Įkraunama...
Įkraunama...

PC popamokinė veikla-Gimtadieniai

liniote, mano atvirukas dar neatkeliavo? unsure.gif kažkaip pradedu įtarinėti, kad vieną pašto dėžutę nereguliariai paštininkai tikrina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2013 01 22, 17:35)
liniote, mano atvirukas dar neatkeliavo?  unsure.gif kažkaip pradedu įtarinėti, kad vieną pašto dėžutę nereguliariai paštininkai tikrina  blink.gif

Jei tame docse nepažymėjau, vadinasi dar keliauja smile.gif
Atsakyti
Rasmuže, aš kelias dienas pratęsiu Tavo gd...
Atsakyti
Chebra katinų iš tolimos šalelės atbildėjo.. biggrin.gif nuo Gile363
user posted image

kol nuskanavau... doh.gif kažkodėl skaneris suprato kaip keturis atskirus atvirukus, taigi ir išdalino... lotuliukas.gif kelis variantus skanavau vis skirtinguose kampuose, kol pavyko visą komplektą kartu nutraukt lotuliukas.gif
Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Žinokit pasimečiau...
Žiūrinėju Ežiuko profilį, ir neapleidžia jausmas, kad jį jau skaičiau.
Vienintelis variantas, kad rinkau gimtadieniui, bet keik perkratau atmintį, nesiunčiau g.gif
Užrašysiu gimtadieniui, bet jei ateis 2 - atsiprašau lotuliukas.gif
Atsakyti
gavau du prašymus prisijungti iš visiškų naujokių čia ir PC, apie kurias nežinau nieko.
po visų tų istorijų apie pradingimus, nesiimu pati spręsti, ar priimam ar nepriimam.
pasireikškit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 26, 00:33)
gavau du prašymus prisijungti iš visiškų naujokių čia ir PC, apie kurias nežinau nieko.
po visų tų istorijų apie pradingimus, nesiimu pati spręsti, ar priimam ar nepriimam.
pasireikškit  smile.gif

Aš manau kad jau sukomplektuotas 2013 metų gimtadienių sąrašas ir jau nebekeičiame. Naujokės tegul padalyvauja metus SM forume, ir 2014 metais mielai prašom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skirmule @ 2013 01 26, 00:18)
Aš manau kad jau sukomplektuotas 2013 metų gimtadienių sąrašas ir jau nebekeičiame. Naujokės tegul padalyvauja metus SM forume, ir 2014 metais mielai prašom mirksiukas.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turbūt taip. smile.gif
Atsakyti
Pritariu Skirmulei.
Juolab, kad jei tai visai naujokai, kurių niekas nežino... Na, žiūriu iš savo varpinės- gana ilgai galvojau ir dvejojau, ar jungtis, nes nesinori savom siųst bet ko. Priimant naujus negali žinot, ar negausi "tarybinių" kvietkų. Be to, ar nedings vos gavęs savo gimtadieninius atvirukus ax.gif

Vienžo, visapusiškai pritariu, kad tegu bendrauja, draugauja, o kitąmet prisijungs ax.gif
Atsakyti
Na o aš pratęsiu savo gimtadienį ir pasirodysiu ko dar nerodžiau:
Armija balerinų nuo:

Ežiuko wub.gif
user posted image

Tiupio wub.gif
user posted image

Kibirkštėlės wub.gif
user posted image

Daivam favoritinė mergaitė wub.gif
user posted image

Blogiukė, pagaliau sulaukiau Chat Noir wub.gif
user posted image

Gilė363, batai wub.gif
user posted image

Dieter, gražuolis varlius wub.gif
user posted image

Dar kartą visoms labai labai ačiū 4u.gif Jūs tikrai nepakartojamos!!
Atsakyti
mačiau jau rasmai pavyko nusigauti iki pašto dėžutės thumbup.gif
aš atviruke turbūt nepalinkėjau sveikatos, tad linkiu dabar daug daug daug daug! 000552.gif
Atsakyti