Patarkit kur sunaudoti beveik kilograma svogunu laisku?Jau trecia diena jie pas mane stovi,bijau,kad tuoj reikes mesti lauk.
QUOTE(gurmans @ 2013 05 07, 10:08)
Patarkit kur sunaudoti beveik kilograma svogunu laisku?Jau trecia diena jie pas mane stovi,bijau,kad tuoj reikes mesti lauk. 
Aš kepčiau su spirgučiais ir kiaušiniais
QUOTE(Diezela @ 2013 05 07, 10:23)
Jeeetau kaip skanu,visai buvau pamirsus ,tik as be spirguciu megstu.
Aciu labai ,kad priminete,super!!!
QUOTE(gurmans @ 2013 05 07, 10:32)
Jeeetau kaip skanu,visai buvau pamirsus ,tik as be spirguciu megstu.
Aciu labai ,kad priminete,super!!!

Aciu labai ,kad priminete,super!!!
QUOTE(gurmans @ 2013 05 07, 11:08)
Patarkit kur sunaudoti beveik kilograma svogunu laisku?Jau trecia diena jie pas mane stovi,bijau,kad tuoj reikes mesti lauk. 
As kasdien saltibarscius daryciau
QUOTE(Diezela @ 2013 05 07, 10:37)
QUOTE(gurmans @ 2013 05 07, 11:51)
JĖGA
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 05 07, 10:46)
Dekui,kazkiek pasiliksiu,ryt saltibarsciams
QUOTE(gurmans @ 2013 05 07, 11:08)
Patarkit kur sunaudoti beveik kilograma svogunu laisku?Jau trecia diena jie pas mane stovi,bijau,kad tuoj reikes mesti lauk. 
Patroškinkit keptuvėje su spirgučiais. Net seilė nutįso...
QUOTE(gurmans @ 2013 05 07, 11:08)
Patarkit kur sunaudoti beveik kilograma svogunu laisku?Jau trecia diena jie pas mane stovi,bijau,kad tuoj reikes mesti lauk. 
dar galima
1) kepti blynelius su svogūnų laiškais - paprasta miltinių blynų tešla, tik į ją pridėti susmulkintų svogūno laiškų
2) sukapoti, įdėt druskelės, išmaišyti su grietine ir valgyt prie mėsiškų patiekalų. Jei norit ne taip aštriai, tai galima dar agurkėlių, ridikėlių ir pan. įsipjaustyt.
QUOTE(gurmans @ 2013 05 07, 11:51)
būtų įdomu tokią puokštę pamatyt
QUOTE(KRUČKĖ @ 2013 05 07, 17:26)
Patroškinkit keptuvėje su spirgučiais. Net seilė nutįso...
Dekui,bet jau iskepiau su kiausiniais,tik be spirguciu.





