Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik.. II

Turiu,nedideli likuti,kiaulienos farso,jau su priskoniais.Mazdaug apie 400gr.Kur panauduoti?
Kotletus,sriubos su kukuliais bei miltinius blynus su mesos idarus,nesiulyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 10 10, 12:03)
Turiu,nedideli likuti,kiaulienos farso,jau su priskoniais.Mazdaug apie 400gr.Kur panauduoti?
Kotletus,sriubos su kukuliais bei miltinius blynus su mesos idarus,nesiulyti  biggrin.gif


http://aguonele.blog...u-bulvemis.html
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 10 10, 12:07)

Piemenėlių pyragas, lazanija.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 10 10, 13:03)
Turiu,nedideli likuti,kiaulienos farso,jau su priskoniais.Mazdaug apie 400gr.Kur panauduoti?
Kotletus,sriubos su kukuliais bei miltinius blynus su mesos idarus,nesiulyti  biggrin.gif

1. Makaronai, uzkepti su farsu
2. Raganos kepsnys(orkaitej tarkuotos bulves per burokine tarka, sluoksnis farso, vel sluoksnis bulviu, morku, svogunu, ant virsaus tarkuotas suris)
3. Paprasta uzkepele
4. Cili sriuba
5. Koldunai
6. Kibinai
7. Kedainiu blynai(tarkuotu bulviu blynai, viduj zalia mesa)
8. Kugelis su mesos idaru
9. Greitieji cepelinai
10. Pica
11. Kimstos bulves
ir t.t. ir t.t. biggrin.gif
Kai pamatau ta tema "Turiu tik..." man norisi pabaigti ...kirvi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 10 spalio 2013 - 12:58
Turiu visa litra pieno, galiojimas eina i pabaiga, kazka reikia daryt, ka pasiulysit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(incultino @ 2013 10 10, 14:40)
Turiu visa litra pieno, galiojimas eina i pabaiga, kazka reikia daryt, ka pasiulysit? ax.gif

Varske: litra peino uzvirti ir ideti puse saukstelio ct. rugsties, maisyti, maisyti, kol sutrauks i varskes gabaliukus ir perkosti per sieteli ar marle.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 10, 14:41)
Varske: litra peino uzvirti ir ideti puse saukstelio ct. rugsties, maisyti, maisyti, kol sutrauks i varskes gabaliukus ir perkosti per sieteli ar marle.

O, aciu!o kiek ta varske po to gali stovet? Nes planuoju ryt islekt, ir grizt tik sestadieni vakare, tai geriausiu atveju suvalgyciau sekmadieni g.gif
Atsakyti
QUOTE(incultino @ 2013 10 10, 14:45)
O, aciu!o kiek ta varske po to gali stovet? Nes planuoju ryt islekt, ir grizt tik sestadieni vakare, tai geriausiu atveju suvalgyciau sekmadieni g.gif

Tai jus tada nesiskubinkit to pieno virinti mirksiukas.gif Kad parasytas galiojimas tai dar nieko nereiskia, saltu periodu drasiai pienas stovi ir po galiojimo geras. drinks_cheers.gif
Ir jei ryt pries islekdama pasidarysit varske, tai sekmadieni ja drasiai galesite valgyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
gaily,aciu.Paprasta,greit ir skanu,turetu gautis.Beto silciau nuo orkaites virtuvej bus biggrin.gif
Sena pazistama,su kirviu prajuokinot biggrin.gif
patiekalus(dauguma) pagal jusu recepta darau tik "prie progos" smile.gif Koldunai,kibinai ir t.t daug laiko atima. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 10 10, 14:14)
gaily,aciu.Paprasta,greit ir skanu,turetu gautis.Beto silciau nuo orkaites virtuvej bus  biggrin.gif


Bent jau mums tikrai patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 10, 14:41)
Varske: litra peino uzvirti ir ideti puse saukstelio ct. rugsties, maisyti, maisyti, kol sutrauks i varskes gabaliukus ir perkosti per sieteli ar marle.

o jūs žinote, koks kiekis varškės išeis iš 1 l pieno? Aš nesiterliočiau, nes iš tokio kiekio nieko vistiek nepagaminsi
Papildyta:
QUOTE(incultino @ 2013 10 10, 14:40)
Turiu visa litra pieno, galiojimas eina i pabaiga, kazka reikia daryt, ka pasiulysit? ax.gif

įvertinkit tą pieną, jei dar nėra pragižęs, virkit kokią košę, vakarienei ryžių košė visai skanu. Dar tinka ir blynų prisikepti, kurių užteks dideliai šeimai ar kaimynus pavaišinti
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 10 10, 15:14)
gaily,aciu.Paprasta,greit ir skanu,turetu gautis.Beto silciau nuo orkaites virtuvej bus  biggrin.gif
Sena pazistama,su kirviu prajuokinot  biggrin.gif
patiekalus(dauguma) pagal jusu recepta darau tik "prie progos" smile.gif Koldunai,kibinai ir t.t daug laiko atima. smile.gif


labai greita ir paprasta. nusiperki stiklainiuka spaghetti bolognese padazo (ar kazko panasaus su pomidorais). aprudini atsilusi farsa, sumaisai su tuo padaziuku tuo metu (uzkaitini), kol verdi spagecius ir viskas. smile.gif makaraskai ant lekstes, farsas su padazu ant vidurio. laiko minimum. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 10 spalio 2013 - 14:57