Kotletus,sriubos su kukuliais bei miltinius blynus su mesos idarus,nesiulyti
Turiu,nedideli likuti,kiaulienos farso,jau su priskoniais.Mazdaug apie 400gr.Kur panauduoti?
Kotletus,sriubos su kukuliais bei miltinius blynus su mesos idarus,nesiulyti
Kotletus,sriubos su kukuliais bei miltinius blynus su mesos idarus,nesiulyti
QUOTE(Nanita @ 2013 10 10, 12:03)
Turiu,nedideli likuti,kiaulienos farso,jau su priskoniais.Mazdaug apie 400gr.Kur panauduoti?
Kotletus,sriubos su kukuliais bei miltinius blynus su mesos idarus,nesiulyti
Kotletus,sriubos su kukuliais bei miltinius blynus su mesos idarus,nesiulyti
http://aguonele.blog...u-bulvemis.html
QUOTE(gaily @ 2013 10 10, 12:07)
Piemenėlių pyragas, lazanija.
QUOTE(Nanita @ 2013 10 10, 13:03)
Turiu,nedideli likuti,kiaulienos farso,jau su priskoniais.Mazdaug apie 400gr.Kur panauduoti?
Kotletus,sriubos su kukuliais bei miltinius blynus su mesos idarus,nesiulyti
Kotletus,sriubos su kukuliais bei miltinius blynus su mesos idarus,nesiulyti
1. Makaronai, uzkepti su farsu
2. Raganos kepsnys(orkaitej tarkuotos bulves per burokine tarka, sluoksnis farso, vel sluoksnis bulviu, morku, svogunu, ant virsaus tarkuotas suris)
3. Paprasta uzkepele
4. Cili sriuba
5. Koldunai
6. Kibinai
7. Kedainiu blynai(tarkuotu bulviu blynai, viduj zalia mesa)
8. Kugelis su mesos idaru
9. Greitieji cepelinai
10. Pica
11. Kimstos bulves
ir t.t. ir t.t.
Kai pamatau ta tema "Turiu tik..." man norisi pabaigti ...kirvi
QUOTE(incultino @ 2013 10 10, 14:40)
Turiu visa litra pieno, galiojimas eina i pabaiga, kazka reikia daryt, ka pasiulysit? 
Varske: litra peino uzvirti ir ideti puse saukstelio ct. rugsties, maisyti, maisyti, kol sutrauks i varskes gabaliukus ir perkosti per sieteli ar marle.
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 10, 14:41)
Varske: litra peino uzvirti ir ideti puse saukstelio ct. rugsties, maisyti, maisyti, kol sutrauks i varskes gabaliukus ir perkosti per sieteli ar marle.
O, aciu!o kiek ta varske po to gali stovet? Nes planuoju ryt islekt, ir grizt tik sestadieni vakare, tai geriausiu atveju suvalgyciau sekmadieni
QUOTE(incultino @ 2013 10 10, 14:45)
O, aciu!o kiek ta varske po to gali stovet? Nes planuoju ryt islekt, ir grizt tik sestadieni vakare, tai geriausiu atveju suvalgyciau sekmadieni 
Tai jus tada nesiskubinkit to pieno virinti
Ir jei ryt pries islekdama pasidarysit varske, tai sekmadieni ja drasiai galesite valgyti
gaily,aciu.Paprasta,greit ir skanu,turetu gautis.Beto silciau nuo orkaites virtuvej bus
Sena pazistama,su kirviu prajuokinot
patiekalus(dauguma) pagal jusu recepta darau tik "prie progos"
Koldunai,kibinai ir t.t daug laiko atima.
Sena pazistama,su kirviu prajuokinot
patiekalus(dauguma) pagal jusu recepta darau tik "prie progos"
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 10, 14:41)
Varske: litra peino uzvirti ir ideti puse saukstelio ct. rugsties, maisyti, maisyti, kol sutrauks i varskes gabaliukus ir perkosti per sieteli ar marle.
o jūs žinote, koks kiekis varškės išeis iš 1 l pieno? Aš nesiterliočiau, nes iš tokio kiekio nieko vistiek nepagaminsi
Papildyta:
QUOTE(incultino @ 2013 10 10, 14:40)
Turiu visa litra pieno, galiojimas eina i pabaiga, kazka reikia daryt, ka pasiulysit? 
įvertinkit tą pieną, jei dar nėra pragižęs, virkit kokią košę, vakarienei ryžių košė visai skanu. Dar tinka ir blynų prisikepti, kurių užteks dideliai šeimai ar kaimynus pavaišinti
QUOTE(Nanita @ 2013 10 10, 15:14)
gaily,aciu.Paprasta,greit ir skanu,turetu gautis.Beto silciau nuo orkaites virtuvej bus
Sena pazistama,su kirviu prajuokinot
patiekalus(dauguma) pagal jusu recepta darau tik "prie progos"
Koldunai,kibinai ir t.t daug laiko atima. 
Sena pazistama,su kirviu prajuokinot
patiekalus(dauguma) pagal jusu recepta darau tik "prie progos"
labai greita ir paprasta. nusiperki stiklainiuka spaghetti bolognese padazo (ar kazko panasaus su pomidorais). aprudini atsilusi farsa, sumaisai su tuo padaziuku tuo metu (uzkaitini), kol verdi spagecius ir viskas.





