QUOTE(bytte @ 2012 11 28, 08:54)
Bulves augint gal ir ne labai apsimoka, geriau susirast ūkininką ir rudenį iš jo pirkt, ypač jai yra kur laikyt iki pavasario.
Na mes mėgstam tik vienos rūšies bulves, niekur nesu mačius tokių pirkti, todėl labai džiaugiuosi jų gaudama nemokamai

Šiaip aš esu visom keturiom už savo žemės gabalą ir savas daržoves, turėčiau galimybę, tikrai auginčiau, nes man krapštytis darže patinka

Taip tiesiog įdomiai man skamba kitų žmonių komentarai, kad pačių užsiauginimas kone nemokamas

Tuos pačiu pomidorus esu auginus į anytos šiltnamį.. Perkant net ne pačias brangiausias sėklas labai daug išeina žemėms, reikalauja daug terlionės ir reikia tos pačios vietos, kur daigus šiltai laikyti. O jeigu ligos užpuola, žemės prasta

Pati darbe matau, kiek žmonės perkasi visko savo daržui..
Papildyta:
QUOTE(Pireja @ 2012 11 28, 10:18)
Nesusiaurinu, o kalbu is savo patirties. Pati darze uzaugusi, tevukai po ji ir toliau kapstosi. Ir darzas ne 6a, o kelis kartus didesnis. Niekada negirdejau, kad jis reikalautu kazkokiu dideliu investiciju. 6-iuose aruose is viso neisivaizduoju, ka ir kam ten samdyti, toki darza susikasti lopeta gali, jo ir arti nereikia.
Pati dabar perku darzoves, tai biudzete oi kaip jauciasi.
Na aš tada paskutinė ištižėlė

Tokį plotą kokybiškai sukasti rankomis man būtų neįmanoma misija, nors pati ne viena vagą esu nuravėjusi ir darbo tikrai nebijau

Žodžiu kiekvienas iš savo pusės žiūri ir vertina