Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai, viskas apie juos

Baisu, kai taip nesvariai monstrai bando pasidaryti pelna be konkurencijos doh.gif
man dar patiko straipsnyje, kad ir rinkti seklas nori uzdrausti, tai taip iseina, kad negalima duoti ir vaisiu JOKIU, nes kas garantuotas, kad zmogus nesusirinks seklu lotuliukas.gif
SIAUBAS ir kuo toliau tuo baisiau yra su ES doh.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

jau noras vis atsiranda pertvarkyt seklas ir pasiziuret ko turiu ax.gif

tas straipsnis siekiantis suzlugdyt paprasta zmogeli ir manau seklos hibridemis einam prie to,kad ne hibridiniu kazka nebebus. Hibridines su ivairiomis savo geresnemis savybemis isstums paprastasias ir kiekvienas bus priverstas jas pirkt,nes pats neissiimsi arba paprasciausiai augalas ju nebrandins
QUOTE(xxkamane @ 2012 11 19, 11:24)
Sveikos "nusikalteles" ph34r.gif
Idomu o kameroj leis auginti bent viena pomika? lotuliukas.gif  jei ne tai as ten neeisiu lotuliukas.gif

O jei rimtai, slykstu skaityti ka monstrai seklintojai nori padaryti, ypac kai uz tas seklas vos aciu zmogui bapasakai. ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip prijuokiau skaniai...pas mus seklintojais vadinami tie kur karves apseklina, t.y zmogus mokantis,turintis issilavinima tai daryt
Atsakyti
Atsiprasau izeidziau tikrai garbinga profesija, o mano mineti deja yra tikri urodai.
Girdejau, jog JAV nori net megejiskai uzdrausti auginti darzoves doh.gif
Atsakyti
g.gif Žinai , jei ir toliau taip visama kame Lt reikalai klostysis , sėdėsim ant pliko smėlio kalno nuogom šiknom ir maldausim iš ES pašalpos... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2012 11 19, 11:37)
Ketvirtadienį dar nežinodama šios situacijos skambinau į www.vatzum.lt dėl sėklų. Tas žmogus per daug iš manęs tuo metu gavo klausimų, nei galėjo atsakyti. Palikom penktadieniui..bet aš grįžau per vėlai, tad šiandien paskambinau. Ir sakyčiau nuramino. Jis nieko panašaus neteigė ką mes kelios dienos aptarinėjam. Sakė, mano atveju tai nėra legalu, nes ūkis neatestuotas. Veislės į katalogą neįtrauktos (Skaičiau kiek absurdiškai mažai veislių tame kataloge paskelbta).Reziumė tokia: galiu keistis, pardavinėti, bet į tinklapį skelbti negaliu, į laikraščius, žurnalus taip pat.. Taip, kad mielosios, keiskitės tarp savęs ir nesukit dar kol kas galvos.
Aš ryt po pietų vėl eisiu pas juos. Gal dar kažką sužinosiu ko nežinojus.
Taip, kad kas norit sąrašų kitų daržovių-rašykit į el paštą-atsiųsiu. Jau į tinklapį sėklų tikriausiai nedėsiu..Kadangi esu per menka žuvelė-nesugebėsiu pagal jų reikalavimus padaryt to legaliai..šiandien aiškinomės. Tiesiog yra kelios firmos, kurios neprileidžia smulkiųjų. Vien, kad mano veislių jų sąrašuose nėra ir neaišku ar kada bus. Sakė, kad tie katalogų sudarytojai nesuinteresuoti plėsti juos. Pastovios firmos, pastovios sėklos..o čia mes norim naujoves, jiems per daug darbo.

va va as ir nenoriu jokiu tu europos sajungu,nors ir be jos likti yra blogai. man pikciausia kad stojant i sajunga buvo tikslas istoti betkokia kaina. niekas nebuvo isigilines, arba placioms masems nebuvo paskleista si info. o dabar patyliukais viska monopolizuos. kas uzdraus prekiauti ivairiom rusim???? bet zinoma kad uzdraus.tai tik laiko klausimas. norisi kur kokiam miske apsigyvent be civilizacijos. bet kas is to - ir i miska ateis monopolistai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimimita: 19 lapkričio 2012 - 14:55
QUOTE(diuni @ 2012 11 19, 12:14)
... ir maldausim iš ES pašalpos... lotuliukas.gif

netrukus baigsis tos pašalpos, liks tik įsipareigojimai..
Atsakyti
jo...po tokiu straipsniuku valgyt nebesinori g.gif gera dieta iseina,o jei rimtai,tai norisi kraustytis i kaima ir viska augintis paciai,tada tikrai bus aisku ka i burna dedam.tik nejaugi tie milijardai svarbesni uz zminijos ateiti? doh.gif
Atsakyti
taigis tie, kas milijardus gauna, savo ateitim pasirūpina, o jau kitų išlikimas - pačių skęstančiųjų reikalas smile.gif
Vienžo, sėklom reik apsirūpint, faktas kaip blynas smile.gif
Atsakyti
bet dar palaukim ir ateis toks laikas, kai gausim baudas uz kontrobandiniu pomidoru auginima doh.gif lotuliukas.gif
o siaip del maisto, tai gimus didziajai buvau priversta ziureti ka dedam i burna.nes alergija visam maistui ir beveik visiem ikvepiamiem alergenam doh.gif bet uztat ismokau gaminti valgyt biggrin.gif nors realiai yra nemazai produktu,kuriuos priversti naudoti, o ju be chemijos nera unsure.gif ir dar, nuo to laiko kai pradejom sveikai maitintis, mano vyrui pasidare viskas neskanu,be skonio... jis jau tapes E621 auka verysad.gif
Atsakyti
O, kokios temos vystomos tongue.gif
Noriu iki nauju uzsisakyti seklu is www.seemnemaailm.ee/ . Ten matyt jau svieziomis seklomis pakvipo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 20 lapkričio 2012 - 16:29
Šiandien vėl buvau vatzum tarnyboje. Su jų žinia gavau teisę savo tinklapyje skelbti sąrašus sėklų. Taip, kad esu jų žinioje ir valioje..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 11 19, 22:59)
taigis tie, kas milijardus gauna, savo ateitim pasirūpina, o jau kitų išlikimas - pačių skęstančiųjų reikalas  smile.gif

Taigi,kad tiems skęstantiems,anie valtyse ir neleis išplaukti schmoll.gif Ne tik kad gelbėjimosi ratą atims,bet ir irklu per pakaušį užvažiuos,kad toliau murdytųsi...
Na,kad pradės moteriškes,sėklom besikeičiančias vaikytis ir bauduot,tai nelabai tikiu. Ir dėl tų hibridinių sėklų buvo nebuvo,juk ir dabar dauguma juos perkam.O va tas GMO,kuriam pamažu tiesiamas kelias,baisiai neramina g.gif Nu nenoriu vyšnių skonio pomidorų su kokiu modifikuotu žuvies genu ar kitokiais pričindalais doh.gif ...

QUOTE(Regila @ 2012 11 20, 18:39)
Šiandien vėl buvau vatzum tarnyboje. Su jų žinia gavau teisę savo tinklapyje skelbti sąrašus sėklų. Taip, kad esu jų žinioje ir valioje..

O kokia jų valia,jei ne paslaptis?Geranoriški jie ar kokio atkato su sąlygom reikalauja? g.gif
Atsakyti