as pirmaji vaika krisktijom 7 menesiu, o va dukryte ir panasiai, nes norisi pirma vasara pakrisktyti ir viskas.
nes, nesmagu, kai kriktijamas vaikas po visa baznycia laksto.
Abu vaikus pakrikštijau kai buvo mėnesio laiko. Krikštynas dariau paprastas. Vyriausiąjį sūnų klebonas pas save namie krikštijo, nes buvo lapkričio pabaiga ir jis kategoriškai neįsileido į bažnyčią nes tikrai buvo šalta. Ir dabar prisimenu kai po krikšto senelis žila galva klebonas paėmė mano sūnų ant rankų ir atsisėdęs šypsojosi: jis poniškesnis už mane: aš ir šaltį turiu einu į šaltą ir drėgną bažnyčią, o jis va šiltai turi būti: mamos turtas tu esi, vaike. Kad tik geras augtų...
Visam gyvenimui šitus žodžius atsiminsiu 
Nežino senasis klebonas, kad jo kažkada laikytas šitaip berniukas, jau patarnauja Mišiose, prie to paties Altoriaus. O gal ir žino, kas ten žino, kas mūsų laukia Anapus

Nežino senasis klebonas, kad jo kažkada laikytas šitaip berniukas, jau patarnauja Mišiose, prie to paties Altoriaus. O gal ir žino, kas ten žino, kas mūsų laukia Anapus

Krikstysim 5 menesiu

Mes dukryte krikstijom 3 menesiu, o va dabar krikstysim suneli, tai jam 7 menesiukai bus
pirmaji krikstijom 1m.,o antrajam jau 3 m.,krikstysim kita menesi,nes taip susikloste aplinkybes,kad dar nekrikstytas

Mes krikstysime rugpjuty.
Mergytei 3metukai,o vyrukui 1m 7menesiu.
As norejau kad mano vaikai savomis kojytemis zengtu y baznycia

As norejau kad mano vaikai savomis kojytemis zengtu y baznycia

[quote=poete,2010 06 30, 14:20]
nieko tokio kad tiesa akis bado, bet jei galvojant naudojatės logika - suprantate kad stipriai hiperbolizuojate.
[/quote]
Tai kad jus pati cia labai stipriai perdedat.
atrodo jog mes savo vaikams blogo norim, suzlugdyt ju asmenybes ir pan. as pati buvau ligoninej 3menesiu pakrikstyta. kriksto tevai eiliniai zmones paimti, kuriu gyvenime daugiau ir nemaciau ir jie tikriausiai net neprisimena kad turi kriksto dukra. o gal galvoja kad seniai gyvos nera. Tai ka, jus man norit pasakyt, kad su manim buvo pasielgta kaip su daiktu? ir as turiu db nagus nusigrauzt, kad tevai nelauke kol man 7metai sueis?
zinokit ne viska siam gyvenime reikia duoti vaikams spresti.. jei jau cia tokius drastiskus palyginimus apie lyties keitima dalinat, tai as jusu paklausiu: ar nupirktumet savo 7m vaikui doze, jei jis jusu paprasytu? Nea? Bet taigi pagal savo poziuri tai turetumet nupirkt!
[/quote]
Super atsakymas.
as savo maze krtikstysiu be vienos dienos keturiu menesiu, man graziausia kai mazucius angeliukus krikstyja.
nieko tokio kad tiesa akis bado, bet jei galvojant naudojatės logika - suprantate kad stipriai hiperbolizuojate.
[/quote]
Tai kad jus pati cia labai stipriai perdedat.

[/quote]
Super atsakymas.

mano nuomone tai nuo 6men iki 1metu,tam tarpe.tai buna pats tas,nei didelis nei mazas

O mes vyresniji krikstijom virs metuku 1 metu triju menesiu, nes norejom kad tai butu svente ir jam
Ir jaunesniji panasiai tokio amziaus krikstysim

Mes kai krikstijom tai krikstasuniui net 2 menesiu nebuvo, is pradziu maniau, kad dar anksti, bet kazkaip visai gerai viskas buvo kai dabar pagalvoju. mazylis visa laika ramiai gulejo, ne garso neisleido, kriksto teveliui i akis ziurejo, kunigas net nustebo, kad toks ramus tiek laiko isbuvo. o isivaizduoju butu jau virs metu ir bandytu issprusti, paciupt kazka ir pan