau,jei ne vietoje mano pasiūlymas
Vežimėlis parduotas
Gero naudojimosi mamytei 
Papildyta:
Mamytės, gal žinot kokių neblogų abc design sportinukų ar skėtukų? Ką galėtumėte rekomenduoti?
Papildyta:
Mamytės, gal žinot kokių neblogų abc design sportinukų ar skėtukų? Ką galėtumėte rekomenduoti?
Mes turim sketuka sios firmos,ir galiu pasakyti daugiau nepirkciau...
QUOTE(monera @ 2009 03 02, 14:53)
mes taip pat žiūrinėjam šį modeliuką, man tai patinka, kad nėra sunkus ir spalvos daug gražesnės nei 4tec ar 3tec, o be to dabar akcija, ir perkant gauni apsaugėlę nuo vabzdžių, ir šiltą apklotėlį kojoms sportinukui
Manau, kad mes ir apsistosime ties šiuo vežimuku
Jei neklistų Gariūnuose parduoda tokius vežimus su visu komplektu ir nereikia jokios akcijos Manau, kad mes ir apsistosime ties šiuo vežimuku
QUOTE(Svetikas @ 2009 03 02, 20:08)
Jei neklistų Gariūnuose parduoda tokius vežimus su visu komplektu ir nereikia jokios akcijos
Ir tikrai pigiau nei parduotuvei 
o idomu kokios gariunuoe kainos ir kaip su garantiniu? kokybe ta pati?
QUOTE(Svetikas @ 2009 03 02, 19:08)
Jei neklistų Gariūnuose parduoda tokius vežimus su visu komplektu ir nereikia jokios akcijos
mes laukem menesi kol i Panevezi atves, neapsikente i Kauna nuvaziavom ir nusipirkom 6 tec.
QUOTE(Svetikas @ 2009 01 24, 19:45)
Na o as gundausi sio vezimu butent del didelio lopsio ir pacio vezimo svorio, palyginus su kitais jis tikrai nedidelis, bet vis stabdo tie nepripuciami ratai 
O kodel stabdo nepripuciami ratai?Kuom jie blogesni?Pasidalinkit:)
QUOTE(Svetikas @ 2009 03 02, 18:08)
Tai reikės į gariūnus palėkti vasarop apžiūrėti
Papildyta:
QUOTE(Mangia @ 2009 03 02, 20:25)
O kodel stabdo nepripuciami ratai?Kuom jie blogesni?Pasidalinkit:)
kiek žinau nepripučiami ratai kiečiau važiuoja nelygiu paviršiumi, bet dėl to RODEO ir yra lengvesnis nei kiti ABC nes ratai nepripučiami, jei būtų pripučiami tai svoris būtų gerokai didesnis
QUOTE(Karolilna @ 2009 03 02, 20:49)
o idomu kokios gariunuoe kainos ir kaip su garantiniu? kokybe ta pati?
Gariūnuose ABC desing Rodeo prašo 1400Lt, atiduoda už 1350Lt Ir 3, 4TEC yra Gariūnuose
QUOTE(akvadigi @ 2009 03 02, 21:23)
bent jau preis gera pusmeti, turguje tokiu vezimu nebuvo....
mes laukem menesi kol i Panevezi atves, neapsikente i Kauna nuvaziavom ir nusipirkom 6 tec.
Aš prieš mėnesį buvau ir mačiau, ir čiupinėjau. Pati buvau jo sužavėta ir sugundyta, bet... atsisakiau dėl nepripučiamų ratų mes laukem menesi kol i Panevezi atves, neapsikente i Kauna nuvaziavom ir nusipirkom 6 tec.
QUOTE(Mangia @ 2009 03 02, 21:25)
O kodel stabdo nepripuciami ratai?Kuom jie blogesni?Pasidalinkit
Kietesnis važiavimas, vaiką kratys QUOTE(monera @ 2009 03 02, 22:16)
Tai reikės į gariūnus palėkti vasarop apžiūrėti, nes aš noriu vežimuko, kad būtinai būtų visa komplektacija pilna
Papildyta:
kiek žinau nepripučiami ratai kiečiau važiuoja nelygiu paviršiumi, bet dėl to RODEO ir yra lengvesnis nei kiti ABC nes ratai nepripučiami, jei būtų pripučiami tai svoris būtų gerokai didesnis. Man man pvz tie ratai tai tokie visai nekieti pasirodė
Na ne ant tiek ir daug sunkesnis. Tik kokiais 2-3kg Papildyta:
kiek žinau nepripučiami ratai kiečiau važiuoja nelygiu paviršiumi, bet dėl to RODEO ir yra lengvesnis nei kiti ABC nes ratai nepripučiami, jei būtų pripučiami tai svoris būtų gerokai didesnis. Man man pvz tie ratai tai tokie visai nekieti pasirodė
Todėl galvoju apie Coletto Austin3. Jis lygiai toks pat kaip ABC desing Rodeo tik su pripučiamais ratais. Irgi Gariūnuose mačiau ir čiupinėjau
[quote=Svetikas,2009 03 02, 23:01]
Gariūnuose ABC desing Rodeo prašo 1400Lt, atiduoda už 1350Lt
Garantija suteikia, jei neklįstų, metams. O kokybė tokia pati kaip ir parduotuvei, juk tas pats vežimas
savaitgalį Dominuko parduotuvėje Rodeo akcija 1299lt, bet neaišku kiek čia laiko truks
savaitgalį Dominuko parduotuvėje Rodeo akcija 1299lt, bet neaišku kiek čia laiko truks
[quote=monera,2009 03 03, 12:40]
Garantija suteikia, jei neklįstų, metams. O kokybė tokia pati kaip ir parduotuvei, juk tas pats vežimas
[/quote]
bet cia tik dviem spalvom: juodai su raudonu ir bronzinei
[/quote]
bet cia tik dviem spalvom: juodai su raudonu ir bronzinei
QUOTE(Karolilna @ 2009 03 03, 13:15)
Tai kad ir taip šie vežimai neitin turtingi spalvų gama Vat Coletto vežimų spalvų gama labai net nebloga, yra iš ko pasirinkt