Atėjau ir pasidžiaugti, ir padejuoti... Taigi neleidžiate man padoriai senti pa-ma-žu... Dar cielas 12 dienų pasidžiaugti gyvenimu iki 30, o jau gaunu sveikinimus ir priminimus, kad gimtadienis čia pat Juokauju, žinoma!
Bet kaip nustebinote mane! Tokį pluoštą šiandien iš pašto dėžutės ištraukiau! Kai kurie gal ir vakar turėjo ateiti, bet kad vakar taip pustė pas mus, kad pašto mašinukas net nevažiavo turbūt...
Taigi labai labai ačiū Arbatėlei, tik aš, Pliukšt, Svajonė mūsų ir Amadinka Oi, kokių smagių linkėjimų perskaičiau! Taip gera
Kai vyrui parodžiau ežiuko atviruką, tai iš pradžių klausia:"ką daro" Paskui "aaaaa- bučiuojasi" Mano mintys buvo garbanotesnės
Kai paaiškinau- sakė geras palinkėjimas
Jugeta, labai gražūs atvirukai Man jau irgi keletas atkeliavo, aš tą pačią dieną kai gaunu pažymiu sąraše ir įkeliu į fotki, taip kad jei kuriai neramu ar atkeliavo pas mane žiūrėkit ten. Rodysiuos čia kai ateis mano eilė
Mergaičiukės, aš irgi gaunu, sužymėsiu, o rodysiuos, kai jau tikrai ateis gimtadienis Papildyta:
QUOTE(jugeta @ 2013 01 18, 19:11)
Rasmai (skaitydama linkėjimą pamaniau, kad čia pakartotinis? )
Man antrąkart paklysta atvirukas Aš tik visai nesenai pamačiau, kad esu skolinga atviruką Nimbamedei (pernai metais negavo ) Reiks kompensaciją planuot