Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik.. II

QUOTE(mickute7 @ 2013 08 26, 09:26)
tai kad visur tie pievagrybiai tinka -  mamakronai su  pievagrybiais, misrainiu galima prisigalvot, siaip orkaiteje su kokia mesyte  pakepti
Kazkaip su tokiu produktu nekyla problemu  ax.gif

Man taipogi grybukai tinka beveik visur ir visada,bet siai dienai ,jei tureciau grybuku pertekliu virciau tirstoka grybu sriubyte. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2013 08 24, 20:20)
nesugalvoju, ka cia skanaus pasigaminti is pievagrybiu g.gif patarkite  ax.gif

Jei didesni, įdarytus galima padaryti.
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2013 08 26, 10:26)
tai kad visur tie pievagrybiai tinka -  mamakronai su  pievagrybiais, misrainiu galima prisigalvot, siaip orkaiteje su kokia mesyte  pakepti
Kazkaip su tokiu produktu nekyla problemu  ax.gif

nu vat iseko fantazija jau biggrin.gif isviriau sriubyte, puse dar liko. Aciu uz idejas mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas pasiulys kokiu ideju is papriku? Ne idarytas ar troskinius kokius.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 09 07, 12:37)
Gal kas pasiulys kokiu ideju is papriku? Ne idarytas ar troskinius kokius..  rolleyes.gif

O marinuoti pavyzdžiui su medumi nenorite? Visą žiemą skaniai valgytumėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AkvileZ: 07 rugsėjo 2013 - 21:17
QUOTE(gaily @ 2013 09 07, 13:37)
Gal kas pasiulys kokiu ideju is papriku? Ne idarytas ar troskinius kokius..  rolleyes.gif

Mintis tik, kad žiemai galima kokio lečo ar šiaip mišrainės užsikonservuoti, gi dabar pats metas
Atsakyti
Ne ne, man ne ziemai reikia, o dabar valgyt smile.gif
Atsakyti
Na, man paprikos daug kur tinka. Į įvairias mišraines, sriubas. Paskutinę viriau trintą moliūgo sriubą su paprika. Visi apsilaižė rolleyes.gif
Atsakyti
merginos gavau is kaimo saltai lydytu tauku maiseli, ka man su jais daryti g.gif
tauku jau senokai nevalgome, na kartais spirgucius su taukais padarome sriuboms pagardinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 09 18, 17:26)
merginos gavau is kaimo saltai lydytu tauku maiseli, ka man su jais daryti g.gif
tauku jau senokai nevalgome, na kartais spirgucius su taukais padarome sriuboms pagardinti g.gif

As irgi turiu stiklainiuka, kada kai netiketai aliejus baigiasi, kepu kazka ant ju ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 09 18, 18:26)

Pasakysiu jums kaip paslapti: plauciu ligos bijo tauku mirksiukas.gif Savo tevukui, serganciam plauciu veziu, stengiames viska kepti ne ant aliejaus, o ant tauku. Kai sunus sirgo tuberkulioze, irgi gydemes paprastais kiauliu taukais. Irgi kepdavom blynus ant ju, kotletus, karbonadus arba po sauksta dedavom i sriuba.
Kai prasideda gripu sezonas, vel savo seimoje stengiames pereiti prie tauku, jei tik turime drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turiu 250 g maskarpones.. Ku galeciau padaryt is jos? Zadejau sunaudot tiramisu, bet teko atsisakyt tos minties, o daugiau panaudoji,o variantu nesugalvoju doh.gif
Atsakyti