Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai, viskas apie juos

Palauks tas darbas irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 01 04, 11:13)
EX, o kažin asmeninis horoskopo ženklas įtakos neturi sėjai?Nu,jei aš mergelė,pagal horoskopą...

Aišku, kad turi įtakos, aš irgi Mergelė.. ką, blogai man sekasi? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 04, 09:36)
mano atmintis dar ir Vaičičiaku siekia, ne tik Stiopą  biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif

O kaip pas jus derėjo Zolotoj Drakon? Klausiu pas auginusias. Pas mane buvo patys nederlingiausi, gal 6-7 pomidorai ant krūmo, ale labai jau skanūs. Neapsisprendžiu, ką su jais daryt... Augint ar ne...
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 04, 11:20)
'lekiu per kalnus, girdžiu, mergiotė dainuoja' - nerealus  lotuliukas.gif

mano vyras sakė, kad slėpdavosi kai šitą multiką rodydavo.. lotuliukas.gif
QUOTE(xxkamane @ 2013 01 04, 11:29)
Apie sita kalbate? ax.gif
kalnu daina

bigsmile.gif netrukdykit dabar, einu žiūrėt..
Papildyta:
QUOTE(Riolita. @ 2013 01 04, 11:42)
O kaip pas jus derėjo Zolotoj Drakon? Klausiu pas auginusias. Pas mane buvo patys nederlingiausi,

Derėjo šauniai, du daigus auginau ir vėl auginsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 04 sausio 2013 - 10:44
Tarp kitko mak irgi buvo baugokas multikas blush-anim-cl.gif: o dar baisiai bijojau apie bebrus multika, kur lydeka gyveno kibire. ax.gif
Jautrus vaikai mes buvome, jauciu parodytu tada tokius multikus kaip siandien naktimis nemiegociau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 04 sausio 2013 - 10:50
4u.gif
QUOTE(xxkamane @ 2013 01 04, 10:50)
Tarp kitko mak irgi buvo baugokas multikas blush-anim-cl.gif:

tai jis Rusijoj ir uzdraustas del smurto propagavimo. Ai, bet ten ir 'Na, palauk' del rukymo ir alkoholio vartojimo tik po 23 val rodyt leidziama.. Visai nudurniavo. Jau is ko is ko, ale is tos salies nesitikejau..

ACIU, Kamanyt uz tokia saunia nuoroda 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Beje, kalbant apie siaubus. Baisiu multiku man nera, baisiausia mano gyvenime buvo tautine pasaka apie Elenyte. Kur laume nutrauke suniukui viena kojyte, po to kita, po to ir galvyte blink.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Riolita. @ 2013 01 04, 10:42)

O kaip pas jus derėjo Zolotoj Drakon?

na nebuvo toks derlingas kaip hibridai. Bet derejo visai neblogai. Ir skanus tai tikrai buvo wub.gif
Atsakyti
Kad jau skaičiuojamos palanakios dienos, norėčiau pasiteirauti tokio dalyko.
Ketinu pabandyti grūdinti pomidorų sėklas. Technologijų tam yra įvairiausių, bet vat įdomu, kaip derinti su palankiomis dienomis. Yra du variantai: visas procedūras (nuo mirkymo) pradėti palankią dieną ir sėti vėliau, kitas - pradėti prieš palankias dienas, o tik užgrūdintas (dažnai - ir sudygusias) sėklas pasėti į gruntą sulaukus palankaus laiko.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 01 04, 07:45)
O už šitą tavo "svarstyklinę" patirtį, tai labai ačiū 4u.gif  smile.gif manau, padėjai lengviau apsispręst - šiais metais teks tenkintis ne pačiomis geriausiomis sėjos dienomis, bet, ko gero, pagrindinei sėjai griebsiu paskutinę vasario dieną. Visai ji man neblogai žiūrisi.. drinks_cheers.gif

Nėra už ką, kiek žinau buvo daugiau sėjusių kovo 10, gal kas parašys dar atsiliepimų, tada buvo pilnatis ir svrastyklės ax.gif

QUOTE(saintlina @ 2013 01 04, 08:43)
aš irgi dar pamenu  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:
net keista skaityt.. man jie vandeningi patapo tik rudenį, kai jau visi nehibridai savo ypatingą skonį praradę. O sezono pradžioj tikrai super, netgi prie sausesnių priskirčiau, nes ypač tiko padažams gaminti, sulčių nedaug buvo.
Va darkart matom, kokie žmonių skoniai skirtingi  smile.gif

Gal ne taip gal išsireiškiau, man juose trūko skonio, jų skonis pasirodė kaip gerokai praskiestų su vandeniu pomidorų sulčių. Bet man jie tokie patapo paragavus Russkii razmer, iki tol tai buvo skanūs blush2.gif Aišku pomidorų skonis nuo auginimo irgi manau priklauso tad pas kitas gal geresnio skonio buvo ax.gif
Papildyta:
Jei apie horoskopą tai aš skorpionas, man neblogai auga jei neapleidžiu augalų, gal bijo mano nuodų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 04, 13:01)
Bet man jie tokie patapo paragavus Russkii razmer, iki tol tai buvo skanūs  blush2.gif 

buvo skaniausi, kol neatsirado skanesniu biggrin.gif biggrin.gif
Konkurencija tarp pomidoru vis auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 04, 12:06)
Beje, kalbant apie siaubus. Baisiu multiku man nera, baisiausia mano gyvenime buvo tautine pasaka apie Elenyte. Kur laume nutrauke suniukui viena kojyte, po to kita, po to ir galvyte  blink.gif  doh.gif  doh.gif

Na taip... Tautinėse pasakose ir geriečiai ne tokie šventi: pamotę prilipdo prie arklio ir vaiko vaiko po laukus.....
Ir čia pasakos vaikams prieš miegą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 01 04, 07:45)
vajėėėė, kaip ilgai kankinai pomidorus vazooooonikuose blink.gif  tai jei ir šiais metais žadi sodint į šiltnamį tik birželyje, tai be kovo 20 dienos net negalvok pradėt sėjos schmoll.gif

Nekankinau schmoll.gif Nezinau, bet pas mane jie tokie letapedziai kaip ir as biggrin.gif Pats tas buvo sodinti i siltnami....
Atsakyti
QUOTE(L.K. @ 2013 01 04, 13:08)
Kad jau skaičiuojamos palanakios dienos, norėčiau pasiteirauti tokio dalyko.

Aš asmeniškai tai neatsakysiu į šį klausimą, nes nežinau ir nenoriu klaidint su spėliojimais. Neužsiimu sėklų grūdinimu, sėklas sėju tiesiai į žemę ir grūdinu tik daigus.
Gal atsiras rimtesnė astrologė ir patars smile.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 04, 14:17)
Nekankinau schmoll.gif Pats tas buvo sodinti i siltnami....

Bet jei sėjai vasario mėnesį, tai birželyje jau turėjai sodint su kybančiais pomidoriukais.. g.gif
Atsakyti