Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(clue @ 2013 09 11, 20:21)

ten zinau, domina kitos vietos, gal kas namuose daro?
Atsakyti
Savaite atgal pasidariau keratino atstatyma su Cocochoco kosmetika, visishkai pateisino mano lukeschius, plaukai gana tiesus, nesipuchia, blizga, paslankus, labai paprasta su jais tvarkytis, priesh tai buvo pasipute, labai ishsishkakoje galiukai, prktishkai per visa ilgi, prajejus 3 d, ishplove salone galva, pakirpo galiukus, esu labai patenkinta rezultatu, tuo labiau, kad ir kaina visai priimtina sumokejau, plaunu galva su Cocochoco Sulfat free shampunu, kauke naudoju Kaaral Marraes, viskas puiku, tik riebaluojasi plaukai zhymiai greichiau, bet tai ir suprantama, kadangi plaukai priglude prie galvos odos, o ji pas mane rieboka, shiaip tikrai liuks procedura, ypach dabar rudeni, kai nuo dregmes plaukai pasipuchia, raitosi.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 09 11, 21:36)
ten zinau, domina kitos vietos, gal kas namuose daro?

Ir mane domintų 4u.gif O siaip, ar tinka procedūra ploniems plaukams?
Atsakyti
QUOTE(Mamurka @ 2013 09 20, 14:30)
Ir mane domintų 4u.gif O siaip, ar tinka procedūra ploniems plaukams?

tinka, bent jau maniskiems tikrai wub.gif
QUOTE(*Voriukas* @ 2013 09 20, 20:27)
Zinau viena vieta kur daro gerai ir nebrangiai. Jeigu idomu, kontaktus per AZ. smile.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
Esu išbandžiusi COCOCHOCO ilgalaikį tiesinimą keratinu. Patiko, nes plaukai tapo glotnūs ir lygūs (mano plaukai lengvcai banguoti) Rezultatas laikėsi apie 3-4 mėnesius, kas yra išties daug laiko. Mano kirpėja rekomendavo po procedūros bent pora dienų neplauti galvos, kad ir kaip norėtųsi, nes nuo tuo labai priklauso tiesinimo procedūros rezultatas, o jei plaukai sušlampa per pirmąsias dienas - būtina juos išdžiovinti ir ištiesinti su žnyplėmis.
COCOCHOCO Sulfate free šampūnas yra pakankamai brangus. Apie 90-100 Lt už 400ml.
Atsakyti
Sveikos, gal kuti galit atsakyt, kodel svarbu ur kuo, ar plaukai dazyti ar ne pries tiesinant su keratinu? Ir kiek laiko butu gerai nedazyti plauku pries tiesinant?
Atsakyti
QUOTE(MMorta @ 2013 09 23, 13:42)
Sveikos, gal kuti galit atsakyt, kodel svarbu ur kuo, ar plaukai dazyti ar ne pries tiesinant su keratinu? Ir kiek laiko butu gerai nedazyti plauku pries tiesinant?

reiktu nusidazyt pries tiesinima smile.gif as daziau dvi dienos pries, paskui bent menesi istempt nedazius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MMorta @ 2013 09 23, 15:42)

Dazyti galima savaite pries arba savaite po tiesinimo. smile.gif
Atsakyti
Gal kas turi rekomendaciju meistres klaipedoje? Norisi labiau blizganciu, ne pasisiausiusiu plauku
Atsakyti
Kas Vilniuje plaukučius tiesina su Global keratinu?
Atsakyti
Kaip susinervinau. Ar SODIUM PCA tas pats kaip SODIUM CHLORIDE? Visas laikanaudojau tokia kauke net neitardama, kad cia gali buti tas pats, bent kiek skaitinejaus internete... Gal kas labiau zino, ar cia tas PCA tas pats kaip druska? blush2.gif g.gif
Atsakyti
Ar yra bandziusiu ilgalaiki tiesinima su Alfaparf Hydra Texture priemonemis? Zada,kad laikosi kol nuauga g.gif Idomu,ar istiesina ypac garbanotus ir pustus plaukus? g.gif labai lauksiu atsiliepimu,jei yra pasidariusiu tiesinima su siomis priemonemis smile.gif
Atsakyti