Įkraunama...
Įkraunama...

Raspberry Ketone Extract

QUOTE(BaTika @ 2012 11 02, 20:29)
Sveiki,
Aš savaitę naudoju šį preparatą. Iš tiesų tai sveriu 67kg. nenukrito nei vienas gramas..tik jaučiuosi lengviau. parašysiu po dviejų savaičių. Norą turiu atsikratyti  5kg:)
parašysiu čia, nes ir aš kaip Jūs ieškojau pirmiau info čia..o susigundžiau tik dėl to, kad reklamuoja plačiau ne tik Lietuvos interneto platybėse.

Aš taip pat susidomėjau šituo preparatu , bet kaina labai didelė.EBAY jis kainuoja nuo 5 JAV dolerių.Be to labai jau įdomiai pas juos - komentarų įdėti neleidžia , nei jokio adreso , nei el.pašto. Taigi tos garantijos atsiimti pinigus, jei nepadės , manau nulinės.
Bandau dar informacijos užsienio tinklapiuose ieškoti.
Tik baigiau naudoti vieną , kuris Lietuvoje neregistruotas ,todėl ir forume temą uždarė.Nenukrito nei vienas kg. Dabar bandysiu pinigus atgauti , bet ten bent.el.paštu su atstovais Lietuvoje susisiekti galima.Pati firma tai Lenkijoje.
Apskritai tai reikia mažiau valgyti , bet kad vis neišeina - labai saldumynus mėgstu.O kai mažai valgau - labai šaltis purto.Tai vis stebuklingų piliulių ieškau.
Atsakyti
Ne tu viena .As taip pat turiu tu problmu su saldumynais vis negaliu jiems atsispirti:( ir ieskau stebuklingu piliuliu 4u.gif gal dar kokias naudojai kurios padejo numesti svorio
Atsakyti
QUOTE(midoline @ 2012 11 02, 21:32)
Ne tu viena .As taip pat turiu tu problmu su saldumynais vis negaliu jiems atsispirti:( ir ieskau stebuklingu piliuliu 4u.gif gal dar kokias naudojai kurios padejo numesti svorio

Vaistinėse parduodamus išbandžiau beveik visus.Nepadėjo niekas.Jei dienos kcal normą sumažinu iki 1200 , nevalgau saldumynų, tada krenta.
Bet vis ( dažniausiai prieš mėnesines ) kaip šuva nuo lenciūgo nutrūkstu.
Kita problema , kad gaminti mėgstu , naujus receptus išbandyti.Kai prikepi šeimai pyragų , iš virtuvės su morka rankoje ne visada sprukti pavyksta.Kaip neparagausi?
Kad bent šeima saldumynų nemėgtų - būtų lengviau.Vyras ir sūnus saldumynus kemša - ir nieko - liesi kaip kopėčios.Net pavydas ima.
Dabar nusipirkau tą prancūzišką kopūstų sriubą.Bet prie jos labai jau griežta dieta pridėta.Bandysiu.
Atsakyti
labukas, mano sios dienos paieskos buvo prasidejusios nuo liekninamuju kapsuliu " Lida" , is komentaru taip ir likau nesupratusi, bet tik keliom draugem uzsiminiau, isvadino kvaile ir liepe net nemeginti uzsisakyti, paieskos tesesi toliau, kol netycia radau raspberry ketone reklama, tai susiviliojau, emiau ir uzsisakiau, tai kita savaite but turetu, mirksiukas.gif bet esme ta, kad tik po uzsisakymo, sugalvojau pasidometi, pasiskaityneti atsiliepimus, nieko gero neradau, tik kad ir atsisakyti nera galimybes
g.gif , ir aplamai firma neaiski... jau manau geriau po 50 atsilenkimu ir bent nuo 18 val, stengtis nevalgyt, (vaisius zinoma galima) ir pacios pamatysim stebuklus su savo kunu smile.gif ax.gif
Atsakyti
Aš kuo toliau tuo labiau irgi žvilgčioju į visokias piliules. Bet vis sustoju blush2.gif Tos visos Lidos tai "užas" kiek prisiskaičiau. Mano galva nereikėtų jau taip "žudytis" doh.gif Gal geriau pavartoti paprasto lecitino prieš valgį. Dabar interneto platybėse išlenda reklama "Rasberry Ketone" "Daktaras Ozas pristato naują dietą". Ar tai tik nebus reklaminis triukas prisidengiant garsiojo daktaro vardu? Kokia preparato sudėtis? Ir manęs nelabai įtikina, kad per 4savaites numeti 14 kg. Taigi čia strijomis išraižytas liksi nuo tokio greito svorio metimo unsure.gif Ir į tas foto ale moterų naudojusių preparatus...nu kaži kaži...tipo numečiau 23kg. be jokių pastangų...Paspaudus "ant reklamos" ir ale bandant užsisakyti produktą man užkliuvo akys už sakinio, cituoju: "Suprantu, kad niekuo nerizikuoju per 60 dienų po pirkimo ir kad galiu prašyti pinigų grąžinimo. Produktas bus atsiųstas neutralioje pakuotėje ir jos turinys nebus žinomas"
Nu čia dabar kaip suprast? blink.gif Tipo gausiu velniai žino kokias tabletkas? Pasitikėjimo nebekelia.
Mano galva, tie žmonės pasitelkę gerą marketingą susikrauna nemenkus turtus....Na, gal ir duoda rezultatų....Tik kiek jis nekenksmingas, saugus, čia jau neišbandžius nežinosi. Jei kas iš mamų čia pradės rašyt kad atsikratė papildomo svorio - tai ir aš galiu susigundyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 03 lapkričio 2012 - 21:30
QUOTE(Ramunelek @ 2012 11 02, 11:32)
Sveiki ,gal kas bandete ir galite pakomentuoti?Gal kam tikrai padejo ar ir vel reklaminis triukas?

aišku, jog tai yra reklaminis triukas... puslapyje vien teigiami komentarai, jeigu neleidžia komentuoti, žada atsiusti tabletes neutralioje pakuotėje, jokių konkrečių kontaktų, adresų (kaip tada jas gražinti, jei nepasiteisins?) ir panašiai, ir panašiai... ir svarbiausia - jei kas nors būtų išradęs tokią piliulę, kurią išgeri - valgai ką nori, kada nori ir kiek nori, ir nereikia nei sporto, nieko... jokių pastangų... o svoris krenta tokiu greičiu (kas yra nesveika), tai ar būtų tiek storų žmonių pasaulyje? ar jie nepasinaudotų tokia proga būti gražūs ir liekni? nu pagalvokit pačios, prieš pradedant ne tik kad savo sveikatą gadinti, bet dar ir piniginę paploninant (bene piniginė tik ir plonėja nuo viso šito "produkto" biggrin.gif )
jau nekalbant apie jų "legalumą" ir notifikavimus ir t.t.
Atsakyti
Ai, ir dar geras triukas be tu tik teigiamu komentaru: "akcija baigiasi siandien" lotuliukas.gif ir taip kiekviena diena atsidarius puslapi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2012 11 03, 22:26)
"Suprantu, kad niekuo nerizikuoju per 60 dienų po pirkimo ir kad galiu prašyti pinigų grąžinimo. Produktas bus atsiųstas neutralioje pakuotėje ir jos turinys nebus žinomas"
Nu čia dabar kaip suprast?  blink.gif Tipo gausiu velniai žino kokias tabletkas? Pasitikėjimo nebekelia.




Čia aš įsivaizduoju ta prasme, kad atsiimant pašte nebus aišku kas viduje, kaip kartais būna su sekso prekėmis, jie irgi tokį prierašą deda, kad žmonės paskui nesigėdintų paštininkų ar kurjerių, kurie prekes pristato.
Atsakyti
Na kaip matau nieko gero ,teks soliuoti i sporto kluba ,o taip nesinori.... smile.gif
Atsakyti
Gerai ,kad yra supermamos, greit į protą atveda ir atšoka visos fantazijos blush2.gif ,aš jau irgi pašokus buvau pirkti, bet pirmiau pasiskaitinėjau ir gerai padariau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriux @ 2012 11 06, 21:22)
Gerai ,kad yra supermamos, greit į protą atveda ir atšoka visos fantazijos  blush2.gif  ,aš  jau irgi pašokus buvau pirkti, bet pirmiau pasiskaitinėjau ir gerai padariau  4u.gif

Paieškojau atsiliepimų , tai JAV tinklapiuose radau daug pranešimų , kad platinamas ne originalas , nes yra labai didelis poreikis. Tai kad pas mus tikrą aviečių ketoną platintų - netikiu. O kaip atrinkti , kuris yra tikras dar neturėjau laiko išsiaiškinti.
JAV tinklapiuose diskutuojama apie aviečių ketono dietą. Kad DR.OZZ reklamuotų nesamones , nemanau. Tik iš kur tą tikrą ketoną gauti ir kokia dieta prie jo? Manau kad tai komplekte naudojant - padėtų. Tik to laiko vis mažai , o ir anglų kalbos žinios nėra jau tokios geros , kad tą informaciją greit surinkčiau. Gal kuri prisidėsit?
Atsakyti
Sveikos !!!
Užsisakiau ir aš , ir paskui prisedau ieškoti info doh.gif !!
Bet pažiurejau , kad yra ir adresas ir telefono numeris ( užsisakinejau UK ) ! g.gif , tai kaip ir legalu tada gaunasi g.gif !
Nu turečiau rytoj gauti bus matyt blush2.gif !!
Susigundžiau vien del Dr. Ozz rekomendacijos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **sea**: 07 lapkričio 2012 - 22:21