Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(*River* @ 2012 11 09, 11:21)

As irgi dar nenusiteikusi pasiduoti  ax.gif Manau, kad keisiu ir as gyd., turbut eisiu pas O.K., tik nezinau, kelinta c.d. geriau pirma syki apsilankyti (jei del IUI)?

thumbup.gif Kartu stumiamės tikslo link mirksiukas.gif Man naujoji registratorė sakė, kad jeigu iškart noriu planuot IUI, reikia ateiti naujo ciklo 2-5d.(kad spėtų priskirti stimuliuojančius vaistus), o jei ne, tada po mmm,kad apžiūrėtų echoskopiškai ir spręsim tolesnį gydymą. Vizitui skiria 40min.,nesu išbuvusi tiek pas S. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 11 09, 12:12)
toliau vėl gulėjimas ištisomis dienomis ir žiūrėjimas į vieną tašką.. iki kito panikos priepolio. ir tu teisi, tai ne gyvenimas. ji jau laukia, kada mirs. patikėk, buvo daug kas bandyta, siūlyta ir t.t. jei žmogus pats nenori pasveikti, nepriversi.
dufas nesimato kraujo tyrime schmoll.gif nes sintetinis, prg rodys tiek, kiek yra tavo. va crinonas, utrogestanas matosi, nes natūralūs.

4u.gif

Hmmm bet kai panos daros tai jis dideja. Pvz viena mergina gere po dvi ginius liepe viena nuimti ir tyrime tai atsispindejo nu nzn nzn...nesigincyju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 11 09, 11:21)
eisiu pas O.K., tik nezinau, kelinta c.d. geriau pirma syki apsilankyti (jei del IUI)?
Na va, gyvas irodymas, kad kol mmm neatejo, jokie neigiami testai nieko nereiskia  smile.gif

zuzla, uzjauciu labai del anytos. Ir sutinku, kad kol pats nenores pasveikti, jokie gydytojai ir vaistai nepades  verysad.gif O tu tikrai labai gera marti (ir zmona), kad taip ja rupinies  4u.gif


eik vidury / pasibaigus mmm, apsitarsit, pažiūrės echo ir nuspręsit ką daryt naujame cikle smile.gif

4u.gif dėl marčios nežinau, o žmona supratinga stenguosi būti.. va langus reik išplaut bent iš namų pusės, užuolaidas nuimt išskalbt, sėdžiu tyliu į skuduriuką, nes ne tas vyrui galvoj..

QUOTE(Grim @ 2012 11 09, 11:25)
kažkaip man atrodo, kad sergantys šia liga numoja ranka į viską ir sako, kad vis tiek jiems niekas nebepadės  unsure.gif


jauni ne, jauni tikisi, kad jiems pagerės tarkim vaistus pakeitus, ar su tokiais pat pabendravus, ar po terapijų.. bent jau kiek esu forumuose skaičius, o va su senukais visai kitaip, jie juk savo gyvenimą nugyveno ir ką jiems daugiau veikt..?

mergytės, nuotaikai pakelti siūlau suvalgyti didelę porciją ledų 4u.gif man padėjo.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 11 09, 12:06)
Sveikos,

Maidenana, kiek tu rašei tau vėluoja, porą trejetą dienų? Nu priduok tu kraują šiandien, bus aiškiau. Testai dar gali nelabai ką ir parodyt, kai tiek nedaug vėluoja. Man gi vėlavo, aš testą dariau, špygą pamačiau ir nusprendžiau nuo lovos pašokinėt  doh.gif O tu tuos vakarykščius testus turi? Neparyškėjo?

per velu gal. reikejo iki 11 priduoti. Siandien trecia diena veluoja. kiek tau velavo?

QUOTE(zuzla @ 2012 11 09, 12:12)
toliau vėl gulėjimas ištisomis dienomis ir žiūrėjimas į vieną tašką.. iki kito panikos priepolio. ir tu teisi, tai ne gyvenimas. ji jau laukia, kada mirs. patikėk, buvo daug kas bandyta, siūlyta ir t.t. jei žmogus pats nenori pasveikti, nepriversi.
Zinok nelabai taip. butent del 'jei zmogus nenori pasveikti". Sioje vietoje reikia suprasti, kad ji serga, tai chemines rakcijos jos smegenyse ir ji tiesiog nezino, kad reikia noreti. Jeigu ji butu norejusi pasveikti taip akivaidziai, besilankydama pas gydytojus, siciolizuodamasi, ji butu sveika, bet su liudesio sindromu (liudesys yra stadija pries lengvos formos depresija) ir tikrai nebutu klausimo apie klinikas. Ji tokioje stadijoje, kai jos kunas ne jos kunas, jos mintys ne jos mintys, ji nebeturi skausmo ir gebejimas verkti su laiku visiskai dingsta, prarastas savigarbos, jumoro jausmas, negebejimas patirti naujus pojucius, nuolatinis sunkumo pojutis ir cia yra uzburtas ratas - kuo daugiau ji netenka energijos guledama, tuo blogiau jauciasi. ir gana sunkiai eina parinkti antidepresantus, nes ju salutinis poveikis gali paveikti kitas organizmo sritis. Cia ne jos kalte, kad ji nenori, tai organizmo reakcijos i fermentus, o jos bukle yra siu reakciju pasekme ir ji tikrai negali nieko su savimi padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 09, 11:27)
Skambino MV. Laksto po vokietija, dziaugiasi gyvenimu ir graziais vaizdais, sako, nebenori grizti kaip ten gera, grazu ir skanu. Tikiu. ir labai jam pavydziu.


keliauti visada smagu.

QUOTE(meskute102 @ 2012 11 09, 11:44)
Hmmm bet kai panos daros tai jis dideja. Pvz viena mergina gere po dvi ginius liepe viena nuimti ir tyrime tai atsispindejo nu nzn nzn...nesigincyju blush2.gif


aš kaip tik susidūriau su tuo, kad kiek panos darydavo tyrimą, vis tas prg nesikeldavo, bet gydytoja sakė, kad dufas savo gerą darbą daro.

QUOTE(Maidenana @ 2012 11 09, 11:48)
jos bukle yra siu reakciju pasekme ir ji tikrai negali nieko su savimi padaryti.


ir ką? mūsų visos pastangos kaip žirnis į sieną. kaip padėti nebežinom. va pakeitėm kliniką, gydytoją, žiūrėsim.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 09, 10:40)
kad tos sriubos neimanoma sugadinti. bile kaip padarai ir vistiek gerai gaunasi. pastebejai, kad druskos nera? tiesa, buljonetkoj yra, nu bet tik tiek.
Įdėjau druskytės, bet sultinio kubelio užtat nedėjau ax.gif

QUOTE(*River* @ 2012 11 09, 10:58)
O del kokiu priezasciu tavo vyras nenori nieko daryti?  Ar jis aplamai nenori vaiku?  unsure.gif

As nesu maciusi jokio vaiduoklio... Kokius jus nt perkat?
Maniškis sako kad nori vaikų bet irgi nori kad jie savaime susigamintų. Ir tipo jeigu savaime nesigauna tai gal nereikia jų visai? Juk visai gerai ir be jų. Matyt taip lemta... Yra kuo gyvenime džiaugtis ir šiaip, nėr čia ko visą gyvenimą vardan bandymų paaukoti doh.gif verysad.gif Sakau jeigu bus lemta, tai ir po 20 IUI, 10 IVF nieko nebus, bet aš negaliu sėdėt ir nieko nedaryt nes paskui iki alkūnių nusigrauščiau rankas, laikas juk tiksi, nereiks viso gyvenimo mėginimams, nes arba pavyks arba paskui bus vėlu... verysad.gif

Aš irgi nesu mačiusi. Pirkau internetu.

QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 09, 11:04)
Jau susiėmiau į rankas

Panos, nepasiduokim, neturim teisės, nubraukim ašaras ir varom toliau biggrin.gif
4u.gif good.gif

drinks_cheers.gif group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 09 lapkričio 2012 - 12:03
QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 09, 11:04)
mirksiukas.gif
Jau susiėmiau į rankas, pažliumbiau tualete ir pasakiau sau- baik panikuoti, ašaros nepadės, dirbti reikia TUO klausimu tongue.gif Paskambinau ir užsiregistravau pas dr.


Ko šiandien žliumbti. Saulė šviečia. Vakar reikėjo žlimbti. Beje vakar už visas aš atžliumbiau darbe, kai bendradarbis su tokiom smulkmenom prisikabino, kad norėjau tėkšti- gyvenimas kai kaim sugriuvo , o tu lendi su š kažkokiais. Bet iš to susilaikymo pusę dienos kriokiau kaip durna...vos ašaras suvaldžiau dėl nepavykusio savo gyvenimo... Vakare įkaliau konjakiuko ir šiandien važiuoju vėl PAs S. Bet jau paskutinį kart. Viskas man jau gana.

QUOTE(Maidenana @ 2012 11 09, 11:27)
zinau, kad kabinosi. juk nebe pirma karta. praeita liepa, praeita rugseji buvo tas pats.
Jeigu nori pamatyti vaiduokli, tai nusipirk dBest testa arba eurovaistines. jie visada vaiduokliuoja. O siaip perku comfort arba evitest. jie po 6 litus su kapeikom. O evitest geri visai, 20 miu, be reikalo nevaiduokliuoja ir ju buna pirkti maximose prie higienos prekiu, salia saugojimosi priemoniu.


Gaila labai , kad neužsikabino... ***** tos vyrų draugės...Džiaugiuos, kad maniškis jų neturi tpfu tpfu tpfu.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 11 09, 11:48)
mergytės, nuotaikai pakelti siūlau suvalgyti didelę porciją ledų 4u.gif man padėjo.
zuzla wub.gif
Nesusilaikiau, tuos žalius labai skaniai sukirtau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 11 09, 12:54)
ir ką? mūsų visos pastangos kaip žirnis į sieną. kaip padėti nebežinom. va pakeitėm kliniką, gydytoją, žiūrėsim.
Zuzlocka, supraskite viena, jus niekaip nepadesite kaip jus benoretumete. Tai gydoma psichiatrijos stacionare. Jus maximum ka galite padaryti - pamaitinti ir surasti klinika. Viskas. nepades jokie pokalbiai, jokie spyriai i uzpakali, rekimai - niekas nepades. Cia reikia psichiatro. gero, patyrusio psichiatro, ismanancio depresija bei jos kryptis. depresijos atsaku yra daug, yra nerimastingos, yra azituotosios, yra raptus melancholicus (neduok D sitos), reikia 24/7 slaugos ir stacionarinio gydymo. Todel neeikvokite energijos ten, kur nereikia. as suprantu, kad psichologiskai ir emociskai sunku, taciau jus sitoje situacijoje esate visiskai bejegiai. Tai yra liga, sunki, ilgai trunkanti liga.


QUOTE(velnyte @ 2012 11 09, 12:59)
Bet jau paskutinį kart. Viskas man jau gana.
'man jau gana' fraze as sakiau kazkur keliasdesimt tukstanciu kartu wink.gif 'man jau gana' reiskia butelis kazko ir nauja pradzia wink.gif 2.5 metu patirtis byloja..

nu va, kaip matote, nera reikalo daryti HCG. tiesa, puodeli as uzpyliau, kazkaip papuole ne ten kur reikia, bet vistiek:
1R - pirmas ryte ir toliau atitinkamai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 09, 12:27)
Zuzlocka, supraskite viena, jus niekaip nepadesite kaip jus benoretumete. Tai gydoma psichiatrijos stacionare.

1R - pirmas ryte ir toliau atitinkamai


vat būtent klinikų pas mus ir trūksta. valstybinė Vilniuje liko tik viena, ten visai dachadiagos guli ir personalas atitinkamai elgiasi, aš jau nekalbu apie darbą / gydymą su žmogumi. gal šioj naujoj privačioj nors kiek pagydys, nors vilčių pas mus yra mažai.

tai vaiduoklius tik kasetės rodo?
Atsakyti
kazkodel manau,kad,MAIDE,tau dar ne vakaras.. mirksiukas.gif ryt poryt paryskes tavo NT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 11 09, 09:50)
O reklamas išjungei? Gal gali patart kaip? Nes užkniso negyvai.

Viska supratau kaip, bet... neisjungiau, nes darbe pikti adminai ir neleidzia nieko siustis, todel neimanoma. Pabandziau per neto tools, tai issijungia citavimas ir sypsenos. Todel kankinuos toliau su reklamom. Persiusiu tau i AZ Maikutes laiska, gal pagelbes 4u.gif
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 09, 10:03)
ne, pravalau tik kelia DruiDei - jai butinai reikia. As jau kaip nors, isgyvensiu.
Nebelauk  4u.gif

Ne, mergyt, rekia visoms cia esancioms ir ne po viena 4u.gif Todel priestarauju tokiems tavo zodziams 4u.gif Dalinuos visu, mane palaikanciu, mergaiciu kumsciai lygiai per puse su tavim 4u.gif
QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 09, 10:25)
DruiDe> spaudžiu kumščius, prašau, pastok, nutrauk šį nesėkmių ruožą mūsų temutėje 4u.gif
Man tuoj parsivilks mmm...Žinau, kad REIKIA eiti pas dr. nuo naujo ciklo, nebus be pastangų jokio stebuklo, nenusipelniau, reikia atidirbti unsure.gif

Jei tik viskas nuo manes priklausytu, tikrai jusu nenuvilciau verysad.gif
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 09, 11:11)
man paciai nebegaila. tik kvailas pyktis ant viso pasaulio, kad aplinkiniai tokiu gailescio pilnu zvilgsniu i tave ziuri ir galvoja, nu vat, tokia grazi, tokia protinga, o laimes jai D nedave, vat vargsele, vaiku neturi, visu tuo kompensuodami savo nenusisekusius gyvenimus, apleistras figuras ir praleistus issilavinimus. mad.gif sorry uz negatyva.

O D, kokie taiklus zodziai. Kaip daznai tokius tenka girdet, ir labai daznai savo mintyse suprantu siu nesusiprateliu zodziu priezastis friends.gif
QUOTE(,,Selina'',2012 11 09, 11:12)
Maide,  4u.gif  Sakai, kad neliudna, bet........ Man liudna del Taves, saves ir visu cia susirinkusiu. Tik noreciau izvelgti kazka teigiamo visame tame.
O dabar varau gaminti tiramisu blush2.gif mamos gimtadienis, o jai tas pyragas labai thumbup.gif

Ir man liudna, kad idedant tiek pastangu, dar drysta vyksti tokios nesamones kaip biocheminiai, nevietoj pastojimai, nesivystantys cray.gif
Tiramisu - svajone wub.gif noriu-pasidarysiu-su nieko nesidalinsiu tongue.gif
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 09, 11:40)
Aj, tiesa, radau rusiskam forume netycia:
virsutinis - mmm veluojant 6 dienas, apatinis - 9 dienas.  blink.gif  blink.gif veluojant 6 dienas juk turi jau vos ne kaip sviesoforas sviesti!

Man nepatinka tokie aprasymai del veliuojanciu mmm, nes 1. Net ir tokioms vadovelinems mergaitem buna ilgu, neaiskiu ciklu, kada ponia O paima ir, bac, nusekelia kad ir 2 savaitems. O jei tu tos O nejauti, tai gali tik speti, kad mmm vat ant dienu ateis, o realiai gi O tik ivyko, ir, galmas variantas, jusu ND buvo laiku ir tavyje tik tik mezgasi nauja gyvybe. Todel mmm dienos nustatymas pagal vidutini cilko ilgi man neinformatyvus. Daugiausia jis tinka, jei jauti, matei O ir zinai kokio ilgio tavo II faze.
QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 09, 12:04)
Jau susiėmiau į rankas, pažliumbiau tualete ir pasakiau sau- baik panikuoti, ašaros nepadės, dirbti reikia TUO klausimu tongue.gif

Saunuole
QUOTE(velnyte @ 2012 11 09, 12:59)
Vakare įkaliau konjakiuko ir šiandien važiuoju vėl PAs S. Bet jau paskutinį kart. Viskas man jau gana.

Linkiu tik paciu geriausiu ir rezultatyviausiu paskutiniu kartu nestuke.gif
Atsakyti