Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui. Realios.

QUOTE(Digse @ 2012 11 15, 11:10)
Nebuvo...  unsure.gif  Pietūs kavinėse tai darbe, jei nebūnu nieko nusinešusi (ką irgi reikėtų pirkti ir gaminti), tai pavalgai kavinėje už 6-7 Lt. Skanumynai tai jooo doh.gif Ir pritariu dėl noro pasilepinti  blush2.gif Bet ir figūrai ne į naudą... blush2.gif Ir sveikatai... Ir piniginei kaip žinia biggrin.gif

Aš irgi manau, kad jūsų net labai normalios išlaidos, ypač kai maisto kainos taip auga doh.gif mes taip dviese, o per mėnesį išleidžiam 500-600 Lt, ir dar gaunam kažkiek daržovių, kiaušinių (šia savaitę jaučiu pirmą pakuotę per šiuos metus pirkom), turim ir savo visokių gėrybių. Tik pas mus saldumynai nedidelę dalį išlaidų sudaro, na gal šį mėnesį daugiau, pirkom pyragą į balių ir šokolado kažkaip norėjosi ax.gif bet užtat mėsa, pienas ir jų gaminiai sudaro po maždaug 25-35 proc. visų išlaidų, nes aš negaliu atsispirt visokiem sūriam (pieno, kefyro ir varškės man gali nebūt), o maniškis mėsinis, todėl nustojom stebėtis, kur tiek išleidžiam smile.gif

QUOTE(Pumasha @ 2012 11 15, 12:33)
siai dienai lapkricio islaidos dviem suaugusiems ir bambliui = 152lt + 40lt kavinej

Nedaug visai, mūsu dviejų dvigubos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Digse @ 2012 11 16, 14:03)
Tai mes dviese irgi išleidžiam daugiau (maždaug dvigubai, nei surašytos sumos), nes čia mano vienos išlaidos 4u.gif Jei taupyti nėra poreikio tai ir neverta, juolab valgyti pigiausią maistą, nes dar gali ir pakenkti sveikatai unsure.gif

Vadinasi ir aš ne taip supratau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2012 11 16, 13:03)
Tai mes dviese irgi išleidžiam daugiau (maždaug dvigubai, nei surašytos sumos), nes čia mano vienos išlaidos 4u.gif Jei taupyti nėra poreikio tai ir neverta, juolab valgyti pigiausią maistą, nes dar gali ir pakenkti sveikatai unsure.gif

Poreikio gal ir nėra, bet kaip Amarcord sako visai smagu sutaupyti, ypač pilvo sąskaita ax.gif Kad išlaidos Jūsų vienos aš supratau, vis tiek ir padvigubinus mums gaunasi daugiau, nes kaip minėjau su mėsiniu drakonu gyvenu biggrin.gif Kažkiek stengiuosi paįvairinti racioną, gaminu mažiau mėsingus patiekalus, bet tokiu atveju tenka stebėti nuolatinius keliavimus link šaldytuvo ir kumpio pjaustymus biggrin.gif
Akcijas seku ir kartais jomis pasinaudoju, bet paprastai mano mėgstamiems dalykams didelių akcijų nebūna, o ir šiaip aš esu nestabili valgytoja, nes niekad nežinau, ko norėsiu kitą dieną ax.gif Nors pietus su labai retomis išimtimis visuomet ruošiu iš vakaro ir nešuosi į darbą.
Atsakyti
Mūsų pusės mėnesio išlaidos - 457 Lt, čia trims suaugusiems, be jokių produktų iš kaimų ar pan.
Stengiuosi laikytis 36 lt į dieną vidurkio, tai čia dar ir mažiau gaunasi, bet laukia dukros gimtadienis, bus išlaidų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2012 11 16, 14:23)
šiaip aš esu nestabili valgytoja, nes niekad nežinau, ko norėsiu kitą dieną ax.gif

man irgi ši problema pati didžiausia blush2.gif
todėl kažkoks meniu planavimas net neįmanomas
Atsakyti
nuo lapkricio 1d dviese namuose pravalgem:
MAISTAS 338.24 (100%)
Pieno produktai 41.91 (12.39%)
Duona/miltai/makaronai 24.4 (7.21%)
Daržovės 60.48 (17.88%)
Vaisiai 31.44 (9.30%)
Paukštiena 11.73 (3.47%)
Mėsa 30.49 (9.01%)
Žuvis 0 (0.00%)
Konservuoti 22.24 (6.58%)
Pagardai 29.22 (8.64%)
Saldumynai 12.39 (3.66%)
Gėrimai 64.44 (19.05%)
Alkoholis 0 (0.00%)
Kita 9.5 (2.81%)

cia maistas tik namie, si menesi dar neregistravau pavalgymu mieste (ten apvaloka sumele gavosi doh.gif). deduosi sau pliusa uz kantrybe rinkti ir suvesti i kompa kiekviena cekiuka biggrin.gif noreciau sumazinti gerimu skilti (ten praktiskai vien coca cola, tik vat kaip vyra priverst jos atsisakyt??), pradeti normaliai planuoti meniu ir apsispirkti savaitei rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 11 17, 19:30)
ten praktiskai vien coca cola, tik vat kaip vyra priverst jos atsisakyt??

Įmesti dantuką ir po savaitės parodyti, kas iš jo liko lotuliukas.gif Tik kur tą dantuką gauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 11 17, 19:40)
Įmesti dantuką ir po savaitės parodyti, kas iš jo liko  lotuliukas.gif Tik kur tą dantuką gauti  g.gif

tiktu gal ir liesos virtos mesos gabaliukas is bedos tokiam eksperimentui ax.gif
Atsakyti
baikit, nepades cia tokie vaikiski bajeriai biggrin.gif tas pats kas rukanciam juodus plaucius parodyt- 99 is 100 rukys toliau..
Atsakyti
Prie colos priprantama,priklausomybe issivysto...kaip ir prie kavos-cia mano variantas,geriu daug ir stipria,jei ryte tik prabudus nepasidarysiu stiprios kavos-migrena garantuota visai dienai... doh.gif
Atsakyti
mums Cola, Sprite irgi skanumynas blush2.gif bet geriam gal po buteliuka i 3 menesius ar pusmeti ax.gif
Atsakyti
As vis ilendu pasidalinti ligoniniu maisto repertuaru smile.gif
Tai va, Santariskiu onkologiniam(ne as guliu, nesigasdinkit) valgyti duoda irgi neblogai. Kaip paaiskejo, valgyti veza is Greitosios pagalbos ligonines. g.gif Idomu pasidare, o Greitosios pagalbos ligonine turi savo valgykla? Ar gi ju neaptarnauja firmos?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 11 19, 09:30)
As vis ilendu pasidalinti ligoniniu maisto repertuaru smile.gif
Tai va, Santariskiu onkologiniam(ne as guliu, nesigasdinkit) valgyti duoda irgi neblogai. Kaip paaiskejo, valgyti veza is Greitosios pagalbos ligonines. g.gif Idomu pasidare, o Greitosios pagalbos ligonine turi savo valgykla? Ar gi ju neaptarnauja firmos?

Tai gal tos firmos virtuves ten?Nes,pvz.,vaiku ligonine aptarnauja ta pati firma,bet virtuve pacioj ligoninej-perpirko ja sau...kartu su darbuotojais... ax.gif
Atsakyti