Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai, viskas apie juos

sakykite mergaites gal kuri zalioj stotelej pirkote pomidoru purskalu ekologisku? Gavau dovanu ceki i sita parduotuve, o seklu nereikia ax.gif galvoju gal ten bus kazko gero. Ziedams formuotis, nuo maro bet tik ekologisko. blush2.gif

Tany tu man pernai rasei apie purskaliuka padedanti formuotis vaisiams, ar galetum priminti jo pavadinima ir kur pirkai? blush2.gif

zinot merginos mane vel apima panika, aran pavyks doh.gif ar nebus siemet snipstas, o tai nuskylo pernai aklai vistai grudas. aciu Jums uz patarimus ir diskusijas. vel pradedam pazingsniui blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 04 sausio 2013 - 09:02
QUOTE(saintlina @ 2013 01 04, 09:43)
aš irgi dar pamenu  biggrin.gif  biggrin.gif

kokie žmonių skoniai skirtingi  smile.gif
Corazonų nebeturiu. Bet užtat turiu išgirtųjų Mazarinių... gal Corazonų ir nepirksiu?...  unsure.gif

geras.. maniau kad čia tik aš galėjau matyt tokias geras senienas.. lotuliukas.gif

Jei Corazon nesėsi, neturėsi su kuo palygint skonio kuris skanesnis.. - "kokie žmonių skoniai skirtingi"..bla-bla-blaaa.. biggrin.gif

P.S. pagalvojau, kad nepirk.. apsieisi. Ir mazariniai labai mėsingi, -ingi, -iausi ir t.t. krč nesigailėsi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 04 sausio 2013 - 09:31
ax.gif man corazon irgi nebuvo ypatingo skonio...nors , kad blogo jie skonio , tikrai nepasakusiu ax.gif bet buvo daug skanesnių...bet labai geri jie padažams- mėsingi, produktyvūs...aš vėl porą sodinsiu. Man tik kas juose nepatiko- labai gili ilga šerdis balta nuo vaiskočio...bet , gal tokiems dideliems pomidorams tai norma... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 04 sausio 2013 - 09:21
QUOTE(Ex @ 2013 01 04, 09:16)
geras.. maniau kad čia tik aš galėjau matyt tokias geras senienas.. lotuliukas.gif

P.S. pagalvojau, kad nepirk.. apsieisi. Ir mazariniai labai mėsingi, -ingi, -iausi ir t.t. krč nesigailėsi smile.gif

mano atmintis dar ir Vaičičiaku siekia, ne tik Stiopą biggrin.gif

Na, gal ir nepirksiu, jei po akim nepasipainios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 01 03, 19:14)

as jau geriau panesiosiu ir balandi daigus jei oras  bus per saltas sodinimui, bet noriu ankstyvesnio derliaus  ax.gif

Velniai nematė to ankstyvo derliaus:irnesakyk:.Nešiot pirmyn atgal virš šimto daigų,taigi,reikia drūto ir durno.Užtenka,jau pernai tampiausi,kaip durnius su pūsle doh.gif ...Savaitė ten ar ten,svarbu,kad tik tų pomidorų būtų...

QUOTE(saintlina @ 2013 01 04, 10:36)
mano atmintis dar ir Vaičičiaku siekia, ne tik Stiopą  biggrin.gif

Kultinis multikas,tas vaičičiaku-kalnų daina,vadinasi...

EX, o kažin asmeninis horoskopo ženklas įtakos neturi sėjai?Nu,jei aš mergelė,pagal horoskopą,žemės ženklas,tai gal man daugiau tų gerų dienų kovą priklausytų,nei kokiem skorpionams ar žuvim,a?Kadangi be gegužės šiltnamin nekišiu,tai gal kokia kovo vidurį diena pablatum atsirastų g.gif ?
Atsakyti
o aš kadangi svarstyklės, tai man bile kada sėti pomidorai visad turi derėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 04, 10:17)
o aš kadangi svarstyklės, tai man bile kada sėti pomidorai visad turi derėt  biggrin.gif

lotuliukas.gif lygiai tas pat, kai esu žuvys, o vyras - vėžas, tai turi dvigubai derėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 04, 11:17)
o aš kadangi svarstyklės, tai man bile kada sėti pomidorai visad turi derėt  biggrin.gif

Tai kad ir negirdėjau skundžiantis... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 04 sausio 2013 - 10:21
QUOTE(adija5 @ 2013 01 04, 10:13)
Kultinis multikas,tas vaičičiaku-kalnų daina,vadinasi... 

'lekiu per kalnus, girdžiu, mergiotė dainuoja' - nerealus lotuliukas.gif

Corazon, nors ir labai patiko, bet taip pat neauginsiu. Šiemet daugiau slyviniai karaliaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 04 sausio 2013 - 10:22
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 04, 10:19)
lotuliukas.gif lygiai tas pat, kai esu žuvys, o vyras - vėžas, tai turi dvigubai derėt  biggrin.gif

oi, tai pas jus ne dvigubai, o trigubai dera. Turbūt dar ir mergiotės ženklas prisideda biggrin.gif Ir eik po to žmogus netikėk horoskopais.. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 04, 10:20)
'lekiu per kalnus, girdžiu, mergiotė dainuoja' - nerealus  lotuliukas.gif

ugum drinks_cheers.gif Bet jei didžiumą senųjų multikų esu atknisus, tai šito kiek beieškojau - neradau niekur.
Atsakyti
Apie sita kalbate? ax.gif
kalnu daina

as tai apie pova ir miunchauzena perziurejau, kai Saintlina primine, nerealus, mano Gol sherius primine lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 01 04, 10:29)
Apie sita kalbate? ax.gif
kalnu daina

eik tu sau, youtubas visagalis bigsmile.gif
Bet tu, kamane, sąžinės neturi doh.gif Dabar į darbą negaliu eit, kol neperžiūrėjau doh.gif
Atsakyti