liniote, mano atvirukas dar neatkeliavo?
kažkaip pradedu įtarinėti, kad vieną pašto dėžutę nereguliariai paštininkai tikrina
QUOTE(Tiupis @ 2013 01 22, 17:35)
liniote, mano atvirukas dar neatkeliavo?
kažkaip pradedu įtarinėti, kad vieną pašto dėžutę nereguliariai paštininkai tikrina 
Jei tame docse nepažymėjau, vadinasi dar keliauja
Rasmuže, aš kelias dienas pratęsiu Tavo gd...
Chebra katinų iš tolimos šalelės atbildėjo..
nuo Gile363

kol nuskanavau...
kažkodėl skaneris suprato kaip keturis atskirus atvirukus, taigi ir išdalino...
kelis variantus skanavau vis skirtinguose kampuose, kol pavyko visą komplektą kartu nutraukt
Ačiū

kol nuskanavau...
Ačiū
Žinokit pasimečiau...
Žiūrinėju Ežiuko profilį, ir neapleidžia jausmas, kad jį jau skaičiau.
Vienintelis variantas, kad rinkau gimtadieniui, bet keik perkratau atmintį, nesiunčiau
Užrašysiu gimtadieniui, bet jei ateis 2 - atsiprašau
Žiūrinėju Ežiuko profilį, ir neapleidžia jausmas, kad jį jau skaičiau.
Vienintelis variantas, kad rinkau gimtadieniui, bet keik perkratau atmintį, nesiunčiau
Užrašysiu gimtadieniui, bet jei ateis 2 - atsiprašau
gavau du prašymus prisijungti iš visiškų naujokių čia ir PC, apie kurias nežinau nieko.
po visų tų istorijų apie pradingimus, nesiimu pati spręsti, ar priimam ar nepriimam.
pasireikškit
po visų tų istorijų apie pradingimus, nesiimu pati spręsti, ar priimam ar nepriimam.
pasireikškit
QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 26, 00:33)
gavau du prašymus prisijungti iš visiškų naujokių čia ir PC, apie kurias nežinau nieko.
pasireikškit
pasireikškit
Aš manau kad jau sukomplektuotas 2013 metų gimtadienių sąrašas ir jau nebekeičiame. Naujokės tegul padalyvauja metus SM forume, ir 2014 metais mielai prašom
QUOTE(skirmule @ 2013 01 26, 00:18)
Aš manau kad jau sukomplektuotas 2013 metų gimtadienių sąrašas ir jau nebekeičiame. Naujokės tegul padalyvauja metus SM forume, ir 2014 metais mielai prašom 
pritariu
Turbūt taip.
Pritariu Skirmulei.
Juolab, kad jei tai visai naujokai, kurių niekas nežino... Na, žiūriu iš savo varpinės- gana ilgai galvojau ir dvejojau, ar jungtis, nes nesinori savom siųst bet ko. Priimant naujus negali žinot, ar negausi "tarybinių" kvietkų. Be to, ar nedings vos gavęs savo gimtadieninius atvirukus
Vienžo, visapusiškai pritariu, kad tegu bendrauja, draugauja, o kitąmet prisijungs
Juolab, kad jei tai visai naujokai, kurių niekas nežino... Na, žiūriu iš savo varpinės- gana ilgai galvojau ir dvejojau, ar jungtis, nes nesinori savom siųst bet ko. Priimant naujus negali žinot, ar negausi "tarybinių" kvietkų. Be to, ar nedings vos gavęs savo gimtadieninius atvirukus
Vienžo, visapusiškai pritariu, kad tegu bendrauja, draugauja, o kitąmet prisijungs
mačiau jau rasmai pavyko nusigauti iki pašto dėžutės
aš atviruke turbūt nepalinkėjau sveikatos, tad linkiu dabar daug daug daug daug!
aš atviruke turbūt nepalinkėjau sveikatos, tad linkiu dabar daug daug daug daug!