Tai gal kas zinot ar Sodium PCA taspats kas Sodium chloride?
Kaip jus galit darytis tiesinimus ar kitas proceduras net nezinodamos su kokiomis priemonemis meistre dirba
Va to niekad nesuprasiu. Pati darausi ne prima karta ir plaukai nei nukrito, nei nutrupejo. Aisku, kazkiek sausesni (ypac po cheminio tiesinimo), bet reikia gaivinti kitom priemonem juos tuomet.
Tame ir beda, kad neisiaiskinot koks keratinas. pries procedura visad reiktu paklaust ir bent jau internete pasiskaityt
as kaip ir rasiau, man jokiu trupejimu, kritimu nebuvo plaukai zymiai graziau atrode ir jie buvo balinti (pati nubalinau namu salygom is sokolado i blond) ir tikrai buvo vargana situacija, sausi buvo,kad ir kaukiu dejau n+100, bet va keratinas atstate plauka, minksti, nesipute. nuo mano proceduros praejo 3 menesiai, tai jau reiktu kartot, nes jau kirciai sukasi, o ir pradejau plaut su kitu sapmunu,nes su tuo spec. isplovus kita diena vel plaukai riebaluoti.
bet kadangi esu ne lt, teks kentet ir traukt tiesintuva
QUOTE(~Aylin @ 2013 10 11, 14:23)
tikrai nemanau
juk 1 nakties dar turejo mano numeri, kad parasytu sms, jog pasirodo susirgo (ta suzinojo tik 1 nakties?
ir atsauke rytini vizita. be to, ji turejo mano FB, tad butu galejus ir ten parasyti, jeigu neturetu numerio 
Papildyta:
QUOTE(sileste @ 2013 10 11, 23:20)
skaitau ir baugu daros jog norit darytis si tiesinima. neskubekit, jei jusu plaukas pazeistas (nualintas dazymu o ypac baltai)
as pasakysiu kitaip.. IS sieno zoles nepadarysi
QUOTE(sileste @ 2013 10 11, 23:20)
sveikos merginos, negaliu neisikist i jusu pokalbi. skaitau ir baugu daros jog norit darytis si tiesinima. neskubekit, jei jusu plaukas pazeistas (nualintas dazymu o ypac baltai) , yra linke galai issauset, tai tik pabloginsit plauka, graziai atrodysit tik ta diena, po proceduros, tiksliau iki pirmo plovimo. Tai atsitiko man galai plauku pradejo trupet trecia diena po tiesinimo, tokio kritimo po puse plauko dar nebuvau macius, pradejo rankos drebet, maniau istrupes puse plauku, ir dabar beveik reiktu nukirpt galus per puse sprindzio, nes plaukas visiskai negyvas. nera sventas dalykas tas plauku tiesinimas, sitiek pazeidzia plauka, kad norisi verkt. FB taip pat viena mergina rase, kad trupet galai pradejo, netikejau kol pati neisitikinau. nezinau kokios firmos keratina dejo, tik zinau kad daugiau nebetiesinsiu, nusivyliau . dariausi Klaipedoje pas Vika.
Tai va būtent šviesintiems plaukams ir nerekomenduojamas TIESINIMAS keratinu (ne gydymas-šis blondėms netgi rekomenduojamas) nes ši procedūra atliekama su tiesintuvu įkaitintu itin aukšta temperatūra ir per viena sruoga braukiant berods 8 kartus. Tai faktas , kad šviesus sausas, silpnas plaukas sunkiai atlaiko tokią procedūrą.
QUOTE(sileste @ 2013 10 11, 21:20)
sveikos merginos, negaliu neisikist i jusu pokalbi. skaitau ir baugu daros jog norit darytis si tiesinima. neskubekit, jei jusu plaukas pazeistas (nualintas dazymu o ypac baltai) , yra linke galai issauset, tai tik pabloginsit plauka, graziai atrodysit tik ta diena, po proceduros, tiksliau iki pirmo plovimo. Tai atsitiko man galai plauku pradejo trupet trecia diena po tiesinimo, tokio kritimo po puse plauko dar nebuvau macius, pradejo rankos drebet, maniau istrupes puse plauku, ir dabar beveik reiktu nukirpt galus per puse sprindzio, nes plaukas visiskai negyvas. nera sventas dalykas tas plauku tiesinimas, sitiek pazeidzia plauka, kad norisi verkt. FB taip pat viena mergina rase, kad trupet galai pradejo, netikejau kol pati neisitikinau. nezinau kokios firmos keratina dejo, tik zinau kad daugiau nebetiesinsiu, nusivyliau . dariausi Klaipedoje pas Vika.
Tarkim ten kur aš tiesinausi, tai šviesiaplaukėm net netiesina
QUOTE(Barbaškė @ 2013 10 11, 21:01)
Tarkim ten kur aš tiesinausi, tai šviesiaplaukėm net netiesina
O kokie jūsų plaukai?
mano juodai dazyti, o tos drauges sviesiai, bet abi daremes pas skirtingas ""meistres"". gaila negaliu pakomentuot su kokiu produktu dare, maciau baltas butelis zaliai israsytas
ir isipleciau
QUOTE(Metamorfozė @ 2013 10 03, 13:29)
Kas Vilniuje plaukučius tiesina su Global keratinu?
Nejaugi nei viena nieko neparekomenduos?
visos matau tokios mandros , patenkintos , o kai zmogus praso rekomendacijos neber nei vienos
. nebent savaitgalis, nespejo paskaityt 
Papildyta:
xm
tada neturiu ka ir pasakyt
man labiau su Ja pasiseke 
Papildyta:

skaiciau jog KOLje , pasidare
.
Papildyta:
ne is dangaus nukritus, kad nezinociau jog tiesintuvas yra karstas
, ir kad balinti plaukai sausi. Buciau balta tikrai nebuciau ryzusi tokiai procedurai, tame ir esme , kad esu juoda.
Papildyta:
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 10 11, 10:50)
Papildyta:
skaiciau jog KOLje , pasidare
Papildyta:
QUOTE(Cocosinė @ 2013 10 11, 18:02)
Tai va būtent šviesintiems plaukams ir nerekomenduojamas TIESINIMAS keratinu (ne gydymas-šis blondėms netgi rekomenduojamas) nes ši procedūra atliekama su tiesintuvu įkaitintu itin aukšta temperatūra ir per viena sruoga braukiant berods 8 kartus. Tai faktas , kad šviesus sausas, silpnas plaukas sunkiai atlaiko tokią procedūrą.
QUOTE(sileste @ 2013 10 13, 18:08)
, ir kad balinti plaukai sausi. Buciau balta tikrai nebuciau ryzusi tokiai procedurai, tame ir esme , kad esu juoda.
Persiprašau, kad taip įžeidžiau. jau liežuvio aštrumas tai ka tu
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 10 11, 23:50)
nemanau, kad man nepasiseke
QUOTE(Cocosinė @ 2013 10 12, 07:02)
(ne gydymas-šis blondėms netgi rekomenduojamas) nes ši procedūra atliekama su tiesintuvu įkaitintu itin aukšta temperatūra
o kaip, jusu nuomone, atliekamas gydymas keratinu?
QUOTE(~Aylin @ 2013 10 13, 19:49)
Yra skirtumas kur tiesinti iki max įkaintu tiesintuvu 8 kartus per sruogą, ir sakykim iki 180 įkaitintu tiesintuvu 2 kartus