Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(raim @ 2014 09 20, 11:06)
pradžioje rekomenduočiau pasidaryti paprastą keratininį plaukų gydymą, jo metu nenaudojama didelė žnyplių temperatūra. Plaukai taps švelnesni, lengviau šukuojami ir nepasipūtę. o nuo dažno tiesinimo jum ir trupa plaukai, nes deginat pastoviai. jei domina galesiu duoti meistrės nr  4u.gif

O meistrė kokiame mieste?
Labai domina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rotta @ 2014 09 21, 22:34)
O meistrė kokiame mieste?
Labai domina smile.gif

Kaune biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raim @ 2014 09 22, 08:26)

Kaip gaila smile.gif aš iš Vilniaus smile.gif
Na bandysiu nuėjusi į kirpyklą kirpėjos pasiklausinėti smile.gif gal ką patars smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rotta @ 2014 09 22, 19:54)
Kaip gaila smile.gif aš iš Vilniaus smile.gif
Na bandysiu nuėjusi į kirpyklą kirpėjos pasiklausinėti smile.gif gal ką patars smile.gif

papeasykit gydymo plaukams, juk yra ivairiu gydanciu proceduru, ampuliu atstatanciu plauku struktura. manau jei kirpeja nori islaikyti klienta, tai tikrai padarys viska kad jis liktu patenkintas smile.gif
Atsakyti
As irgi pradejau svajoti apie ilgalaiki plauku tiesinima, net betoj akcija Kaune nusiziurejau, gerai, kad nepirkau, nes pasirodo tas keratinas cocochoco yra uzdraustas Lietuvoje blink.gif
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2014 09 23, 13:29)
As irgi pradejau svajoti apie ilgalaiki plauku tiesinima, net betoj akcija Kaune nusiziurejau, gerai, kad nepirkau, nes pasirodo tas keratinas cocochoco yra uzdraustas Lietuvoje  blink.gif

Tiesnannt naudokite kaukes ir nepakenks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2014 09 23, 18:06)
Tiesnannt naudokite kaukes ir nepakenks wink.gif

tai vat panasu, kad reikes apsistoti ties siuo variantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelelis_E @ 2014 09 20, 09:03)
Domas, gedimino pr. 35, dirba "Sfinksas". Aš priekabi, bet jis švelnesnis už turėtas moteris kirpėjas, nedrasko ir taip pažeistų balintų plaukų, nedžiovina deginančiu karščiu. Dariausi balandį, daryčiausi vėl,jei būčiau Vilniuje. Jis nebuvo mano meistras, bet mano nedarydavo tiesinimų. Rekomenduoju

aciu uz rekomendacija, butu ir dar idomu suinot kas daro tuos gydymus be to stipraus znypliu karscio nes baisu kiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rotta @ 2014 09 19, 08:34)
Taip ir nesulaukiau patarimo smile.gif
Matau tema atsigauna, tad kartoju savo problemytę smile.gif

Reikia patarimo smile.gif
Situacija tokia:
10 metų nešiojau balintus, trumpus, vos ne ežiuku kirptus plaukus smile.gif
Aišku pavargau kiekvieną mielą rytą darytis šukuosenas ir sumasčiau juos užsiauginti smile.gif

Auginu jau 8 mėnesius.
Bėda tame, kad kiekvieną rytą aš turiu plaukus tiesinti, nes kitaip jie pučiasi ir priekyje susimeta banga...

Galiniai plaukai kaip ir nieko, bet priekiniai labai trupa ir galiukai pasvilę.

Kaip galvojate, gal man padėtų ilgalaikis tiesinimas???

Ačiū

Labas smile.gif
Mano plaukai kirpti iki peciu, dazaus sviesiai (nors mano kirpeja ir nededa pilnu dazu, man uztenka tik tonuot). Yra pasipute, biski banguoti bet kai issdziuna naturaliai, siaubelis. Tik laukuose zvirblius baidyt... Zodziu kasdienis tiesinimas neisvengamas
Zodziu man nutrupejo puse plauku vienoj pusej... schmoll.gif
Su kirpeja sukom galva ka daryt. Apie braziliska daug nekalbejom.
Vakar is lempos susiradau kas daro ta ilgalaiki tiesinima o siandien eme ir padare.
Aisku rezulatu kometuot negaliu. Dabar 72 val negaliu galvos plaut. Bus matyti kaip man cia baigsis, ar taip ar taip plauku neturiu ax.gif

Kai turesiu komentaru, parasysiu
Atsakyti
QUOTE(EgleMk @ 2014 10 01, 21:15)
Labas smile.gif
Mano plaukai kirpti iki peciu, dazaus sviesiai (nors mano kirpeja ir nededa pilnu dazu, man uztenka tik tonuot). Yra pasipute, biski banguoti bet kai issdziuna naturaliai, siaubelis. Tik laukuose zvirblius baidyt... Zodziu kasdienis tiesinimas neisvengamas
Zodziu man nutrupejo puse plauku vienoj pusej... schmoll.gif
Su kirpeja sukom galva ka daryt. Apie braziliska daug nekalbejom.
Vakar is lempos susiradau kas daro ta ilgalaiki tiesinima o siandien eme ir padare.
Aisku rezulatu kometuot negaliu. Dabar 72 val negaliu galvos plaut. Bus matyti kaip man cia baigsis, ar taip ar taip plauku neturiu  ax.gif

Kai turesiu komentaru, parasysiu

Ir kaip, ar patenkinta rezultatu? Kur ir kokį tiesinimą darėtės?
Atsakyti
Gal kas nors darėte Kaune Partizanų g.198? Mane domina Inoar keratinas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaite117 @ 2012 11 14, 11:18)
Pasiskaitinejus pries tai esamas temas, padariau isvada, kad dauguma nusivylusios ir nepatenkintos esamu rezultatu!  doh.gif

as tarp ju, susivariau savo nerealiuosius plaukus teko nukirpti labai daug...o tiesumas dingo po pirmo plovimo-po to atrodziau kaip nupesta vista g.gif niekada daugiau gyvenime nebedarysiu brazilisko tiesinimo-draugei lygiai tas pat, po pirmo plovimo dingo grazumas ir t.t. ax.gif
Atsakyti