Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija cukrumu, vašku namų sąlygomis

QUOTE(Masiania* @ 2013 05 12, 21:13)

Ačiū smile.gif

O šildyt ją reikia?? Kažką papildomai dar reikia pirkti? g.gif
Atsakyti
gaily:reikia pasildyti,bet neturi buti karsta,nes nusideginsi.depiliacijai gali naudoti pirstines arba tiesiog rankomis tepi ir plesi.
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2013 05 13, 14:39)
gaily:reikia pasildyti,bet neturi buti karsta,nes nusideginsi.depiliacijai gali naudoti pirstines arba tiesiog rankomis tepi ir plesi.

Ačiū smile.gif užsisakiau iš cascados cukraus pastą ir priemonę prieš depiliaciją, ryt turiu gauti, tai savaitgalį gal pabandysiu pažaisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 05 14, 13:14)
Ačiū smile.gif užsisakiau iš cascados cukraus pastą ir priemonę prieš depiliaciją, ryt turiu gauti, tai savaitgalį gal pabandysiu pažaisti  biggrin.gif

jei nesunku parašyk kaip sekėsi, aš irgi galvoju ją pirkti, įdomu kokie bus atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2013 05 15, 10:04)
jei nesunku parašyk kaip sekėsi, aš irgi galvoju ją pirkti, įdomu kokie bus atsiliepimai  4u.gif

As tai pat naudoju pasta cukraus is cascados, dabar jau nusipirkau is sildytuva. Esu labai patenkinta smile.gif
Dabar ieskau priemones nuo iaugimo plaukeliu, vienoj vietoj nepagaunu krypties ir ten iauga keli plaukeliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vereta @ 2013 05 15, 09:32)
As tai pat naudoju pasta cukraus is cascados, dabar jau nusipirkau is sildytuva. Esu labai patenkinta  smile.gif
Dabar ieskau priemones nuo iaugimo plaukeliu, vienoj vietoj nepagaunu krypties ir ten iauga keli plaukeliai  g.gif

O kaip anksčiau šildei tą pastą? Karštam vandeny? Ačiū 4u.gif ir ar skalsi ji? kiek kartų naudojai maždaug?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianytis: 15 gegužės 2013 - 09:15
QUOTE(dianytis @ 2013 05 15, 08:04)
jei nesunku parašyk kaip sekėsi, aš irgi galvoju ją pirkti, įdomu kokie bus atsiliepimai  4u.gif

Gerai, parašysiu 4u.gif aš bandysiu šildyti karštam vandeny..
Atsakyti
Mergaites, kas galejo nutikti mano namu gamybos cukraus pastai, po keliu dienu stovejimo neberauna plaukeliu biggrin.gif Kai tik sviezia buvo, tai kuo puikiausiai, o dabar dali palieka. nauja virt teks sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2013 05 15, 11:46)
Mergaites, kas galejo nutikti mano namu gamybos cukraus pastai, po keliu dienu stovejimo neberauna plaukeliu biggrin.gif Kai tik sviezia buvo, tai kuo puikiausiai, o dabar dali palieka. nauja virt teks sad.gif

Gal kai sildet, perkaitinot?
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2013 05 15, 11:15)
O kaip anksčiau šildei tą pastą? Karštam vandeny? Ačiū  4u.gif ir ar skalsi ji? kiek kartų naudojai maždaug?

Taip, anksciau sildziau puode ant virykles smile.gif Vis ijungdavau laikas nuo laiko, bet pabijojau uzsiversti visko ant saves.

As jos nemynkau, tiesiog tepu su menteliu cukru, tepu ant odos, dedu juostele ir plesiu, metu lauk ir vel kitoj vietoj tepu nauja... Cia kaip supratau to klausiama.
Atsakyti
QUOTE(Vereta @ 2013 05 16, 18:48)
Taip, anksciau sildziau puode ant virykles smile.gif Vis ijungdavau laikas nuo laiko, bet pabijojau uzsiversti visko ant saves.

As jos nemynkau, tiesiog tepu su menteliu cukru, tepu ant odos, dedu juostele ir plesiu, metu lauk ir vel kitoj vietoj tepu nauja... Cia kaip supratau to klausiama.

Ne turėjau galvoj ar ilgam tos pakuotės užtenka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2013 05 16, 20:50)
Ne turėjau galvoj ar ilgam tos pakuotės užtenka  4u.gif

Aaa blush2.gif Drasiai 3 kartams, bet tai manau nuo igudimo, plaukeliu priklauso. Pirma pakuote sunaudojau per 2 kartus, sekancia jau 2 sunaudojau ir dar liko smile.gif
Atsakyti