Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštijamo vaiko amžius

QUOTE(saulyteee @ 2009 11 17, 02:51)
Nesenai mano draugė krikštijo savo sesers vaikutį. Tai ji buvo viena krikštamotė bigsmile.gif  Ji netekėjusi. sakė kunigas pats pasiūlęs tokią išeitį  g.gif

Taip, tikrai pakanka vieno. Oi, kad čia ta žinutė jau seniai parašyta buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 18 lapkričio 2009 - 11:24
o mes krikstijome kai dukrelems buvo 3 menesiukai ax.gif labai dziaugiuosi, kad jau jos pakrikstytos ax.gif
Atsakyti
Nors dar nedaug laiko praleido pupcė su šeima, bet su vyru vis pasvarstom, pagalvojam. Galvojam krykįtinti kai bus 8~9 mėnesių. Pats tas. Metukų tai jau judroka bus, bet arti metukų gal taip neišsigąs? g.gif . Dar tik planuojam, bet mano mintys jau sukasi apie krikštynas rolleyes.gif .
Atsakyti
Mes saviski krikstinome, kai buvo 3 men. ir del to esu labai patenkinta. Kuo anksciau pakrikstini tuo maziau vargo, maziau problemu su apranga, lengviau susitvarkyti su vaiku. Man asmeniskai buvo lengva ir baliuka pasiruosti, nes vaikas buvo ramus. Ir prie stalo pasedejau, su sveciais pabendravau. Va dabar tai jau butu daug sunkiau, nes vaikas labai pasiutes, vienoje vietoje jo neislaikysi, tai neisivaizduoju kaip butu baznycioje blink.gif O graziai pasipuosti namus, paserviruoti vaisiu stala tai butu misija neimanoma doh.gif
Atsakyti
dukryte krikstyjome 11menesiu,o antra leliu planuojame 1-2menesiu krikstyti g.gif
Atsakyti
o nescia mama gali krikstyt savo vaika,nes jau 5 metai bus,norim iki penkiu pakrikstyt,visokiausiu nesamoniu buvo tai vis atidejom,bet jau nusistaciau kad sia vasara butinai
Atsakyti
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 03 17, 15:34)
o nescia mama gali krikstyt savo vaika,nes jau 5 metai bus,norim iki penkiu pakrikstyt,visokiausiu nesamoniu buvo tai vis atidejom,bet jau nusistaciau kad sia vasara butinai

Man rodos savo tikrai gali, bet va buti krikstamote tai gal nelabai.... Bet kiek zmoniu tiek nuomone, o ir laikai keiciasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Popierinė @ 2009 11 23, 00:23)
Nors dar nedaug laiko praleido pupcė su šeima, bet su vyru vis pasvarstom, pagalvojam. Galvojam krykįtinti kai bus 8~9 mėnesių. Pats tas. Metukų tai jau judroka bus, bet arti metukų gal taip neišsigąs?  g.gif . Dar tik planuojam, bet mano mintys jau sukasi apie krikštynas  rolleyes.gif .

Mes dukrytę kaip tik krikštijom 8 mėnesių. Labai patenkinta likau jau pati sėdėjo ir studijoj mielai fotografavosi ir su svečiais visais jau "pakalbėjo". thumbup.gif Berniuką metų su virš krikštijom, o jei - laksto nepagausi, suprato visą reikalą ir klykė kiek galėjo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2010 03 17, 17:01)
Man rodos savo tikrai gali, bet va buti krikstamote tai gal nelabai.... Bet kiek zmoniu tiek nuomone, o ir laikai keiciasi  ax.gif

aciu,tai tuom ir uzsiimsiu sia vasarele. 4u.gif
Atsakyti
Mes krikštijom 10mėnesių.Vaikas jau pats vaikščiojo, viskuo domėjosi. O iki kada krikštyt ir nuo kada jau nusprendžia visi savarankiškai.Aš visai leliuko nekrikštyčiau, per daug vargo, manau. Ypač, jei dar kokį balių tektų organizuot. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 14, 23:43)
dukryte krikstyjome 11menesiu,o antra leliu planuojame 1-2menesiu krikstyti g.gif

O kodėl taip anksti nusprendėte?
Atsakyti
abu savo vaiku krikstijau maziukus, pirmaji 3 menesiu o antra 4 menesiu ir esu labai patenkinta, nes su lakstanciu vaiku labai sunku, be to yra vaiku kurie neprisileidzia svettimu nes bijo ir kriksto tevai net paimti negali doh.gif doh.gif

siaip pagal krikscioniska religija reikia krikstyti kuo mazesni vaikiuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 03 19, 15:45)
abu savo  vaiku krikstijau maziukus, pirmaji 3 menesiu o antra 4 menesiu ir esu labai patenkinta, nes su lakstanciu vaiku labai sunku, be to yra vaiku kurie neprisileidzia svettimu nes bijo ir kriksto tevai net paimti negali  doh.gif  doh.gif

siaip pagal krikscioniska religija reikia krikstyti kuo mazesni vaikiuka  ax.gif

Aš dar abu pakrikštijau mažesnius, jiems tada buvo tik po mėnesiuką. Kadangi tokių krikštynų nedariau, tik pati ceremonija ir vakarienė, tai man buvo pats tas. ir visai nesigailiu schmoll.gif Svarbiausia buvo pakrikštyti vaikus thumbup.gif
Atsakyti